It appears you have not yet registered with our community. To register please click here.
DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages  1 2 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> martor bujii incandescente, se aprind aiurea,in mers

duiu57
post 15 Jul 2007, 12:28
Post #1


Membru incepator


Group: Members
Posts: 5
Joined: 15 July 07




De o buna bucata de vreme mi se aprinde martorul de la bujiile incandescente,in timpul mersului. cei de la service m-au expediat repede..mi-au spus ce e posibil sa detecteze apa din motorina....L-eam spus ca alimentez numai de la PETROM si mi-au "sugerat" sa-i dau in judecata.Eu nu cred ca-i de la combustibil. de fapt sunt convins....pa mai patzit cineva asa ceva????


--------------------
dacia logan 2006 1,5 dci
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
zodrac
post 15 Jul 2007, 13:31
Post #2


Membru autentic


Group: Members
Posts: 416
Joined: 13 January 05
From: Bucuresti




Ai shimbat vreo data filtru de motorina, purjeazal.


--------------------
* * *
Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
duiu57
post 15 Jul 2007, 13:37
Post #3


Membru incepator


Group: Members
Posts: 5
Joined: 15 July 07




masina e in garantzie...am semnalat problema la service,la revizia de 20.000


15 Jul 2007, 13:40:
acum dupa inca vreo 2.000 km....problema s-a amplificat...Se aprinde nenorocitul ala de martor mult mai des...C^nd e aprins,daca schimb regimul de turatzie,se stinge.

This post has been edited by duiu57: 15 Jul 2007, 13:40


--------------------
dacia logan 2006 1,5 dci
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tedy
post 15 Jul 2007, 14:07
Post #4


Membru Indoctrinat Loganist


Group: Members
Posts: 597
Joined: 7 July 05
From: Bucuresti




cand se aprinde mai poti sa accelerezi ?sau ramai in relanti ?Intreb ca am patit si eu la masina de servici(un papuc 1.9),dar cand aveam ala aprins nu mai aveam acceleratie.Dupa 2 pompe de injectie schimbate(total degeaba dar in garantie) s-a dovedit a fi releul de bujii.Poate o fi vreo asemanare.Bafta


--------------------
VW JETTA 1.4 TSI 140 CP 2008 - B 99 WZZ
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
stolo
post 15 Jul 2007, 21:14
Post #5


Membru incepator


Group: Members
Posts: 17
Joined: 13 June 07




schimba filtru de motorina si vezi daca nu cumva este apa in motorina


--------------------
dacia logan 2005 preferance
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
andmik
post 18 Jul 2007, 18:35
Post #6


Membru incepator


Group: Members
Posts: 54
Joined: 15 July 07
From: Galati




daca am citit eu bine in manualul de exploatare, apa in motorina e semnalata de un alt martor luminos din bord...


--------------------
dacia logan 1,5 Dci 2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mariuscond
post 19 Jul 2007, 09:28
Post #7


Membru incomod


Group: Members
Posts: 1.573
Joined: 3 November 05
From: Bucuresti




QUOTE(duiu57 @ 15 Jul 2007, 12:28)
...Le-am spus ca alimentez numai de la PETROM si mi-au "sugerat" sa-i dau in judecata.Eu nu cred ca-i de la combustibil. de fapt sunt convins...
*
Nu fi asa sigur. La mine joja din rezervor merge total aiurea si le-am spus sa o verifice (bineinteles ca am fost trimis la plimbare...) si acu'-i acu': stii ce am gasit in "recipientul" ala galben/portocaliu pe care e montata joja? Ei bine... pamânt, un strat de 3-4mm grosime de pamânt/praf ce-o fi fost si alimentez de la Petrom si Mol.
QUOTE(andmik @ 18 Jul 2007, 18:35)
daca am citit eu bine in manualul de exploatare, apa in motorina e semnalata de un alt martor luminos din bord...
*
Cred ca nu ai citit bine...


