Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Rm Valcea -- Tg Jiu
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Calatorii si Intalniri > Starea Drumurilor
Retype
Cum e drumul intre aceste 2 orase? cum se merge? localitati multe, etc etc...
mauru007
Drumul e bun fara gropi, multe localitati, destule radare mobile. 110 km cam 1:30 min parcurs.
dadu
unul dintre cele mai "frumoase" drumuri. se merge tare chiar si in localitati, asfalt perfect. radar la horezu si in apropiere de tg jiu, cam 110 km, maxim 1h30min.
drrond
Drum excelent! Portiuni intinse de drum drept ai tendinta sa o"calci" dar ai grija la radare. Eu sunt din Rm.Valcea si in iarna am mers frecvent la schi, dar am scapat mereu (faruri, noroc etc.)
OAP
Drum bun. Radare de obicei la Horezu (masina cu incriptie Politie, alba), Baia de Fier (masina albastra, supernova), Balcesti...astea in mod frecvent
bubu_vasile
salut ...
sunt din arad si vreau sa plec luna viitoare in concediu la mare si vreau sa fac "traseul" Arad, Deva, Hunedoara, Hateg, Petrosani, Tg Jiu, Rm. Valcea, Pitesti, Bucuresti, Constanta.
Am vazut ca voi a-ti mai circulat pe portiunea Tg Jiu - Rm Valcea. Ma intereseaza cum sunt semnalizarile si cum e marcat drumul, avand in vedere ca cel mai probabil o sa ajung acolo pe la 12 noaptea.
In rest stiu cum e drumul, singura necunoscuta este acea portiune.
Mersi.
radian
E plin de radare, nu-ti recomand sa-ti fortezi norocul. Mare atentie in Sadu si la iesirea din Targu-Jiu spre Ramnicu Valcea. Sunt cateva sate in care stau cu radarele la panda, stiu pe cineva care a furat-o in zona la ora 5 a.m. ...

P.S. La intrarea in Ramnicu Valcea ai o scurtatura prin Combinatul chimic.
dadu
QUOTE(OAP @ 19 Jun 2007, 11:46)
Drum bun. Radare de obicei la Horezu (masina cu incriptie Politie, alba), Baia de Fier (masina albastra, supernova), Balcesti...astea in mod frecvent
*
balcesti mai nou... post-336-1110552439.gif

la iesirea din tg. jiu sunt frecvente radarele asa ca atentie in rest nu e drum care sa te oboseasca din cauza curbelor si marele avantaj este ca e circulat, larg si casele sunt la 5m sau mai mult in lateralul drumului. in apropierea horezului e bine sa mergi incet drumul are multe viraje si pante si nu stii unde dai de ei.
bubu_vasile
mersi de informatii ...
daca e circulat inseamna ca marcajele sunt bune atit vopselele de pe sosea cit si cele de pe marginea drumului ... cit despre radare ... cel putin pina acum nu am "muscat-o".
am carnet de 8 ani ... nu am circulat foarte mult, dar tot am ceva km in "spate" ...
de ceva vreme am si un detector de radar XTR 330 ... nu a dat "rateuri" pina acum ...
oricum ma duc cu familia (sotia si doi copii mici) si nu am obiceiul sa o "calc" cand sunt cu ei in masina. Ma ingrijora doar ca drumul nu e marcat corespunzator si necunoscandu-l ... va dati seama.

daca mai aveti si alte propuneri, sugestii, etc... sunt gata sa va ascult si sa tin cont de ele
Kunt
Drumul e foarte bun, singura parte rea e ca treci prin multe sate...

radian
Drumul este bine semnalizat. Un pic alambicata traversarea Targu Jiului, dar mergi dupa indicatoare. Chiar la intrarea in Targu Jiu dinspre Sadu, ai o intersectie la care faci stanga.
bubu_vasile
salut ... am auzit ca s-a inchis valea jiului ... e adevarat ? cam cat ii tine ?
Kojak
Da, este adevarat, in fiecare zi de miercuri a saptamanii intre orele 10 a.m. - 18 p.m.
bubu_vasile
mersi de raspuns ... sigur doar miercuri e inchis ? ca nu as vrea sa ma intorc din drum si sa ocolesc citeva sute de km.
Si inca o intrebare ... pe portiunile care se lucreaza cum e traficul ? Nu as vrea sa ocolesc Valea Oltului sau DN1 cu ale sale probleme si "inghesuieli" si sa nimeresc intr-un trafic cu restrictii sau in constructii pe portiuni mari ....
multumesc ... ramin dator
radian
Sigur doar miercuri. Portiunile in lucru nu sunt lungi. Cea mai la indemana varianta ocolitoare este Petrosani - Voineasa - Brezoi - Ramnicu Valcea, care de fapt este chiar un pic mai scurta, insa faci cu cca. 30 de minute mai mult din cauza drumului montan.
Kojak
Pentru certitudinea autenticitatii informatiei, referitor la ziua si intervalul orar cand este inchis DN66 (E79), respectiv tronsonul cuprins intre Tg. Jiu - Petrosani, iti recomand sa-i contactezi telefonic pe cei care au in subordine drumul, adica "Directia Regionala de Drumuri si Poduri Craiova" si cineva de la secretariat iti va da toate amanuntele utile. Adresa:
http://www.drdpcv.ro/pagini/contact.php
Referitor la starea drumului, este in general practicabil (acceptabil) cu zone locale unde se executa lucrari, unde drumul este mai prost. Eu am trecut pe acolo cu aprox. 3-4sap. in urma.
Numa bine! smile.gif
pasion
drum bun asfalt terminat in 2007...multe sate !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.