Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tot scartie scaunul din dreapta
DaciaClub - Forum Dacia > Celelalte modele Dacia - 1100, Berlina, Papuc, Nova > Probleme tehnice - Dacia Clasic
daciaclub-alexa
La drum, cand nu sta nimeni pe scaunul din dreapta, acesta scartiie. Am pus un pusti de mi-a strans suruburile alea 4 dar degeaba, in "gol" face urat tare.
Recunosc este putin si vina mea blush.gif , de-acum o sa-mi invit prietenul pe bancheta din spate (ingusta si asta ).De unde sa-l mai strang?
don_quijote78
cumpara de la metro ( sau de unde vrei tu ) un tub de spray WD-40 ( pentru ungere ) si pulverizeaza bine in zona suruburilor. te scapa de orice scartait
=virus=
QUOTE(don_quijote78 @ 11 Apr 2006, 09:48)
cumpara de la metro ( sau de unde vrei tu ) un tub de spray WD-40 ( pentru ungere ) si pulverizeaza bine in zona suruburilor. te scapa de orice scartait
*

Bla Bla Bla, si mai ungi putin si mocheta mad.gif . Aceeasi problema am avut-o si eu si am rezolvat-o prin strangerea suruburilor scaunului tongue.gif, adica suruburile care prind sinele scaunului de podeua masinii.
Psycho
Si eu am un scartait din dreapta din zona scaunului, dar l-am identificat: cand am demontat centurile de siguranta am prins-o stramb pe cea din dreapta si se freaca de scaun.
eXtenSion
Nu cumva scartaie cadrul mecanic, nu suruburile? Dati`va jos scaunele si incercati sa vedeti ce ar putea scoate sunete si ungeti tot ce vedeti. Simplu, nu ?wub.gif
IulianMicu
mie tocmai a inceput sa-mi scartie scaunul dreapta fata, dupa ce am carat un unchi mai gras (+100kg) pe el cam 20 km... asa ca o sa ma apuc sa citesc topicul asta, sa vad daca gasesc hiba..
DragosP
Păi fă ca pleiboi, ăă, alexa: invită-l pe bancheta din spate! 04.gif
eXtenSion
Offtopic, trebuie sa recunosc ca lucreaza 'curat' plaiboi, acuma construieste viata de daciota a Alexei crezand ca ne dam palme ca am crezut`o virtuala. laugh.gif

Frumos, frate!
gattoman
Scaunele nu se prind doar cu cele 4 suruburi in podea ci mai au inca 4 suruburi care prin sina de restul scaunului(piulita aia patrata care se vede deasupra).Uneori si acele suruburi pot scartai.Trebuie stranse si unse cu ceva.O alta sursa de scartait poate fi sistemul de raglaj al spatarului.
4star
Si la mine scartia scaunul din dreapta (cand nu statea nimeni pe el) asa ca am cautata pe sub scaun si am depistat suruburi slabite. Le-am strans si a disparut scartaitul. Vezi de suruburile alea din sine. Din cate tin minte m-am cam chinuit sa trag de scaun inapoi mult ca sa pot strange suruburile alea din sine. Succes.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.