--------------------
dacia Logan dizăl - B52
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
andmik
post 19 Jul 2007, 19:16
Post #8


Membru incepator


Group: Members
Posts: 54
Joined: 15 July 07
From: Galati




am recitit azi manualul unde spune la capitolul:Tablou de bord-martori luminosi asa:Martor luminos preincalzire sau defectiune electronica---daca ramane aprins sau se aprinde in rulare, semnalizeaza o defectiune electrica sau electronica(pag.1.33)


--------------------
dacia logan 1,5 Dci 2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
enervin
post 21 Jul 2007, 11:07
Post #9


Membru incepator


Group: Members
Posts: 1
Joined: 21 July 07




Si eu am aceasta problema de ceva timp (de pe la km 3500, acum avand 10500). Am fost la revizia de 10000 la Auto Marcus si la testarea calculatorului a aparut ca problema o eroare de captura magistrala acceleratie. Vreau sa va spun ca sunt electronist si ma ocup cu depanare audio-video-pc de peste 12 ani si parerea mea este ca cei de la service (Auto Marcus) sunt aproape incapabili. Cred ca defectiunea este din computerul masinii pentru ca am verificat si eu toate conexiunile la dispozitivul de accelerare (care contine doi potentiometri in pedaua de acceleratie) si nu am gasit nimic in neregula. Mai nou am descoperit ca daca apas putin pedaua de frana in momentul aprinderii martorului in bord,acesta se stinge si masina functioneaza normal o buna bucata de drum. Alta observatie: daca tin masina in plin soare cel putin 15 minute inaite de a o porni, fenomenul nu se mai manifesta. Exclus problema apei in motorina (am anulat circuitul de detectie al apei din filtru). De multe ori plec cu masina la drum, parcurg multi km fara probleme, dar daca opresc motorul pentru scurt timp, la repornire incepe sa se manifeste fenomenul. Am observat ca in momentul aprinderii martorului, turatia de ralanti este mai mare ca deobicei.


--------------------
Dacia Logan Logan 1.5 DCI 2006/Laureat 1.5 DCI - B 56 XLK
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
pantazis
post 26 Jan 2008, 19:38
Post #10


Membru incepator


Group: Members
Posts: 9
Joined: 22 January 08




Am o dacia papuc de 1,9D cu aceeasi problema. Cateodata i se aprinde martorul de la bujii in timpul mersului. Si in plus porneste foarte greu cand e rece chiar la a treia cheie si chiar daca las bujiile sa se incalzeasca de cateva ori inainte de a da la automat. Azi am cumparat un filtru de motorina si un set de bujii noi. Sunt curios daca mai face asa si dupa ce schimb astea. Cand are martorul aprins are turatia usor neregulata.


--------------------
dacia 1310 1984
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
liviu2004
post 26 Jan 2008, 21:48
Post #11


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.396
Joined: 21 November 05




QUOTE(duiu57 @ 15 Jul 2007, 12:28)
De o buna bucata de vreme mi se aprinde martorul de la bujiile incandescente,in timpul mersului. cei de la service m-au expediat repede..mi-au spus ce e posibil sa detecteze apa din motorina....L-eam spus ca alimentez numai de la PETROM si mi-au "sugerat" sa-i dau in judecata.Eu nu cred ca-i de la combustibil. de fapt sunt convins....pa mai patzit cineva asa ceva????
*



Dute la maimutele alea ..... din service si sa-ti dea codul de eroare. Apoi ne lamurim.

QUOTE(pantazis @ 26 Jan 2008, 19:38)
Am o dacia papuc de 1,9D cu aceeasi problema. Cateodata i se aprinde martorul de la bujii in timpul mersului. Si in plus porneste foarte greu cand e rece chiar la a treia cheie si  chiar daca las bujiile sa se incalzeasca de cateva ori inainte de a da la automat. Azi am cumparat un filtru de motorina si un set de bujii noi. Sunt curios daca mai face asa si dupa ce schimb astea. Cand are martorul aprins are turatia usor neregulata.
*



Schimba si vezi daca e mai bine. Apoi posteaza la Celelalte modele, nu aici.


