Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Frana spate
DaciaClub - Forum Dacia > Celelalte modele Dacia - 1100, Berlina, Papuc, Nova > Probleme tehnice - Dacia Clasic
pasarel
Am fost sa fac i.t.p-ul si printre multe defectiuni mi-a gasit si probleme la frana spate adica roata din dreapta tine mai mult ca cea stanga.
I-am intrebat pe meseriasii de acolo de la ce ar putea sa fie,si mi-au spus ca pana nu desface roata nu poate sa-si dea seama.
Am renuntat la serviciile lor ca erau niste pusti de mecanici,mai bine o studiez eu.
Voi de la ce credeti ca am dezechilibrul? icon_mrgreen.gif
argon
in primul rand fa aerisirea, poate are aer intr-o parte, in al doilea rand ce frane spate ai? autoreglabile sau reglabile manual?
pasarel
QUOTE(argon @ 30 Apr 2006, 08:05)
in primul rand fa aerisirea, poate are aer intr-o parte, in al doilea rand ce frane spate ai? autoreglabile sau reglabile manual?
*

am facut si aerisirea!
sunt frane cu autoreglaj al sabotilor. excl.gif
rerecroS
Aceeasi poveste o am si eu. La o franare puternica se infraneaza roata din dreapta-spate. La fel si cand trag frana de mana.

Cum deosebesc franele autoreglabile de cele reglabile manual? (berlina 1998)
amc
ai autoreglabil!
Trebuie vazut daca autoreglajul functioneaza bine,uzura sabotilor,etc........s-a discutat!
rerecroS
Si in ce consta acest "auto-reglaj" ?
argon
user posted image
pasarel
multumesc pt schema .
cred ca problema la frana mea este cilindrul receptor care are momente cind se blocheaza.
si a fost inlocuit anul trecut.
este o solutie sa-l inlocuiesc sau sa-l curat?
pasarel
Deci cine a inventat tandemul pe dacie nu stiu la ce sa gandit?
si cu autoreglabilul la fel.
oricum aceasta pompa cred ca a fost un experiment si sa nimerit chiar pe masina mea din 89 ,cea mai slaba frana posibila!!!!!!
unde sant inginerii aia care au inventato sa le zic ceva de dulce??????????? mad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.