Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Am lucrat si io
DaciaClub - Forum Dacia > Celelalte modele Dacia - 1100, Berlina, Papuc, Nova > Probleme tehnice - Dacia Clasic
bebe_cj
daca ma puteti ajuta sa ziceti cam ce am putut face .. am vrut sa schimb becu martor de pe bor " bord cn" de la benzia becu rosu care se aprinde cand intri pe rezerva nu merga de indicat nivelu indica mi-am bagat mana pe la sigurante si am prins de bec cand sa rasucesc sa il scot nu stiu ce am facut ca nu mi-a mai indicat benzina , am mai miscat umpic de bec si acu a crescut inapoi apoi am scos mana si acu a cazut pe zero si si presiune la ulei . de nervi am lovit ceasurile si presiunea la ulei a crescut a cazut inapoi si acuma nu mai merge deloc indicatoru de benzina si nici presiunea la ulei sad.gif daca imi pozte zice cineva ce am "lucrat" e o dacie 1310 L , 99 , bord cn , va multumesc
AR-18-MOS
Aoleo! ... Nu inteleg nimic din ce ai scris.
Mai cumpara si tu cateva virgule si presarale peste text sa fie mai usor de citit. biggrin.gif
razvanarghius
ai niste contacte oxidate. ceva nu face bine contact. celelalte bacuri tot de acolo iti merg? daca nu atunci ai miscat mufa ce intra deasupra pe placa aceea, daa nu poate ca numai placa aceea din dreapta cred nu mergu pt ca e prinsa cu niste cleme din plastic si probabil ca sa miscat
bebe_cj
incarcarea la baterie imi merge, temperatura la apa imi merge ,benzina nu merge de cand am "lucrat" io si presiunea la ulei nu merge, am miscat umpic de ceasuri si presinea la ulei o crescut cateva secunde , apoi a cazut si de atunci nu a mai mers . Ce sa stiu face ??
AR-18-MOS
Vezi ca undeva nu fac contact ceva fire.
bebe_cj
deci trebe sa desfac toata consola ca sa ajung la ceasuri :|
andreiutzu
nu se desface toata consola pt a ajunge la ceasuri. desfaci volanul...aparatorile alea de plastic de la volan si scoti cu f mare atentie ceasurile. adevarul este ca e migaloasa treaba si necesita f multa grija si atentie.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.