Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: [VAND]JANTE RIAL PE 15" CU CAUCIUCURI BARUM
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Bursa > Arhiva cu anunturi
2dor
Se vand 4 jante Rial Trigon pe 15" cu impreuna cu cauciucuri Barum Bravuris cu profil in V, Cauciucurile sunt 195/45/15 si sunt ca noi, iar jantele sunt 3 impecabile si una zgariata nitel de bordura. Nu sunt lovite, nu s-au luat gropi cu ele(mania proprietarului). Sunt echilibrate acum 2 saptamani. Pretul de nou la toate e cam 25 mil. Bonus prezoane pentru toate jantele cu antifurturi cu tot. Prezoanele sunt luate de la Autosoft si cica sunt pentru jante Rial, asa mi-a spus unul de acolo. Antifurturile sunt insa din targ.

Telefon: 0723305744
bob_bv
jantele nu le dai si fara cauciucuri ? daca da zi un pret
mersi
2dor
Sincer le cam dau doar impreuna ca dupa aia o sa am probleme cu datul cauciucurilor. Dar poate o sa vrea cineva doar cauciucurile, si atunci...
skkip3r
Se potrivesc pe clio? biggrin.gif
2dor
Da ca sunt 4x100 si merg pe masini din gama Renault si Dacia cu 4 prezoane si din cate stiu eu si pe niste modele de Opel.
hellcat
@skkip3r: Jantele merg perfect pe clio dar pneurile sunt mult prea mici...fata de dimensiunea 175/65 R14, cea de pe clio, diferenta in diametru e de 27 mm, diferenta mult prea mare...
2dor
Hellcat eu spun ca nu sunt mici, Clio nu are pasajele rotilor mai mari decat la Solenza cu mult, daca le are. Uite cum stateau pe Solenza mea.
hellcat
http://www.tyresave.co.uk/tyresize.html

Fara nici o indoiala...poti pune orice pe o masina...eu dupa calculatorul de mai sus ma orientez.
2dor
Up 300 de euro.
2dor
Up. Mentionez ca nu am revopsit janta respectiva pentru ca se va vedea diferenta de culoare si macar asa se vede clar ca nu e decat zgariata si in rest e ok.
2dor
Up. Se dau si jantele separat cu 250 de euro toate 4. Cu cauciucuri 300.
2dor
Up 280 euro cu totul.
hunior
Caucicurile sunt 50 de euroi, toate cele patru?
Dealtfel ce marca au, si cat sunt uzati?
2dor
Nu, cauciucurile sunt 200 RON toate 4. Sunt marca Barum Bravuris, scrie in primul post si au mers cred cam 3000-4000 km. Eu personal am mers cu ele cam 2000 km. Se vede clar in poza din primul post cat de noi sunt.
2dor
250 euro cu totul.
twingooo
salut
pe twingo merg?smile.gif
2dor
Eu spun ca da, am cautat pe net.
florin_drn
cum a mers solenza cu ele? nu ating nicaieri? le-as lua pt o supernova(cred ca o stii- am mai luat o toba de la tine) dar imi e frica de cum o sa se comporte pe masina. ai avut ceva probleme la RAR sau ITP cu ele?
2dor
Pai nu am ajuns la RAR sau la ITP si oricum le aveam pe cele vechi pentru asta. La mine repet pentru a X-a oara nu atingeau nicaieri, si nu foloseam flanse. Frana masina mult mai bine cu ele, logic la 195 latime.
twingooo
200?
XMihai
ti-am trimis aseara un pm
2dor
Up.
2dor
Up 240 euro.
2dor
S-au dat, se poate inchide. Multumesc.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.