Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: BRITAIN GP
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Motor Sport > Formula 1
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Andy_ACS
Foarte frumoasa cursa. cu depasiri si rasturnari de sitiatie.
Ferrari pare o masina competitiva sezonul asta, alaturi de Mercedes. Red Bull e putin mai jos, doar o conjunctura ii poate ajuta sa ia podiumuri. Restul sunt din alta liga din pacate.
Raduchu
Referitor la Red Bull, totusi au 3 victorii din 10 curse cu o masina sub nivelul celor de la Mercedes si Ferrari. smile.gif
meganus_bicorpus
Red Bull a făcut o treabă bună cu trecerea la motoarele Honda, păcat că nu l-au putut păstra și pe Ricciardo.
centurion
Ferrari: Leclerc a declarat inainte de cursa ca se va lupta cu Verstappen si a facut-o. E tare monegascul, are oua si stofa de (viitor) campion. Vettel e total demoralizat, cred ca va pleca de la Ferrari la final de 2019.

Alfa Romeo: 'Cine n-are batrani, sa-si cumpere'. Merge bine Raikkonen, aduna puncte. Giovinazzi i-a adus victoria lui Hamilton. Iar Mercedes a aratat pe fata ca il vrea campion pe Hamilton. Singurul perdant o data cu intrarea SC a fost Bottas.
meganus_bicorpus
Îmi pare tare rău pt Vettel...dar va rămâne genul de sportiv născut talent, murit speranță...
bucatzel
QUOTE(centurion @ 14 Jul 2019, 18:37)
Singurul perdant o data cu intrarea SC a fost Bottas.
*


Care Bottas a intrat sa schimbe cauciucurile expres ca sa ia punctul de fastest lap si ... nu l-a luat. Baiat fain, da' trebuie un pic mai mult ca sa emita pretentii in fata lui Lewis.
sb-55-dan
Bottas e f rapid in calificari si s-a vazut anul asta, din pacate pentru el nu are ritm de cursa ca Hamilton. Numai pintr-un ghinion teribil mai poate Hamilton sa piarda titlul.
Anul viitor o sa fie bataie pe semnatura lui Max intre Mercedes si Ferrari.
centurion
QUOTE(meganus_bicorpus @ 14 Jul 2019, 21:33)
Îmi pare tare rău pt Vettel...dar va rămâne genul de sportiv născut talent, murit speranță...
*


E cam mult sa spui asta despre Vettel. A luat totusi 4 titluri mondiale. Despre Massa, Coulthard etc. poti spune asta. Nu si despre Vettel. El are alte probleme acum.

QUOTE(bucatzel @ 14 Jul 2019, 22:50)
Care Bottas a intrat sa schimbe cauciucurile expres ca sa ia punctul de fastest lap si ... nu l-a luat. Baiat fain, da' trebuie un pic mai mult ca sa emita pretentii in fata lui Lewis.
*


Afirmatia pe care am facut-o era in 2 sensuri:
- Pe de o parte, faptul in sine, acela ca Hamilton, care nu schimbase, a avut conjunctura favorabila comparativ cu Bottas (care schimbase deja);
- Pe de alta parte faptul ca pe Bottas nu l-au mai chemat la schimbul de pneuri (medii cu hard) ca sa nu mai fie obligat sa intre inca o data pe final de cursa. A fost singurul pilot dintre primii 6 (cel putin) care nu a intrat sa schimbe sub SC. Asta spune tot despre dorinta lui Mercedes de a-l avea campion pe Hamilton. Pana la SC Bottas nu a putut fi depasit, asa ca Mercedes nu a riscat victoria lui Hamilton chemandu-l pe Bottas sa schimbe.
meganus_bicorpus
Vettel a facut la red Bull ce face Hamilton la Mercedes...la Ferrari a cam cedat mereu sub presiune.E un campion, e un pilot extrordianr, dar nu il vad cu rezultate la Ferrari, Leclerc il va invinge lejer la anul!
centurion
Spun de Leclerc inca din sezonul trecut ca e talentat si ca poate fi campion. Iar duelul pe care il are cu Verstappen sper sa tina multi ani de acum incolo. Vom avea ce vedea.
Duelul lor tine inca de pe vremea cand pilotau kart-uri:
https://www.youtube.com/watch?v=L42H4vkbHYc

bucatzel
QUOTE(centurion @ 15 Jul 2019, 07:52)
Afirmatia pe care am facut-o era in 2 sensuri:
*De inteles ca au vrut sa castige Lewis, desi nu prea are cine sa-i bata anul asta. Cam cum a fost Ferrari in 2002 . Dar cum ziceam, Bottas a pus cauciucuri expres ca sa ia fastest lap-ul, si in ultima tura, Lewis, cu gume mult mai uzate a transat problema. Evident ca a facut-o ca sa puna piciorul in prag si sa ii aminteasca lui Bottas ca el e campionul din echipa, dar mai de bagat in seama e faptul ca a putut s-o faca.
centurion
Bottas nu a schimbat pneurile pe final de cursa pentru a lua punctul pentru cel mai rapid tur. Bottas a fost fortat de regulament ca sa intre la boxe pentru a schimba pneurile. Altfel, nu cred ca o facea. El a fost singurul pilot dintre primii 6 (cel putin) care nu a fost chemat la boxe de catre echipa pentru a schimba pneurile, asa cum a fost chemat Hamilton, asa cum au fost chemati ceilalti. De asta spuneam ca Mercedes a vrut sa castige Hamilton. L-au lasat pe Bottas pe circuit cand era SC pe pista, echipa stiind foarte bine ca finlandezul va fi obligat de regulament sa mai intre o data la boxe. Logic ca intrand pe final de cursa la boxe, fortat de regulament, a incercat sa faca si cel mai rapid tur. Ca nu i-a reusit, asta e altceva. Meritul a lui Hamilton in acest caz.
Deja am scris prea mult despre Mercedes......
puiutu
[attachmentid=1628107056]

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.