Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vopsea Verde Infinit
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia SuperNova > Piese auto - Dacia SuperNova
Marius81
salut,

deoarece am observat un inceput de rugina la una din aripile din fata si sub chederul de la luneta si de la portbagaj vrea sa ma apuc sa le repar pana nu se extind mai tare.
Problema este ca nu am gasit pe nicaieri un spray cu nuanta de culoare a masinii si anume verde infinit care este metalizat. Cel mai apropiat a fost verde Polinezia dar este totusi putin mai inchis fata de nuanta masinii.

Are cineva idee unde as putea gasi un spray verde infinit ??
Vopseaua de pe Supernova presupun ca a fost produsa de PoliColor. Au vreun magazin de prezentare in incinta fabricii unde as putea gasi asa ceva.

Vreau neaparat ca vopseaua sa fie spray pt ca se aplica usor si pentru ca o cutie ar fi mult prea mult pentru ce am eu nevoie.
eurro
Policolorul face vopsea pe comanda, problema este ca s-ar putea sa fie cam scumpa, eu am facut acum ceva timp pentru verde jad, ca a zzgariat putin cumnatul meu masina. si a costat 1l cam 600.000 lei vechi daca nu ma insel, acum vre-o 4 ani. incearca in Vitan, am inteles ca se poate face un spray cu vopsea la comanda.
Marius81
Ai idee de cineva in Vitan care poate face asa ceva sau sa intreb la cei care vand sprayuri cu vopsea, grund, & stuff ?
Black[Angel]
Eu am cumparat verde infinit din targ pt a-mi vopsi oglinzile si chiar a iesit la culoare. Daca nu ma insel pe rindul al doilea unde este prima trecere intre rinduri exista un magazin care vinde vopsele si iti imbuteliaza pe loc un spray care costa cam 30 Ron.
Marius81
Super !! In weekend sper sa ajung prin targ sa le fac vanzare smile.gif.

Multumesc frumos pentru ajutor.
eurro
sa imi spui si mie te rog, cat costa un spray cu vopsea si care e procedura, cat dureaza pana ti-l aduc baietii.
Marius81
Costa 35 RON un spray cu vopsea si se face pe loc, nu dureaza prea mult. Se mai pot face si markere de retus cu vopsea tot cu 35 RON bucata. Nuanta iese f f bine si daca ai mana buna la vopsit si o polisezi putin in locul respectiv dupa vreo 2 sapt nici nu o sa se mai observe.
eurro
multumesc mult, daca imi poti spune si unde este situat magazinul, iti raman profund recunoscator.
Marius81
Stie cineva unde pot sa gasesc scris codul vopselei pe caroseria masinii ??
eurro
daca nu ma insel, jos pe stalpul de la portiera stanga ar trebui sa fie un abtipild pe care este scris codul.
klaus
La pozitia (7)
Marius81
unsure.gif Era vorba cumva de un sticker ? Daca a fost eu nu il mai am .......nu am luat de noua masina si probabil a cazut in timp.

Daca nu il mai am mai pot afla cumva codul vopselei ? sad.gif


Later edit ....sigur a existat la supernova asa ceva ?

25 May 2007, 11:39:
Am gasit pe usa de la portbagaj vopsit cu alb codul 51019 si am dat un search pe google. Am gasit la policolor codul asta de vopsea pentru verde infinit , exact cum scrie in actele masinii.
Pe site la poloicolor-automotive sub culoarea verde infinit este trecut codul pe care l-am gasit eu pe masina cat si codul TE51C, deci presupun ca oricare dintre acestea este bun.
Marius81
Standul unde se poate face vopseaua este in AutoVit pe primul rand din dreapta chiar fata in fata cu Ovidiu (prelata galbena). Pe mine m-a costat 25 RON un spray de 400ml cu vopsea, dar daca este masina straina si trebuie sa prepare pe loc vopseaua costa putin mai mult in functie de complexitatea acesteia.
eurro
merci de info, o sa ajung sa imi fac si eu unul, tot culoare uschita am si eu, verde jad.
Marius81
Femeia de la standul ala cred ca viseaza si noaptea codurile de vopsea pentru ca eu i-am spus doar 51019 si mi-a zis imediat ce culoare este wacko.gif
slash21
am luat si eu vopsea verde polinezia si cand am dat pe masina am ramas masca cand am vazut ca ii mai deschisa la culoare decat vopseaua originala.
Maskatu
Este normal sa fie mai deschisa. Defapt nu este "mai deschisa", ea defapt este vopseaua originala din fabrica, adica asa arata toata masina cand era noua, insa in timp din cauza trecerii vremii, in speta ninsori, ploi, soare.. vopseaua si-a pierdut din luciu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.