--------------------
. . .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
adrian1985
post 12 Mar 2009, 19:24
Post #12


Membru incepator


Group: Members
Posts: 7
Joined: 25 January 08




mai daca la diferente de temperatura se manifesta diferit inseamna k exista undeva un contact oxidat zic sa desfaci toate mufele inclusiv masele de pe caroserie curatele si vezi o alta cauza poate fi un condesator electrolitic
excl.gif


--------------------
logan 1.5dci 1.5dci 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
pyngi
post 24 Jul 2009, 16:25
Post #13


Membru autentic


Group: Members
Posts: 255
Joined: 4 November 07
From: Tg-Mures




Azi am intrat si eu in clubul celor cu martorul de bujii aprins in mers. Nu se aprinde doar palpaie si n-are nici o legatura cu accelerarile, masina merge bine in schimb face figura pe denivelari mai mari. Aveti idee unde ar putea fi problema. Ca mai am 2500 km pana la revizie si n-ar fi nici o problema, dar aia sunt convins ca habar n-au.


--------------------
Dacia Logan Kiss FM dCI 85 CP 2008
NU CARPATICA ASIG!!! NU EUROINS!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
poe
post 26 Jul 2009, 15:19
Post #14


Membru


Group: Members
Posts: 191
Joined: 7 June 06
From: Constanta




Dupa cum scrie si mai sus ai sanse sa ai apa in filtrul de motorina care se plimba prin el si de-aia martorul reactioneaza cand si cand. Spune-ne si noua cum ai rezolvat. Iti recomand sa schimbi filtrul de motorina la fiecare revizie, eu asa fac, si mare grija, daca nu faci revizia la reprezentanta (nu stiu daca o mai ai in garantie sau nu), sa ai grija ce filtru de motorina cumperi, ca la varianta asta de 85 CP filtrul este mai mare si este metalic, fata de celelalte versiuni, si se vinde cu tot cu senzorul de apa.

This post has been edited by poe: 26 Jul 2009, 15:20


--------------------
Dacia Logan Kiss FM, 1.5 dci 85CP 2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
pyngi
post 27 Jul 2009, 11:44
Post #15


Membru autentic


Group: Members
Posts: 255
Joined: 4 November 07
From: Tg-Mures




1. In cartea masinii scrie la pct. 1.3 ca acest martor semnalizeaza o problema electrica sau electronica.
2. Pentru apa in filtru exista alt martor (care nu se aprinde)
3. la fiecare revizie am schimbat filtrul de motorina (filtrele fiind comparate de la ei din service)
Acum se aprinde tot mai des si de cateva ori a si ramas aprins martorul dupa pornire. Daca se aprinde din cauza apei in motorina atunci cei de la dacia ar trebui sa se spanzure de incompetenti ce sunt, dar nu cred ca e cazul.


--------------------
Dacia Logan Kiss FM dCI 85 CP 2008
NU CARPATICA ASIG!!! NU EUROINS!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
pyngi
post 28 Jul 2009, 17:47
Post #16


Membru autentic


Group: Members
Posts: 255
Joined: 4 November 07
From: Tg-Mures




Azi s-a rezolvat problema in service daca pot sa spun asa. S-a pus masina pe tester si a aratat scurtcircuit+ sau lipsa masa la senzorul de apa din filtrul de motorina. Au purjat filtrul si n-a fost nici un strop de apa sau alte mizerii, nici pilitura nimic (au verificat acolo cu un magnet). Au zis ca e de la senzorul din filtru. Au pus altul, dar problema n-a disparut. Pana la urma au scos niste mufe, au tras de fire au bagat mufele la loc, au pus masina pe tester si problema a fost rezolvata. Foarte stiintific smile.gif Am facut si un drum de proba si intradevar nu mai face. Foarte amabili mi-au urat o zi buna. Comportament neobisnuit de amabil din partea lor in ciuda faptului ca reviziile n-au fost facute la ei ci la 100 km distanta in alt oras tocmai ca am avut niste experiente neplacute cu ei. Ma bucur ca nu s-a gasit nimic in filtrul de motorina (12.300 km de la schimb alimentat 95% de la petrom restul de la MOL si odata de la INA Croatia) si ca s-a pus masina pe tester macar stiu ca totul e ok.


