hai sa va zic intai problemele care le are (in cuvintele mele ca nu stiu exact toate denumirile) si apoi intrebarile...
1. etrier stanga - aerisitor rupt - aer pe conducta, franare slaba stanga fata;
2. cursa franei de mana aproximativ 11 dinti (!) daca ridic vreo 5-6 dinti manerul, am frane cat de cat ok, pedala este destul de tare, daca ridic 7 dinti, pedala e beton, dar se duc naibii ferodourile de pe spate, se si incalzesc usor rotile;
3. disc dreapta fata ovalizat, se simte pe masina cand franeaza dar in pedala nu simt nimic la pedala (presupun ca am aer si pe conducta spre dreapta fata si de asta nu simt);
4. telescop dreapta spate rupt, sunt pe arc de vreo 2 saptamani incoace.
5. am reglat culbutorii dupa una din metodele de pe forum (nu mai retin a cuie metoda), cea cu semnul de pe volanta, reglat culbutori 1,2,3 si 5, rotit 360 grade, reglat culbutorii 4,6,7 si 8. bun... 7 si 8 tacane in prostie desi i-am reglat de 2 ori;
6. patineaza ambreiajul, adica fluiera la pecare de pe loc si e ambreiajul, nu sunt rotile. huruie cutia in a I-a si a II-a;
7. de cand i-am facut tabla, am rugina pe alimentare, conductele de tur si retur, sita de la carburator (carfil) ori cedeaza, adica se gaureste prea tare, ori se infunda. filtru am pe tur;
8. ploua in ea... nu chiar dar daca o spal intra apa pe la chedere, la usile din fata si la portbagaj;
9. la decelerare, daca nu o icnetinesc destul de mult, nu pot baga din a II-a in a I-a;
10. surubul de amestec de la carb nu imi influenteaza cu nimic mersul motorului, de la destrans la maxim pana la strans la maxim nu am sesizat nici o diferenta in functinoarea motorului (am facut vreo 15 km cu el strans la maxim, si vreo 10km cu el destrans)

11. papa ulei! si cand zic asta, zic ceva de genul calamina peste toata chiuloasa si consum de ulei de 1L la 2 sapt sau ~800 Km.
buuun... stiu ca e un topic lung dar please help ca incep sa fiu stresat... in august expira ITP-ul...

intrebarile...
1. ce merita schimbat cu piese noi si ce merita luat din dezmembrari?!
2. cum se schimba in curte feordourile de pe spate? am nevoie de scule speciale?! nu de alta dar nu vreau sa dau ~ 200 RON pe manopera (cat cer cei de la service). mai bine ii bag in benzina

3. cum se verifica/inlocuiesc limitatoarele de frana?
4. cum verific carburatorul? merita sa-l verific la banc?
5. segmentare sau set motor?
6. rampa de culbutori merita schimbata? sau mai bine zis ansamblul de culbutori cam cat ma costa?!
7. si in final... care ar fi si cum se masoara distantele pt inlocuirea incuietorilor pe fata?! nu de alta dar am primit de craciun un kit de IC

LE: era sa uit, daca ii pun pompa cu dublu circuit, se merita?! e luata de RAR ca imbunatatire sau ca modificare?!