Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: pompa stropire parbriz
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia SuperNova > Piese auto - Dacia SuperNova
petronelluigi
cred ca m-i s-a dus pompita care arunca lichidul pe parbriz. prima data am crezut ca e de la blocul de comanda din interior, dar m probat-o direct la baterie si nu mai merge. se poate repara si daca nu are cineva idee de pretul acesteia?multumesc
C a t a l i n
35 RON. Nu prea ai ce să repari...
petronelluigi
multam fain de stire. azi s-a bulit in timp ce eram pe drum spre bucuresti de a trebuit sa ma opresc sa torn lichid din bidonul de rezerva din portbagaj cu mana ca sa aiba stergatoarele ce sterge.
macar mi-am facut o idee de pret ca eram pe langa. inco o data mersi
Iuliutz
eu am reparat-o in felul urmator. Am desfacut-o de pe bidonas, am decapsulat-o am dat cu spray degripant pentru suruburi si am capsulat-o la loc. Merge brici de 2 luni nu am mai avut treba cu ea.
petronelluigi
ti-am urmat sfatul si dupa juma de ora de incercari a luat-o....cred ca era de la lichidul care se infiltrase si provocase niscaiva rugina.
multumesc mult de sfat
Iuliutz
sa iti fie de folos tie si la toti care au probleme de genul.....
cris71
QUOTE(Iuliutz @ 27 Jun 2007, 12:42)
eu am reparat-o in felul urmator. Am desfacut-o de pe bidonas, am decapsulat-o am dat cu spray degripant pentru suruburi si am capsulat-o la loc. Merge brici de 2 luni nu am mai avut treba cu ea.
*Cu degripant pentru suruburi? nu spray de contacte?
Intreb pentru ca am schimbat-o si eu pe cea veche dar cred ca o mai am inca, poate-o resuscitez.
Iuliutz
degripant pentru suruburi, da
nh1980ro
Cred ca la remontare nu strica sa puneti si ceva vaselina rezistenta la apa(grafitata, dar d-aia care se topeste la 98 de grade si nu la 60 - pentru planetare, rulmenti etc) pe unde trece rotorul motorasului (nu multa, doar cat sa tina praful si apa afara din motoras).
Iuliutz
sau cand recapsulati puteti pune silicon ca sa nu mai intre apa.
marcell
caut pompa de spalat parbrizul.... am inteles ca este aceeasi ca la logan. cea pe care ati reparat-o este la fel? cum ati decapsulat-o ca la mine este un plastic uniform aproape tre' sa o tai cu flexu ceva ca sa ajung inauntru sa dau cu spray de suruburi.
galusca
Salutare,

Aveti idee ce alta pompa de spalat parbrizul e compatibila cu Super Nova? Caut de ceva vreme si nu gasesc decat de Berlina, dar am inteles ca nu se potriveste.

Multumesc
Maskatu
Pompita nu se poate repara. A mea a cedat anul trecut. Am desfacut-o si era plina de rugina. In bucuresti se gaseste aproape la orice magazin de piese auto si costa maxim 15 lei.
NorbertC
Eu am făcut altceva, am avut inspirația să țin pompa de pe dacia 1300 când am dat-o la fier. Am luat-o pe asta nouă, și când să văd dacă merge să spăl parbrizul, nimic. Nu m-am stresat cu desfăcut nimic, am luat pompa cealaltă, am luat un furtunaș de-acolo, am tras lichid, am legat tot cum trebuie la pompa nouă, și merge absolut perfect. biggrin.gif
caffea
merg montate stropitorile de logan (cele duble) pe SN???
si daca da...trebuie sa fac modificari??
adrian.petrov
Da merg fara probleme fara modificari, doar le infigi acolo in capota si le racordezi varnisul, vezi ca era la rubrica imbunatatiri aduse DSN-ului.
E simplu .
Adrian wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.