Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: turometru pe dacia 1300
DaciaClub - Forum Dacia > Celelalte modele Dacia - 1100, Berlina, Papuc, Nova > Probleme tehnice - Dacia Clasic
cipriottu
se poate monta turometru pe o dacie 1300 an de fabricatie 1975.daca da spuneti-mi ce trebuie sa fac.multumesc

--------------

Moderator: te rog sa nu mai folosesti k, sh, tz in scriere !
sobolan
bineinteles ca da....acu depinde ce turometru ai ....oricum toate se leaga la fel....specifica ce fel de turometru...poze eventual...si se rezolva....
ceaki
se poate. de obicei au trei fire unul la masa unul la platina si unul la + contact. acuma depinde de care ai
mirceas
daca nu ai inca turometru, eu iti recomand unul digital, le gasesti pe unele magazine de componente electronice de pe net. se monteaza usor, e mic, nu foarte scump...

si asa este, legaturile sunt aceleasi: +contact, masa, -bobina inductie.
Night Dog
Ma intereseaza si pe mine un turometru digital, imi puteti da niste amanunte? cam pe unde as gasi ? is din Cj biggrin.gif eventual niste pozee wub.gif
apollo
turometrele digitale le gasesti si la magazinele specializate pe electronica(acolo unde sunt boxe,statii amplificare,sisteme audio,aparatura Video si DVD, etc)

Sunt module si aceste turometre.

7 digiti parca.sau 3..nu mai stiu..is pe baza de leduri si afiseaza turatia.

am inteles ca se prajesc repede si is foarte lente.mai bun e acul de turometru.

exemplu: cand o calci tare, acul urca imediat si coboara...pe cand cel digital,cand o calci in 7000RPM , pana ce ajunge el sa afiseze 7000 RPM deja motorul revine la relanti.

In targ(obor) gasesti toate ceasurile(turometru inclusiv) de dacie 1310 an 97 la 30 RON

10 RON pe ceas.

Alege ce iti place tie smile.gif

Turometrul din imagine (1)
-TUROMETRU DIGITAL 0-9999 RPM si VOLTMETRU AUTO 0-30Vcc. Masoara 0-9999 RPM. Afiseaza 0-9999. Afisare led 14mm. Comutare pe functie de voltmetru. Sensibilitate 15 RPM (Dacia, Tico ,Matiz). Precizie 1%. Dim: 86x62 mm. Greutate:65g. Ualim 9-15Vcc. Garantie 1 AN.

Pentru motoare cu aprindere in 4 timpi si 4 sau 3 cilindri.

Cel din imaginea (2) are in plus un filtru de culoare al afisajului.

Preturile variaza intre 40 si 70 RON.
FLP
Unde e targu asta cu piese auto la obor ?
apollo
m-am referit la obor(targ) unde se aduna astia cu tot felul de piese second.

Acel obor de care am zis eu e in Focsani unde e si targul auto(talcioc).

crede-am ca mai toate orasele au asa ceva.
animalu
in timisoara unde se poate gasi un turometru electronic wub.gif sunt foarte interesat datorita lipsei totale din constructie a masinii radmasa.gif ?
animalu
QUOTE(apollo @ 8 Jan 2007, 14:48)
turometrele digitale le gasesti si la magazinele specializate pe electronica(acolo unde sunt boxe,statii amplificare,sisteme audio,aparatura Video si DVD, etc)

Sunt module si aceste turometre.

7 digiti parca.sau 3..nu mai stiu..is pe baza de leduri si afiseaza turatia.

am inteles ca se prajesc repede si is foarte lente.mai bun e acul de turometru.

exemplu: cand o calci tare, acul urca imediat si coboara...pe cand cel digital,cand o calci in 7000RPM , pana ce ajunge el sa afiseze 7000 RPM deja motorul revine la relanti.

In targ(obor) gasesti toate ceasurile(turometru inclusiv) de dacie 1310 an 97 la 30 RON

10 RON pe ceas.

Alege ce iti place tie smile.gif
Turometrul din imagine (1)
-TUROMETRU DIGITAL 0-9999 RPM  si VOLTMETRU AUTO 0-30Vcc. Masoara 0-9999 RPM. Afiseaza 0-9999. Afisare led 14mm. Comutare pe functie de voltmetru. Sensibilitate 15 RPM (Dacia, Tico ,Matiz). Precizie 1%. Dim: 86x62 mm. Greutate:65g. Ualim 9-15Vcc. Garantie 1 AN.

Pentru motoare cu aprindere in 4 timpi si 4 sau 3 cilindri.

Cel din imaginea (2) are in plus un filtru de culoare al afisajului.

Preturile variaza intre 40 si 70 RON.
*

pune si tu sa ti se vada orasu
daca esti din tm spune unde gasesc?
Iulik_21
Turometre gasesti pe www.adelaida.ro! Si eu sunt interesat sa achizitionez unul! Are cineva montat pe masina? As vrea cateva pareri!
n3m0
Eu am unul digital montat si sunt multumit. E luat de la ADELAIDA (adica, comandat pe net si trimis prin posta).
Alex 23
[attachmentid=45817]
Uitati aici mai baieti turometru facut de Electroprecizia si merge perfect! cool.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.