Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: PANOU SIGURANTE
DaciaClub - Forum Dacia > Celelalte modele Dacia - 1100, Berlina, Papuc, Nova > Probleme tehnice - Dacia Clasic
bucluc2004
Salutare TUTUROR celor din club ! sunt posesorul unei dacii din `96 si am ceva probleme...la panoul de sigurante ! happy.gif am deschis..capacelul respectiv..si cum ating putin... isi revin luminile , turometrul , ventilatorul , semnalizarile ! (atunci cand le folosesc) !@ si mentionez ca sigurantele sunt okay ! Am intrebat la un magazin de un asemenea panou si e vreo 25 ron ..! Ce parere aveti ?! o fi el de vina ?! se monteaza usor !?mmmm astept...parerile..voastre..! biggrin.gif
bygy007
sa nu ai vre un papuc slab pe spate
IONICA71
Salut,lume.
Sigur ai un papuc slabit sau scos. S-ar putea sa aiba oxid sau sa se fi topit plasticul unde este lipita lamela. Desfaci surubul de sus ,apoi ridici ,un pic ,blocul. Atentie sa nu iasa celelalte fire. La mine s-a topit plasticul, imi face flama. O exista ,ptr. dacie, tablou tip logan?? Din acela cu sigurante in U.
alecsz99
Indicat este ca, daca tot schimbi panoul de sigurante, sa il schimbi cu unul asemanator cu cel de SuperNova/Solenza/Logan. Adica cel cu tipul de sigurante in "U". Se gaseste asa ceva special pentru Berlina in targ la Vitan. Si asa rezolvi problema pe termen lung. Numai ai grija la montaj...daca nu te pricepi te sfatuiesc sa mergi la un specialist...cu partea electrica nu e de gluma!
marianno88
cool.gif Am dat 30RON
CriSTI68
QUOTE(marianno88 @ 8 Mar 2007, 12:32)
cool.gif Am dat 30RON
*d unde ?? blink.gif detalii
CriSTI68
QUOTE(marianno88 @ 8 Mar 2007, 12:32)
cool.gif Am dat 30RON
*am dat si eu azi 40 de ron pe modelul cu leduri de control care arata ce consumatori sunt porniti, chiar foarte buna si usor de montat, eu am optat pt un electrician cool.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.