Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: maare bela mare
DaciaClub - Forum Dacia > Celelalte modele Dacia - 1100, Berlina, Papuc, Nova > Probleme tehnice - Dacia Clasic
crocodil
SAL!
descrierea evenimentelor !!!
Ma duc in sevice recomandat ("ba dute acolo ca e ieftin si lucreaza bine baieti de treaba"),zis si facut ma duc la "baietii de treaba" schimb rulmenti fata pivotii,placute frina,rulmenti spate saboti de frina,adevarul subtirel pt o dupamasa intreaga de munca 3 "baieti de treaba" 1 mil, plec acasa simteam eu masina mai "impotmolita asa ",dar nu am dat prea mare importanta ,ma plimb cam 1 sapt prin bucuresti si simbata dau o fuga pina la ploiesti la niste prieteni ,cind ajung acolo stupoare MARE fumega roata de pe stinga spate,pun mina pe tambur ,sa fac fripturi pe el nu altceva ,pun mina pe telefon sun la "baietii de treaba"! "AAAAAA no problem sefule este un sabot un pic mai grosut si se toceste nu iti face probleme pina ajungi in buc nu o sa mai fie nimic ".zis si facut plec seara in buc ,cu opriri din Km in Km, pe la jumatatea drumului nu se mai incalzea, dupa inca o sapt zgomote ciudate prin masina scartaituri uruituri ,iau problema in brate si desfac roata STUPOTRE DE LA INCPUT !!!!. Dupa desfacerea capacului de la piulita in care trebuia sa fie vaselina gaesc numai pilitura metalica ALBASTRA si aschii de metal . Incerc sa scot taburul de frina ,nu merge ,sun la "baietii buni " le zic ce am gasit acolo "AAA pai daca nu e vaselina inseamna ca ai umbatu tu acolo noi ce sa facem acum!!"

INTREBARE :
CUM SCOT EU TAMBURUL DE FRINA SI RULMENTII DE ACOLO MAI FRATILOR CA O PUNTE SPATE NU MA INCINTA SA CUMPAR !!!!

SI ATENTIE MARE LA "BAIETII BUNI SI IEFTINI " MAI UITA SA PUNA VASELINA SAU CINE STIE CE ALTE MICI SI NE SEMNIFICATIVE ELEMENTE !
AJUTOOOR!
blush.gifargon
Nu conteaza daca au pus sau nu vaselina , rulmentii spate sunt reglabili, ei au strans piulita prea tare, si cu vaselina si fara sau dus rulmentii..mergi la un service mai serios, puntea nu cred ca trebuie sa o schimbi.
tedy
Vaselina era normal sa dispara,doar s-a transformat in ulei la cat de incinsa a fost roata(tamburul),a curs de acolo.Cred ca nu au reglat cum trebuie distatierele de la frana de mana,sau excentricele pt saboti noi,daca ai cu reglaj automat trebuie sa le reglezi cum trebuie ca altfel vei pati la fel si data viitoare
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.