--------------------
Dacia Logan Kiss FM dCI 85 CP 2008
NU CARPATICA ASIG!!! NU EUROINS!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
alicip
post 7 Feb 2010, 17:27
Post #17


Membru incepator


Group: Members
Posts: 47
Joined: 10 January 07
From: Rm Valcea




Intru si eu din acest weekend in randul acelora care li se aprinde in mers martorul de bujii incandescente.
Problema a inceput cand an facut un drum la Craiova, cand dupa 60 km s-a aprins becul si nu s-a mai stins pina ce am calcat pedala de ambreiaj si cand turatia a revenit la 800. Apoi facea din cand in cand dar puterea motorului nu scadea. La intoarcere problema s-a schimbat, adica atunci cand se aprindea si nu numai isi pierdea si din putere motorul, ca si cum ar avea gunoaie ca la daciile vechi. Saptamana asta o sa incerc sa purjez filtru de motorina, cu toate ca l-am schimbat acum 100 km. Apoi o sa o duc si la un tester de diagnoza.


--------------------
Dacia Logan Laureat 2006 1.5 dci - VL 58 LKB
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
X@by
post 14 May 2010, 16:07
Post #18


Membru autentic


Group: Members
Posts: 260
Joined: 8 June 08
From: Tg Mures




Ai rezolvat ceva??


--------------------
DACIA LOGAN/SOLENZA 2008,Preference 1.5DCI 90CP/2003,Clima 1.4MPI
GOD IS MY CO-PILOT!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
krissstian
post 19 May 2010, 22:21
Post #19


Membru incepator


Group: Members
Posts: 40
Joined: 15 February 10




Azi am patit si eu acelasi lucru, la inceput se aprindea cand luam un viraj mai in forta iar azi s-a aprins si nu s-a mai oprit. mi se pare ca la prima bujie e ceva umed pe acolo si la injectorul de langa distributie in partea de sus la fel mi se pare umed.

Maine ma duc cu ea pe tester sa vedem ce zic oamenii aia. Poate dati si voi o idee.

In rest merge ok fara nici un alt simptom

20 May 2010, 16:14:
Gata am rezolvat-o. Filtrul era plin de apa.

This post has been edited by krissstian: 20 May 2010, 16:14


--------------------
Dacia Logan 1.5 dCi 2007-Preferance
Keep smiling :)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
X@by
post 20 May 2010, 18:07
Post #20


Membru autentic


Group: Members
Posts: 260
Joined: 8 June 08
From: Tg Mures




Apa de unde??? De unde alimentezi?

This post has been edited by X@by: 20 May 2010, 18:07


--------------------
DACIA LOGAN/SOLENZA 2008,Preference 1.5DCI 90CP/2003,Clima 1.4MPI
GOD IS MY CO-PILOT!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
krissstian
post 21 May 2010, 20:51
Post #21


Membru incepator


Group: Members
Posts: 40
Joined: 15 February 10




QUOTE(X@by @ 20 May 2010, 18:07)
Apa de unde??? De unde alimentezi?
*




Pai la 4.5 lei motorina.......mai bagam si de la negru


--------------------
Dacia Logan 1.5 dCi 2007-Preferance
Keep smiling :)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Lord Hades
post 22 May 2010, 10:37
Post #22


Baby on board


Group: Members
Posts: 1.237
Joined: 28 July 07
From: Brasov




QUOTE(krissstian @ 21 May 2010, 21:51)
Pai la 4.5 lei motorina.......mai bagam si de la negru
*


sa vezi tu ce repede iti pui masina pe butuci la faza asta!


--------------------
Renault Megane 2007 Manager 1.5 DCI - BV03:-)
What we do in life echoes to eternity!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
krissstian
post 25 May 2010, 20:35
Post #23


Membru incepator


Group: Members
Posts: 40
Joined: 15 February 10




QUOTE(Lord Hades @ 22 May 2010, 10:37)
sa vezi tu ce repede iti pui masina pe butuci la faza asta!
*





Bina, baga tu de la peco-si ai "siguranta" ca motorina e curata lacrima !


--------------------
Dacia Logan 1.5 dCi 2007-Preferance
Keep smiling :)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DanLiviu
post 7 Jun 2010, 17:13
Post #24


Membru incepator


Group: Members
Posts: 6
Joined: 14 April 07




Salut,

Am un 1.5 DCI din iunie 2006.
Am avut probleme cu martorul asta anul trecut. La service mi s-a spus ca nu stiu ce manunchi de cabluri de la acceleratie sau printre care era si cel de acceleratie erau defecte asa ca a trebuit sa le schimb. Si le-am schimbat. Atunci in momentul in care se aprindea becul nu mai aveam acceleratie, sau se mai intampla sa o accelerez si deodata sa pierd pedala (era calcata la maxim dar degeaba) insa mototul nu s-a orpit niciodata. statea la 800-1000.

