Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Masa bord
DaciaClub - Forum Dacia > Celelalte modele Dacia - 1100, Berlina, Papuc, Nova > Probleme tehnice - Dacia Clasic
liviu2004
Stie cineva unde este situata conexiunea la masa pentru bord, releu semnalizare si tot ce mai e pe acolo? Am un bord care e un pom de craciun cand pun contactul.
mihai0070
Iti spun eu unde este masa si releul si tot ce iti pofteste inima si cred ca si ceilalti colegi de pe forum ar face la fel daca doreste si maria ta sa ne scoata din ceata ... despre ce masina vorbim si ce fel de bord .... daca este masina din semnatura atunci dute la LGN ... ca ai nimerit la CLT ... bash.gif
alinushy
smile.gif)
liviu2004
Ups. Nu intreb pentru mine. Pentru un coleg de al meu care are 1310 cu bord C.N. din 1998. Am gasit ca daca dau masa de la baterie in soclul releului de semnalizare totul e ok. Cum iau firul incep problemele. As curata masa de la bord si ce mai e dar nu stiu unde e localizata. Mersi.
alinushy
pai daca da masa in soclu e un papuc care trebuie strans putin cu un patent
mihai0070
sau trage un fir de la caroserie (de ori unde ai tabla buna) pana acolo si gata ... (asa am facut eu la claxon)

Verifica masa la masina in felul urmator .. un bec cu un fir pe + baterie si plimbate cu el in jurul masini si mai atinge-l ici colo de un surub ... prin masina prin porbagaj prin motor .. daca se aprinde bine este masa ok ... daca nu ... acolo nu ai masa ...
liviu2004
Sincer sa fiu alinushy, eu vreau sa aflu unde este prins de caroserie firul negru de minus care duce la bord si releul de semnalizare, mihai0070, sunt impotriva oricarui fel de improvizatii. As vrea sa pastrez configuratia originala a masinii.
mihai0070
Pai stii unde este releul de semnalizare .... mergi pe fir ... si o sa vezi ca este prins de caroserie cu un surub care sigur este ruginit si vopsit ca vai mama lui ... curata acolo si o sa mearga ...
alinushy
la mine firul ala negru e legat de surubu de care e prins releu, e in spatele lui asa ca nu prea se vede, nu stiu daca e de la mama ei prevazuta asa dar merge f bine.
liviu2004
O sa incerc sa merg pe fir desi intra untr-un manunchi. Poate gasesc surubul ala ruginit. Nu am nici unul pe surubul releului.
vyper
si la mine tot langa releu e prinsa icon_mrgreen.gif
electric
vezi ca masa de la bord este in camera motor la releul de incarcare ai mai multe fire legate acolo . desfa toati papucii ce vin prinsi pe surub si curata-i dupa care stringe bine .
.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.