Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: fire in plus...vesnica problema
DaciaClub - Forum Dacia > Celelalte modele Dacia - 1100, Berlina, Papuc, Nova > Probleme tehnice - Dacia Clasic
tatuci
ca urmare a sfaturilor primite saptamana trecuta privind inlocuirea ceasului vitezometru in wek-end m-am innarmat cu muuulta rabdare shi am trecut la treaba.

dupa ce am desfacut atent toate mufele (notand pe ele cu markeru care unde vine) am descoperit trei fire izolate cu leucoplast (izolier de tip vechi din panza) si acunse prin manunchiul de fire care inta in scoica de la volan.

la masurare nu am reusit sa depistez curent prin ele si nici nu am gasit vreo mufa libera in care sa poata intra in bord

doua sun pur si mplu taiate iar al 3-lea are un papuc ciudat (vezi foto).Are cineva idee unde intra papucul acela(datorita incgesuielii f mare nu am putut depista de unde pornesc sad.gif )
Ov
la cum arata este un fir iesit din mufa care merge la ceasurile de bord. Ce face si de ce, nu stiu smile.gif
bygy007
uita-te pe capetele conectorilor sa nu fie spate vezi ce functiona si nu mai functioneaza cuplele nu ai cum sa le incurci din cite stiu au numere diferite de pini (contacte) in ordine numarul cel mai mare spre usa din stinga ,numar mediu mijloc si mic dreapta se monteaza cu firele in sus
mirceas
asa e, e un conector de la ceasurile bord. scoate cele doua mufe si vezi de la care lipseste.

atentie insa: una din mufe (conector) vine cu un papuc ca asta lipsa din fabrica, dar iti poti da seama ca pe placa ceasului lipseste traseul corespunzator. cred ca e la mufa din dreapta.
cosmin_bojin
Sal!Papucul ala cred ca e de la sonda de apa(bec).Asa era si la mine,electricianul care a legat ceasurile suplimentare de presiune ulei si temperatura apa a anulat firul ala.Pe ceasurile suplimentare aveam si becuri de avertizare.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.