Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ajutor !
DaciaClub - Forum Dacia > Celelalte modele Dacia - 1100, Berlina, Papuc, Nova > Probleme tehnice - Dacia Clasic
lastunul
Va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat! Am un ambielaj de Dacia 500 LASTUN si as vrea sa il reconditionez. Unde pot sa il fac? Am un lastun care inca mai merge, dar ma gandesc ca intr-o zi ma va lasa motorul si am mai cumparat inca unul care a avut motorul demontat si pe care as vrea sa il reconditionez. Pentru mai multe detalii si poze intrati la poze membri pe www.lastun.lx.ro forumul Lastunarilor din Romania. Al meu este rosu cu numarul TR 11 MYH. Multumesc!
lastunul
Si o poza user posted image biggrin.gif
Uncle-Sam
arunca o privire si aici
http://www.daciaclub.ro/http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=5263&st=150
DB77AAA
cred ca la topoloveni in ag la intrare mai e un service de tractoare aro dacii (de toate) si cred ca ei te rezolva
nuj cum arata dar am auzit ca ar fi identic cu cel de oltcit special si daca e asa poti cumpara unu de citroen/oltcit care costa cam 1.5 mil pare-mi-se
cnn
QUOTE(DB77AAA @ 20 Jun 2006, 14:35)
nuj cum arata dar am auzit ca ar fi identic cu cel de oltcit special si daca e asa poti cumpara unu de citroen/oltcit care costa cam 1.5 mil pare-mi-se
*Ai auzit gresit, ambielajul de Oltcit Special este diferit de cel de Dacia 500 Lastun.
Informativ motorul de Lastun nu este derivat din motorul de Oltcit Special, ci din cel de Oltcit Club (de 1100 cmc) fiind modificata partea din stanga a acestuia, cea cu delcoul.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.