QUOTE(ionutctn @ 18 Jun 2007, 14:55)
... pe cand Hamilton si Alonso sunt de valori sensibil egale ...
Eu cred ca Hamilton e deja peste Alonso. FA incepe sa aiba complexul Hamilton si deja incepe ca "pilot britanic in echipa britanica" & stuff... Il apucau transpiratiile la conferinta de presa si era nervos, pe cand Hamilton zambea si nu avea nici o greata.
Ferrari vor aduce masina noua pe la Silverstone sau Nurburgring, insa nici McLaren nu va sta deoparte... Interesant e cum Ferrari avea o secunda avans la inceput, apoi acum au McLaren-ul aproape o secunda...se schimba puterile in F1 ca la balamuc...
Fisico a dat-o in bara, ba chiar Briatore era nervos la pituri ca nu putea sa treaca de nu mai stiu cine de pe locul 15-16. Interesant ca foarte des apare Nelson Piquet jr. iar acum si seniorul... Cred ca ori anul asta ori de la anu sigur, Fisico zboara.
Betivanul de la Ferrari va zbura curand si el si sa vedem cine vine ptr. ca zvonistica e mare..cum ca Brunno Senna sau Alonso sau chiar sa se intoarca Schumi... E o nebuloasa, insa KR e terminat de mult...
De remarcat Vettel care se pare ca i se pregateste masina lui Heidfeld (d-aia si trage ca nebunu) dar cred ca de la anu'...BMW-ul imi place ca incepe sa se consolideze ca a 3-a putere in F1 si revine unde ii era locul.
Renault cu noua lor cutie smechera inca nu e fiabila si/sau inca nu produce efectele scontate, insa atunci cand o vor rezolva se pare ca e mult mai rapida decat de la ceilalti.
Mi-a mai placut de Liuzzi care s-a batut la greu si a oferit spectacol intr-o masina de toata jena... Sato cat a concurat iar incepuse kamikadze-ul...
Per total frumos...cel mai interesant insa e profesionalismul americanilor la transmisia tv...TOT au aratat, nu a contat ca e primul sau ultimul.
PS: Am mai afirmat si voi afirma in continuare... Hamilton e urmatorul Schumacher.