Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: McLaren -Mercedes: echipa in pericol?
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Motor Sport > Formula 1
FISICHELU

Prezenta a doi piloti sensibil egali intr-o echipa de Formula 1, dupa umila mea parere, va duce la aparitia unor tensiuni care posibil se vor termina cu cioburi de sange. biggrin.gif Senna si Prost sunt cel mai bun exemplu - desi in aceeasi echipa, s-au ciocnit ca oule de Paste la Suzuka in 1989...
Cum vedeti viitorul McLaren Mercedes?
TMihai
Luminos
borciparte
si mai luminos tongue.gif
2dor
Un viitor excelent atat timp cat or sa o tina asa cu masina fiabila si buna.
Ov
Intunecos ph34r.gif go nigger, go !
b76bgaarh
care pericol......
sa ii tina pe ei inteligenta de a face masini bune si atunci nu e problem.......sa nu mai patim ca anul trecut...nici o vctorie.......
dantes
Yea yea nigger..go ph34r.gif ...in rest nici o disputa...in caz de ceva unu pleaca altu ramane punct. Batai pe cursa nu cred, iar echipa nu o cred in pericol.
sorin_f39
Cum le vad (a se citi "doresc") eu viitorul?


Intotdeauna locul 2, in spatele lui FERRARI !!!
borciparte
sunt fan Ferrari, imi doresc ca tot timpul Ferrari sa fie numero uno, e greu, totul in viata se petrece ciclic. La Ferrari va urma o perioada de decadere, e firesc, se schimba oameni, se schimba obiective.
Anul acesta Mercedes face legea, la anul se pare ca BMW vrea sa atace titlul, dupa cum ii stiu pe cei de la BMW ii cred in stare de o surpriza foarte placuta pentru fanii BMW. Ferrari intre timp se va zbate sa le faca fata, nu stiu daca vor mai reusi vreodata sa obtina intr-un mod asa de categoric performantele care le-au obtinut cu Schumi, Jean Todt, Ross etc.
Deci in clipa de fata tandemul Alonso-Nigger sprijiniti de un material tehnic de exceptie este invincibil.
sorin_f39
QUOTE(borciparte @ 20 Jun 2007, 19:54)
Ferrari intre timp se va zbate sa le faca fata, nu stiu daca vor mai reusi vreodata sa obtina intr-un mod asa de categoric performantele care le-au obtinut cu Schumi, Jean Todt, Ross etc.
Deci in clipa de fata tandemul Alonso-Nigger sprijiniti de un material tehnic de exceptie este invincibil.
*


Nu mai grai asa, pacatosule !!!!!! biggrin.gif

Uhhhh, piei drace! radmasa.gif
dadu
in momentul de fata nemultumitul e alonso. nigger vrea doar sa castige dar alonso trebuie sa-si apare onoarea si pentru inceput trebuie sa nu se mai planga de faptul ca este la o echipa englezeasca ce favorizeaza pilotul englez. oare nu isi da seama ca la reno era copilul lu` ghosn?
ady85btz
Echipa n-o sa aiba nimic de pierdut.Alonso nu prea inghite faptul ca este pus in umbra de un pusti de 22 de ani, care in primul an in formula 1 face istorie.Toata atentia ii este acordata de toate lumea lui L.H,iar F.A,fiind campionul ultimelor 2 sezoane nu prea inghite asta. Orgoliul de latin tongue.gif
cri123
Nu uitati ca la McLaren este o traditie sa aiba 2 piloti care sa se lupte pentru campionat. Mai stie cineva de duelurile Senna-Prost?
hmchorse
Alonso tre' sa fie temperamental. Iar ala micu' e real talent. O sa se iste niste discutii tari acolo... Nu prea il vad pe Alo stand placid cu asa concurenta in casa. blush.gif
pablo
ady85btz ..... Orgoliul de latin ?
Pai poti fi neamt sau de un calm englezesc tot te roade daca tu esti campionul ultimelor doua editii si te bate constant colegul de echipa,un incepator,un necunoscut (pina in acel moment). E un fenomen LH asta trebuie sa recunoastem.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.