Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Bieleta Anti-ruliu
DaciaClub - Forum Dacia > Celelalte modele Dacia - 1100, Berlina, Papuc, Nova > Probleme tehnice - Dacia Clasic
cik83
Salut! Problema este ca am schimbat bieletele si dupa 3 luni s-au uzat. Din ce cauza: partea de jos a bieletei atinge de bascula inferioara. Practic sta pe ea. La alte masini distanta dintre partea de jos a bieletei si bascula este de cca. 30 mm. Cand le schimb, ma chinui sa bag piulita pe surub.
Care ar fi problema? Din ce cauza distanta aceea este mica? Tampoanele la bara de stabilizare sunt noi.
Multumesc! sad.gif
argon
BOltul ala pe ce intra bieleta e drept? basculele sunt aliniate? adica geometria e OK?
cik83
Boltul e drept. Geometria este buna. Basculele sunt aliniate.
argon
pai si bieleta e dreapta? cand o schimbi, si pui noua tot atinge? ai schimbat de curand basculele?
cik83
Da. Si noua atinge. Basculele au fost schimbate acum 3 ani.
marius-gabriel
aceasi problema o am si eu dintotdeauna smile.gif
de fiecare data cand schimb bieletele antirului trebuie sa tai din ele putin la partea filetata.
distanta aia de la bolt pana la bascula e cam fixa sau se defomeaza extrem de putin la denivelari.
nu mi-am explicat de ce e asa.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.