Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Problema mare si ciudata
DaciaClub - Forum Dacia > Celelalte modele Dacia - 1100, Berlina, Papuc, Nova > Probleme tehnice - Dacia Clasic
euu
salutare,am o dacie pe injectie care functioneaza numai pe gaz pb este ca de vreo saptamana,a inceput s-a se aprinda senzorul de la injectie din cand in cand,dar de vreo doua zile a inceput sa imi dea in nas in mers ,face cam urat,am verificat mufele ,am incercat sa o pornesc fara capacul de la asa zisul carburator si a iesit fum alb,ce e de facut ? poate m-a ajuta si pe mine cineva din buc dau si eu o lada de bere.
euu
jale mare,nu vrea deloc s-a porneasca,cand ai dau la automat se aprinde becul de injectie si nu porneste decat trasa,cat mai costa un test clip?
euu
Am reusit s-a dau jos injectia,cum suruburile alea gen inbus care au si ceva pe misloc? ma ajuta si pe mine cineva cu sfaturi ?
euu
astazi m-am ocupat de ea,pus la loc injectia,verificat senzori fire,era defect un amarat de releeu,deci mare atentie cand se aprinde senzorul de injectie verificati si cele 2 relee!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.