Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lonjeron spate* offffffff
DaciaClub - Forum Dacia > Celelalte modele Dacia - 1100, Berlina, Papuc, Nova > Probleme tehnice - Dacia Clasic
Ward3n
mad.gif oameni buni,scuzele mele daca am deschis un topic si mai este ceva asemanator! Problema care este: dry.gif la orice groapa luata sau denivelare se aude un bocanit serios la roata spate stanga.Am fost la un mecanic si mi-a zis ca am lonjeronul rupt sad.gif ce imi recomandati sa fac in situatia asta?
Sa mai merg cu ea in conditii normale adica 50 km pe zi,sau sa o arunc in service? Aveti idee cam cat m-ar costa? si cam care ar fi cauzele daca as lasa-o asa cool.gif mersi frumos si astept un raspuns
EUROPE_
Lonjeron rupt... poate fisurat. Tu chiar ai curaj sa circuli cu ea in asemenea conditii??? Eu zic sa o arunci intr-un service cat mai curand posibil. Doar nu vrei sa ramai fara punte...
andreic200
Si eu am patit ceva asemenator numai ca era de la ciolan nu stiu exact ce denumire are.
marius-gabriel
pai uita-te si tu sub masina si vezi daca e sau nu asa.
sincer, pe spate nu prea ai treaba cu lonjeroanele.
pe fata mai ruginesc semilonjeroanele inferioare.
oricum, trebuie vazuta starea lor si eventual repararea lor cu un adaus de tabla
ATM
Cu un adaos serios de tabla... iar dupa aia verificat geometria ca la carte...Da' cum naiba sa se rupa lonjeronul, chiar asa de mancat sa fie?
Ca idee (nu stiu cat te ajuta)... in ianuarie, cand eram in service cu a mea (de-ala de cartier), pe postul alalalt de lucru se schimba un semilonjeron stanga de fata (mancat tot de rugina) la o Dacie 1300... piesa nu ma stiu cat era, dar tin minte ca dupa negocieri manopera a iesit la 1.200.000 (+ alte mici maruntisuri, puncte de sudura si petice pe-acolo pe dedesubt).
Ward3n
mersi frumos pentru raspunsuri ! Azi am fost cu masina plecat vreo 50 km de Bucuresti si am avut greutate pe ea,insemnand cam 3 pers in spate mai dolofane ashea si 2 in fatza + un tv in spate smile.gif m-a omorat masina tot drumul,la orice denivelare luata se auzea un zgomot ca de oala sparta in stanga spate(mentionez ca nu am problmele cu oalele) astept un raspuns ! ms frumos smile.gif
pastrama
Pai arunca si tu un ochi pe sub masina sa vezi ce e rupt pe acolo. Pune un prieten sa miste masina si tu baga capul pe acolo si vezi de unde se aude.

Ps: Si renunta la limbajul irc...ms frumos.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.