Acum de pe la inceputul lui mai o iau de la capat.
De data asta se aprinde si se stinge becul in timpul mersului, fara sa am alte probleme, imi pare doar ca trage mai greu decat de obicei dar nu sunt sigur.

Partea de apa in filtru o exclud de cand am masina nu am pus decat de la OMV si Romperol iar filtrul de motorina l-am schimbat la fiecare 10000.

Aveti idee de la ce poate sa fie? In service iar mi-e frica sa ma duc ca iar o luam ca data trecuta in care am schimbat bujiile, filtru, mai aveam ptutin si ma puneau sa schimb si rezervorul. Ma convinsesera atunci ca era de la pedala si sa o schimb dar a fost un baiat destept de pe la ei si au pus inainte o alta pedala de la o masina de service si facea la fel. Atunci si-au bagat ei nasul mai adanc si au schimbat un manunchi de fire, ca asta am vazut. Sunt cam pe dinafara cu chestiile astea biggrin.gif



--------------------
DACIA LOGAN - Laureat 1.5 DCI 2006 - B 82 TAN
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
roland
post 8 Jun 2010, 11:48
Post #25


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.774
Joined: 18 November 04
From: Cluj-Napoca




daca nu ma insel, la dci pedala de acceleratie nu e pe cablu, e cu potentiometru. in acest caz, daca ai probleme la cablajul electric, computer-ul nu stie ca tu ai apasat acceleratia.
becul ala tocmai asta iti spune, defect la instalatia electrica.

eu zic sa vezi serios de problema, ca daca te lasa in depasire poti sa mori scurt si fara regrete smile.gif

in service, daca schimba o piesa si face la fel, deci nu e de acolo, au obligatia sa puna la loc piesa veche. pe banii lor. daca nu-s in stare sa spuna ce e...


--------------------
# # # - #
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
vet
post 8 Jun 2010, 14:03
Post #26


Membrul


Group: Members
Posts: 554
Joined: 9 December 07




Indiferent de la ce statie se alimenteaza, iniferent cat de pura e motorina bagata, in filtru tot poate sa ajunga apa. Aviz celor care merg cu rezervorul mai mult gol....si care alimenteza de 50-100 ron.....apare condens in rezervor. Cred ca scrie ceva despre asta si prin manual.


--------------------
Dacia Logan 2007 / KissFM 1.5 dCi
.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
X@by
post 9 Jun 2010, 11:37
Post #27


Membru autentic


Group: Members
Posts: 260
Joined: 8 June 08
From: Tg Mures




QUOTE(DanLiviu @ 7 Jun 2010, 17:13)
Salut,

Am un 1.5 DCI din iunie 2006.
Am avut probleme cu martorul asta anul trecut. La service mi s-a spus ca nu stiu ce manunchi de cabluri de la acceleratie sau printre care era si cel de acceleratie erau defecte asa ca a trebuit sa le schimb. Si le-am schimbat. Atunci in momentul in care se aprindea becul nu mai aveam acceleratie, sau se mai intampla sa o accelerez si deodata sa pierd pedala (era calcata la maxim dar degeaba) insa mototul nu s-a orpit niciodata. statea la 800-1000.

Acum de pe la inceputul lui mai o iau de la capat.
De data asta se aprinde si se stinge becul in timpul mersului, fara sa am alte probleme, imi pare doar ca trage mai greu decat de obicei dar nu sunt sigur.

Partea de apa in filtru o exclud de cand am masina nu am pus decat de la OMV si Romperol iar filtrul de motorina l-am schimbat la fiecare 10000.

Aveti idee de la ce poate sa fie? In service iar mi-e frica sa ma duc ca iar o luam ca data trecuta in care am schimbat bujiile, filtru, mai aveam ptutin si ma puneau sa schimb si rezervorul. Ma convinsesera atunci ca era de la pedala si sa o schimb dar a fost un baiat destept de pe la ei si au pus inainte o alta pedala de la o masina de service si facea la fel. Atunci si-au bagat ei nasul mai adanc si au schimbat un manunchi de fire, ca asta am vazut. Sunt cam pe dinafara cu chestiile astea  biggrin.gif
*



Fa o purjare la filtrul de motorina, poate ai apa in el. La fel imi facea si mie si am avut apa in el. Am schimbat filtrul si de atunci nimic.


