Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: vitezometru de 180km/h
DaciaClub - Forum Dacia > Celelalte modele Dacia - 1100, Berlina, Papuc, Nova > Probleme tehnice - Dacia Clasic
pop_nick
Sal, am si o intrebare pentru cei ce au avut de a face cu desfacerea unui vitezometru si cu reglarea lui.
Cum as putea regla acul sa-mi indice corect viteza? Eu i-am dat turatie printr-un cablu de kilometraj si am lasat sa mearga 1km ( am vazut pe pe cele 2 rotite ca a mers un km ) si am cronometrat timpul.
Dupa un calcul simplu 1km................57sec rezulta ca acul trebuia sa fie la 57km/h, dar el se ridica doar la 30-32km/h.
Oare sa intind arcul de pe ac si apoi sa-l torsionez la loc?/? Vreau si eu cateva sfaturi de la cei in masura sa le dea.
Multumesc anticipat.
sefu_alx
am aceeasi problema .. intra 4-a la mers linistit biggrin.gif indica 30 kmh si intra 5-a la 3000 rpm indica 70..sa`mi spui si mie cum l`ai reparat biggrin.gif
amc
Ai un surub cu arculet pentru reglaj!
pop_nick
Am incercat si din acel surub , dar nici o schimbare semnificativa.
Am dat arculetul jos si l-am retorsionat, dar mai am si un joc destul de mare intre discul acela magnetic si tabla aia de aluminiu, freaca putin si
Am sa-i fac maine o proba pe masina, sper sa nu mai demontez de doua ori bordul wacko.gif ( l-am demontat deja de 3 ori blink.gif ).
amc
discul nu trebuie sa frece!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.