Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: cutie 5 viteze
DaciaClub - Forum Dacia > Celelalte modele Dacia - 1100, Berlina, Papuc, Nova > Probleme tehnice - Dacia Clasic
Radocanu
am sieu o problema.. imi intra greu in viteze.... si la rece..si la cald.... cateodata nu reusesc sa o bag in nici o viteza...trebe sa fac multe manevre cu maneta schimbatorului sa reusesc...ce imi recomandai ? stricat ceva prin cutie... adaugat ulei...sau... bara acea cu cauciucuri ce face legatura dintre cutia de viteze si maneta schimbatorului sa fie stricata.. :|
OAP
Timoneria sau suruburile din spatele cutiei retezate
di3g0
reglat ambreiaj si completat cu ulei
sorin1983
schimba bara aia cu una rigida pt ca mai eviti din jocuri. pot sa fie si bucsile de la ea duse! schimba bara aia, patina,pune`i arcul dintre maneta si lonjeron, pune ulei in cutie la nivel, regleaza cablul de ambreiaj si fa o proba.
viperthevenom
La mine se aude un huruit cand este in viteza, am inteles ca ar trebui reparata cutia, idee este ca merita? scap de huruit apoi si cat m-ar putea costa piesele in mare...?
Ov
masina din avatar e a ta? ca daca a fost lovita asa rau, e posibil sa nu fie cutia (si motorul) la locul lor wink.gif
di3g0
trebuie data jos si verificata,un tovaras are probleme cu sincronul si tot ceva uruit dar doar in I-a
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.