Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Zgomot interior MARE
DaciaClub - Forum Dacia > Celelalte modele Dacia - 1100, Berlina, Papuc, Nova > Probleme tehnice - Dacia Clasic
ageana
Incep sa inebunesc, imi vine sa ii leg un bolovan de... gat masinii si s-o arun intr-un lac! mad.gif
In toamna asta am vopsit, antifonat, reafacut motor masina, mecanica, directie etc. Cam tot ce se putea face.
Ca arata de 2 ori mai rau decat arata inainte, si ca usa stanga spate sta de zici ca nu e a ei, si ca farurile stau de zici ca sunt ochii lu` Baselu` nu zic nimic mad.gif (meseriasii c*****i). Si eu cred ca o sudam de 10x mai bine.
Dar ma EXASPEREAZA zgomotul interior. Am antifonat-o, i-am pus toata pasla care era si inainte, nu am dat nici un insonorizant jos, dar se aude de imi vine sa imi bag p**a in ea de masina.
Zici ca am motorul cu mine in habitaclu, pe locul din dreapta. Parca merg cu aro in pana mea. Din exterior se aude ca orice alta dacia, dar in interior te tampeste!!!
I-am schimbat TOT traseul de evacuare, de la saxofon la finala.
M-am uitat pe sub ea si am vazut ca saxofonul asta nou atinge de bara de torsiune. Am incercat sa-l departez (cu el incalzit in prealabil), dar n-am reusit. Am reusit sa bag doar un mic tampon de cauciuc de vreo 2mm intre el si bara de torsiune(care probabil s-a si ars pana acum dar...).
Oare sa fie tot zgomotul asta interior de la nenorocitul de saxofon?
Inainte de vopsire/antifonare/bla bla bla, se auzea foarte putin motorul in habitaclu, acum...
Nu se mai aude ca un fasait motorul, ci mai degraba ca motor de tractor.

NU MAI SUPORT, va rog sa ma credeti. Va rog ajutati-ma cu o idee ceva.
Imi place foarte mult sa ma plimb cu masina, dar in conditiile astea, mai bine nu!

Multumesc.

Inca ceva, motorul daca il asculti din exterior cu capota deschisa, suna la fel ca inainte, deci nu cred ca e de la motor.

Scuzati limbajul impertinent pe alocuri dar nu mai suport.
gabi1
Daca ai schimbat toata evacuarea nu inseamna ca si etanseaza cum trebuie.Bagate sub masina(cu motorul pornit,frana mana trasa bine biggrin.gif ) si verifica pe unde sufla.Este dificil in ziua de azi sa faci la dacie o evacuare calumea fara un autogen sau ceva silicon de etansare.
Ceva de genul asta trebuie sa fac si eu da mi-e cam lene ca trebuie sa demontez iar toata evacuarea. ohmy.gif
Si inca ceva de care trebuie sa ai mare grija este imbinarea dintre galeria de evacuare si saxofon(cum ii mai spune),alea doua suruburi.
Night Dog
Salut. Daca ai antifonato si ai pus paslele alea inapoi dintre compartimentul motor si habitaclu , ar trebui sa se reduca zgomotul de la motor, cel mai sigur iti suna evacuarea urat in masina, ca sa vezi daca sufla pe undeva porneste-o si tine palma presata pe teava dela toba finala, astfel o sa auzi daca sufla prin alte locuri , si un sunet tare sacaitor mai vine de pe sub masina daca linia de tobe loveste pe caroserie sau colierele de fixare, sa te uiti bine si la tamponul de fixare a galeriei pe jugul de la cutie! Bafta. icon_mrgreen.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.