In sfarsit discutam despre aerodinamica...
Chiar imi parea rau ca treaba asta cu Eco2 se prafuia. Realizarea asta a lui Renault cu reducerea Cxului de la 0,36 la 0,29 prin niste artificii minore gen "fata blocului" este remarcabila, sub 0.30 n-are nici Honda Civic (asta noua) nici multe alte masini cu veleitati sportive.
Cand am vazut pozele prima oara am remarcat air dam-ul din fata, carenajul din spatele puntii spate, eleronul de pe portbagaj, aripioarele vortex. Din pacate masina n-am vazut-o pe viu. La consum si reducerea drag-ului (rezistentei la inaintare) cred ca contribuie din plin fundul plat si artificiile din spatele masinii.
Rolul deflectorului de aer din fata este, in principal, de a crea depresiune sub masina. Aceasta depresiune creaza "down force", ajuta racirea motorului, imbunatateste tractiunea si aderenta dar creaza drag suplimentar (rezistenta la inaintare).
Air dam-ul la Logan are cateva probleme "sistemice" datorita carora nu prea poate face multe (nu zic ca nu face nimic):
- design-ul sistemului de racire al motorului. Iesirea aerului din compartimentul motorului se face prin spatele scutului sub masina, instalarea deflectorului contribuind la cresterea depresiunii in aceasta zona si fortarea intrarii unui flux de aer marit in radiator. Rezulta mai mult drag si racire mai buna (aviz amatorilor vara cu probleme de AC).
- garda la sol a masinii (15 cm). Raportul optim air dam / garda sol este de aprox 30% ceea ce este cam mult, si nici atunci efectele sale de "scoatere a aerului de sub masina" nu sunt prea grozave. Daca se folosesc suspensiile coborate este alta mancare de peste
- fundul masinii (podeaua) este plina da asperitati si tot felul de instalatii (tije, esapament, elementele suspensiilor, conducte etc. ceea ce impiedica curgerea libera a fluxului de aer.
Am experimentat si eu cu un deflector de Opel Astra G obtinand rezultate apropiate de Ironik, consum crescut, iar in varianta cu deflector si fara scut racire mult mai buna. Urmare a acestor rezultate am mai schimbat un pic forma scutului motor pentru o eficienta mai mare vara a AC-ului.
Este in lucru si carenajul spate dar s-a oprit pana la primavara din cauza de frig. Eu cred ca acolo este o "treaba".
LE: Am gasit prin calculator un mic studiu despre influenta acestor artificii asupra aerodianmicii generale a masinii.
[attachmentid=1627487468]