Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Garnituri pompa frana
DaciaClub - Forum Dacia > Celelalte modele Dacia - 1100, Berlina, Papuc, Nova > Probleme tehnice - Dacia Clasic
lights
Am pompa frana cu 4 conducte si ICP si nu mai am frana absolut de loc si vreau sa schimb garniturile de la pompa dar nu stiu cum!
Ma poate lamuri cineva?
diaconuliviu
Cit de mult te pricepi? Caci nu se schimba prea simplu.
Dreamer
Cum a spus si liviu, cu pompa de frana nu e de joaca ... daca ai o mica indoiala, mai bine lasa pe altcineva sa faca aceasta operatie. E o treaba care sti cand te apuci de ea, dar nu sti cand termini ... iar garniturile care se gasesc in comert sunt de foarte proasta calitate. Sa iti cumperi cel putin 2 seturi ...
lights
le-am schimbat(am luat tot setul cu pistonase)dar pompa nici acum nu se amorseaza deloc-nu primeste lichid,nu arunca deloc pela aerisitorul pompei!
Sa se fi stricat?Are doar 1 an vechime!!!!
Pompatrebuie amorsata?Daca da...cum?
diaconuliviu
Acel aerisitor e al ICP. Pe cele 4 stuturi iese lichid? Adica pui lichid in borcan chiar cu conductele demontate si ar trebui sa iasa lichid pe acele orificii.Si/sau, incearca sa sufli cumva in borcan pentru a forta lichidul sa intre in pompa.
Instalatia la aceste pompe se aeriseste tot prin cadere libera, fara pedala.
Pompa (de fapt ICP)se aeriseste prin cadere libera; se desface acel aerisitor pina iese lichid fara bule. La fel si la receptori, se desface aerisitorul pina curge lichid fara bule.

Dyda
Cazul de fata in mod cert tine de service sau un calificat in sistemul de frinare.
Fara nici o tenta de jignire incearca sa inveti mecanica dacia cu ceva mai usor , mai la indemina ta de incepator si care sa nu afecteze siguranta bunei rularii a automobilului.
La pompa de frina cu by-pass sunt citeva elemente sa zicem vitale care musai trebuie sa le abordezi cu corectitudine, altminteri este bai
andutzu_84
ce inseamna icp?
diaconuliviu
Indicator Cadere Presiune.
Dreamer
Iti recomnd sa mergi la un service si sa nu te mai joci cu franele ... macar cei de acolo ti-o fac exact cum trebuie si ti-o pun dupa aia pe stand ( trebuie sa mergi la un service unde au stand de testare, preferabil reprezentanta ... nu la orice service de la coltul blocului ).
Te joci cu viata ta si a celorlanti participanti la trafic ... nu e frumos ... si sincer, nu vreau sa vad la stiri ... cum s-a intamplat alt accident din vina cuiva care nu avea experienta ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.