--------------------
DACIA LOGAN/SOLENZA 2008,Preference 1.5DCI 90CP/2003,Clima 1.4MPI
GOD IS MY CO-PILOT!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Johnny91
post 27 Jun 2010, 01:57
Post #28


Membru autentic


Group: Members
Posts: 610
Joined: 26 June 10




QUOTE(DanLiviu @ 7 Jun 2010, 18:13)
Salut,

Am un 1.5 DCI din iunie 2006.
Am avut probleme cu martorul asta anul trecut. La service mi s-a spus ca nu stiu ce manunchi de cabluri de la acceleratie sau printre care era si cel de acceleratie erau defecte asa ca a trebuit sa le schimb. Si le-am schimbat. Atunci in momentul in care se aprindea becul nu mai aveam acceleratie, sau se mai intampla sa o accelerez si deodata sa pierd pedala (era calcata la maxim dar degeaba) insa mototul nu s-a orpit niciodata. statea la 800-1000.

*


Am avut exact aceeasi problema. al meu e din noiembrie 2006. Acceleratie nu aveam dar statea la relanti. La mine o fost de la injectoare.am schimbat 2 dintre ele care erau varza si acum nu mai am probleme.


--------------------
- dizl -
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ClubSLX
post 28 Jan 2011, 09:21
Post #29


Membru incepator


Group: Members
Posts: 40
Joined: 5 June 09
From: Romania




Salut am un logan 1.5dci 70cp (euro 4) din 2006 noiembrie, am alimentat aseara din mol si am facut vreo 20-30 km si mi sa aprins martorul bujie, masina numai tragea, mergea rau matoru si cloncanea, am dus masina la tester si am gasit doua erori ceva de genu - control circuit A bujii si fuel trim. Am verificat bujiille si releul de buji, sunt ok. Am sters erorile, am dat o tura pe oras dupa 2-3 ore sa aprins din nou becul de bujii, erorile mi-au aparut din nou.. Masina ii adusa din germania si nu are senzor pe filtru de motorin. Sa fie cumva egr infundat?

Am uitat sa precizez masina are 130.000km, injectoarele lucreaza toate ok..

This post has been edited by ClubSLX: 28 Jan 2011, 09:26


--------------------
2004 Dacia Logan Laureate 1.4MPI 75cp
2006 Dacia Logan Laureate 1.5dCi 70cp
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
appollo440
post 29 Jan 2011, 22:35
Post #30


Membru incepator


Group: Members
Posts: 2
Joined: 25 December 10




Am si eu aceiasi problema cu martotul bujie incandescenta. La mine se manifesta cand accelerez calumea si la turatie maricica( de la 3.000 in sus),dau si in treapta 5 la acceleratie normala la 110km. Cum se manifesta,asta e problema.......in momentul in care se aprinde mi se opreste turbo si nu mai trage masina.......daca iau putin piciorul de pe acc(nu il ridic de tot,doar mai scad din intensitatea acceleratiei) se stinge si masina merge ca unsa.....dar daca iar acc se ingtampla acelasi lucru. Am pus masina pe tester si ba nici o problema, ba cica problema cu turbo. Am fost la 3 service-uri diferite si am pus masina de 2 ori pe tester si nu am rezolvat nimic. Parerea mea e ca nu e de la turbo(parte mecanica) ci ca e parte electrica pt ca masina trage ca nou(chiar mai bine). Astept cateva pareri.....In final cred ca o sa ma duc cu ea la service la pitesti si nu plec de acolo pana nu se rezolva.....As vrea sa fac asta cu casco(dar ei spun ca nu acopera asa ceva....ceea ce mi se pare o porcarie pt ca d ce naoba mai platesc full casco).

Am un logan mcv dci 85cp 37.000 km!


--------------------
Logan MCV MCV 2008-Laurteat dci 85cp - ******
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+

2 Pages  1 2 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
DaciaClub
Random Picture Google search Last addition
Imagine aleatoare
căutare personalizată
Ultima imagine adaugata


1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Time is now: 21st December 2014 - 02:22
Forum Renault Server hosting