Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Grand Prix 4
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Motor Sport > Formula 1
mirceateodorescu683
Nu știu dacă este potrivit să inser topicul aici (era mai bine la Cafenea?). Dar având legătură cu F1, m-am gândit să încerc. Scuze dacă am greșit, se poate muta în acest caz.
Există jocul Grand Prix 4, simulator PC de F1.
M-am gândit că, fiind fan F1, având acces la acest joc, nu se poate să nu experimentezi cea ce se întâmplă în timpul curselor.
Sincer, eu joc numai pe "rookie", cu "driver aids" activate, în restul variantelor neputând ține mașina pe circuit. Nu este ușor deloc să fii pilot F1.
Aștept comentarii și expuneri de experiențe în joc.
dil
Eu am jucat doar Grand Prix 3, cand eram mai tanar. GP4 nu am mai apucat din lipsa de timp. Jucam si eu numai pe "rookie" si incet-incet am reusit sa joc fara "driver aids". Mi-a placut foarte mult jocul. Sper sa reusesc intr-un concediu sa joc si GP4.
C a t a l i n
Nu a spus nimeni ca e usor sa fii pilot de F1, dar nu e nici cel mai greu lucru din automobilism...Soferii adevarati sunt in raliuri, nu in curse pe circuit...

E drept ca acest joc iti ofera o idee vaga despre ce se poate intampla pe circuit, dar prea putine asemanari... Pentru o experienta mai realista incearca sa joci cu un volan si pedale, si incet incet vei renunta si la acele "aids" ale jocului...
Cauta pe forum si pe net informatii despre "Live for Speed", este cam cel mai realist simulator auto...
Solon
Eu chiar am instalat de mult timp Gp3, ca Gp4 nu stiu de ce nu mai merge.
Il joc de atatia ani incat am reusit sa ajung la nivelul Pro in care modific setup-ul masinii.E adevarat ca uneori mai reusesc un setup Braila dar asta e, nimeni nu e perfect.
DragosP
QUOTE(Solon @ 23 Jan 2007, 10:08)
...E adevarat ca uneori mai reusesc un setup Braila dar asta e, nimeni nu e perfect.

Ce zici că mai reușești? blink.gif
Solon
E o vorba, am auzit-o azi!
Fara suparare!
DragosP
QUOTE(Solon @ 23 Jan 2007, 12:25)
Fara suparare!

Vorbă, vorbă... Și fără supărare, da' ce vrea să-nsemne că nu mă prind!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.