marius-gabriel
29 Apr 2006, 16:24
La vechile motoare de 1300 existau niste contragreutati puse de-o parte si de alta a motorului cu rolul de nu permite intrarea in rezonanta a motorului la anumite turatii si al echilibra.
Din pacate eu nu mai am asa ceva si nici nu am vazut la alte dacii similare.
Are cineva o poza cu asa ceva sau a incercat sa le scoata/puna si sa vada efectul si daca chiar se simte ceva?
Nimic sesizabil de cand le-am scos!
Daca vrei ceva cu efect mai bun sunt tampoanele mai mari care au aparut pe berlina din '97.Sunt mult mai bune dar trebuie sa schimbi toti suportii de pe sasiu si motor,dupa acea se poate sa ai probleme cu scoaterea/bagarea electromotorul(tipul nou este mai mic)! dar cu flexu se rezolva!
[img=http://img77.imageshack.us/img77/8766/pag22238kj.th.jpg]
marius-gabriel
29 Apr 2006, 18:39
merci mult!dar tu de ce le-ai scos?
a mea nu a avut, si totusi ma gandesc ca trebuie sa se simta ceva cu alea.
la mine pe la 3000 de ture intra motorul in rezonanta si se aude rau.
Lumea(ca si mine) daca a vazut ca din fabrica nu mai vin dacile cu sistemu' asta, a renuntat si ea.
La dezmembrari trebuie sa gasesti sistemu asta.
marius-gabriel
29 Apr 2006, 20:27
ma gandesc totusi ca nu erau puse ele chiar degeaba acolo si ca, chiar aveau un rol si isi faceau treaba bine.
nu stiu daca r12 sau gordini avea asa ceva.
cred ca ma duc sa caut la dezmembrari niste de-alea.
gattoman
30 Apr 2006, 14:23
din cate stiu aveau rolul de a echilibra motorul la ralanti si nu aveau nici un efect la turatii mari.la daciile mai noi nu au fost montate pt ca au schimbat suporturile si tampoanele de prindere.bafta!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.