Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: nu mai stop pe frane
DaciaClub - Forum Dacia > Celelalte modele Dacia - 1100, Berlina, Papuc, Nova > Probleme tehnice - Dacia Clasic
siven01
Dacia break 1997 , dupa ce mi am instalat GPL ul , am fost semnalizat in trafic ,ca nu mai am lumini de staop pe frana .
M am tot holbat la motor si altele , dar nu mi dau seama care e buba . Ma duce gandul ca in timpul instalarii GPL ului , a fost scoasa vreo mufa ceva si nu mai are cum sa functioneze .
Astept o idee ,despre ce sa verific .
mersi anticipat .
electric
vezi ca sub bord ai 2 ramificatii una cu plus permanent si una cu plus pe contact . vezi sa nu fi iesit unul dintre ele si uitate si la sigurante
siven01
Dupa ce am citit pe forum , am inteles ca siguranta 1 (cea de sus) este ptr lumini mers inapoi si stop frana . Am verificat si este ok . ramane sa verific maine , cele 2 ramificatii ( sa fiu cinstit nu prea am inteles ce trebuie sa caut , dar am sa vad la fata locului )
Norris
verifica cu o lampa se control mufa din spate pe partea stanga....daca nu ai curent verifica contactul de la pedala
siven01
s a rezolvat
era sarit contactul de sub pedala , banuiesc ca a sarit atunci cand a tras cablele ptr gpl .
Mersi ptr sfaturi si
Sarbatori Fericite
Oldredlady
intreb aici ca nu am gasit ceva legat de problema, va rog sa-mi spuneti daca stopurile/lampa spate dacia 1310/1410 Break model vechi (cel cu garnitura la ext.) poate fi inlocuit cu tipul model nou , dupa 1998
Multumesc.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.