Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Probleme ambreiaj
DaciaClub - Forum Dacia > Celelalte modele Dacia - 1100, Berlina, Papuc, Nova > Probleme tehnice - Dacia Clasic
VENOX
De ceva timp de fiecare data cand apas pedala de ambreiaj scartaie ambreiajul, cum o las, cum nu mai suna. E deajuns si sa ating un pic pedala si se aude scartaitul. e ca o moara ruginita wacko.gif ma termina deja sunetul. Stie cineva ce ar putea avea? Ati mai patit-o? Mentionez ca placa de presiune (din cate stiu eu, ca nu am demult mashina) a fost schimbata, iar acest sunet s-a dezvoltat in timp si nu a aparut asha dintr-o data. Va multumesc anticipat pt orice fel de ajutor!
Taxon
scirtiit cind apesi pedala? ... rulmentul de presiune ... ?
Ov
rulmentul de presiune nu mai are vaselina.
Ghinion, nici al meu nu mai are 04.gif si n-am de gand sa dau jos cutia sau motorul pt el. Astept sa ma lase ambreiajul si il schimb atunci
byte
Nu stiu daca e aceeasi problema, la la mine scartaia pedala de fiecare data cand ii dadeam drumul. Am uns cu putina vaselina articulatia pedalei (sub volan) si a disparut scartaitul.
Sper sa fie numai asta ca atunci scapi super ieftin.
zeus-iulian
si la mine scartie si pun pariu ca e de la articulatia pedalei! o s-o ung cu un pic de vaselina zilele astea si se rezolva la mine:D
VENOX
e rulmentul la mine sad.gif am aflat azi, merci mult de ajutor si raspunsuri
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.