Radocanu
23 Apr 2007, 13:37
am sieu o problema.. imi intra greu in viteze.... si la rece..si la cald.... cateodata nu reusesc sa o bag in nici o viteza...trebe sa fac multe manevre cu maneta schimbatorului sa reusesc...ce imi recomandai ? stricat ceva prin cutie... adaugat ulei...sau... bara acea cu cauciucuri ce face legatura dintre cutia de viteze si maneta schimbatorului sa fie stricata.. :|
Timoneria sau suruburile din spatele cutiei retezate
reglat ambreiaj si completat cu ulei
sorin1983
18 Jun 2007, 23:13
schimba bara aia cu una rigida pt ca mai eviti din jocuri. pot sa fie si bucsile de la ea duse! schimba bara aia, patina,pune`i arcul dintre maneta si lonjeron, pune ulei in cutie la nivel, regleaza cablul de ambreiaj si fa o proba.
viperthevenom
19 Jun 2007, 08:06
La mine se aude un huruit cand este in viteza, am inteles ca ar trebui reparata cutia, idee este ca merita? scap de huruit apoi si cat m-ar putea costa piesele in mare...?
masina din avatar e a ta? ca daca a fost lovita asa rau, e posibil sa nu fie cutia (si motorul) la locul lor
trebuie data jos si verificata,un tovaras are probleme cu sincronul si tot ceva uruit dar doar in I-a
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.