DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

24 Pages < 1 2 3 4 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> montare inchidere centralizata si deschidere portbagaj la CL

tarzy
post 22 Jul 2005, 16:05
Post #31


aroist


Group: Members
Posts: 2.108
Joined: 12 January 04
From: Bucuresti




QUOTE(RollerMAN @ 22 Jul 2005, 09:10)
Naspa daca nu se conecteaza printr-un singur fir.
Alarma are urmatoarele fire: rosu ( alimentare 12 v) , negru ( masa) , portocaliu ( pt ventilator ce  functioneaza cu termostat dar la mine nu e cazu k am berlina si e prins p direct cu motoru) , negru subtire ( antena pt k e p radio alarma) , verde ( se conecteaza la usi, portabag capota k sa declanseze alarma cand se deschid acestea) , alb ( se conecteaza la 12 v cand e cheia p accesorii) si inca 2 fire de la acel buton over-ride.
Inchiderea are urmatoarele fire: rosu ( alimentare 12 v) , negru ( masa si se mai conecteaza si la actuatoarele din fata) , albastru si verde (care vin atat la actuatoarele din fata cat si cele din spate) , maro si alb ( care vin la actuatoarele din fata ) portocaliu (se conecteaza la 12 v cand e cheia p accesorii dar e cam inutil pt k impiedica inchiderea tuturor usilor din buton cand e motoru pornit ceea ce mi se pare o tampenie....tocmai ..mai bine le inchidea dupa c porneam motoru.....da in fine) si inca un fir alb de care nu scrie nimic p instructiuni insa.....am desfacut modulul de IC si am observat ca p placuta are legatura la celalat fir alb care vine la actuatoarele din fata. cam astea ar fi schemele. Deci se poate face ceva sa se deschida/inchida de la telecomanda odata cu activarea si dezactivarea alarmei? Am citit pe aici pe un topic ceva legat de inchiderea geamurilor odata cu activarea alarmei si inchiderea centralizata insa fara a cumpara modul separat de geamuri si se spunea k ai nevoie de un impuls ca sa il trimiti geamurilor. eu ma gandesc prin ce fir as putea trimite impuls d la alarma catre IC.
*



cred ca de mai mare ajutor ar fi daca ne-ai spune cum se cheama alarma si IC, ca din descrierea ta nu prea se intelege nimic, oricum, daca de la alarma nu-ti raman minim 2 fire ptr IC aproape sigur ca nu area aceasta facilitate.

referitor la IC esti chiar sigur de semnificatia firelor spusa de tine, nu de alta dar in general modulul de IC permite conectarea in mai multe felurii, in functie de tipul masinii, daca vrei ca IC sa mearga si "la cheie" si alarma


--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
RollerMAN
post 23 Jul 2005, 01:13
Post #32


Membru


Group: Members
Posts: 167
Joined: 10 July 05
From: Bucuresti




Alarma este adusa din america acum vreo 10 ani dak nu mai mult....se cheama AUDIOVOX si de la alarma nu ramane nici un fir pt conectarea la IC.....nu are asa cva prevazut (ma gandeam ca se poate adapta ceva tinand cont ca ar trebui trimis un impuls de la alarma catre IC). IC-ul se cheama dragon si este cumparat din carefour.....a mai zis cineva de el tot pe topicu asta. De fire sunt sigur ce fac toate si la alarma si la IC (mai putin cel alb ramas razlet de care nu scrie nimic in schema de instalare a IC-ului). Si mai mult am de ce sa fiu sigur pentru ca le-am montat p amandoua si merg (cel putin alarma merge de mai mult d 5 ani f bine si e montata tot de mine).

This post has been edited by RollerMAN: 23 Jul 2005, 01:14


--------------------
Dacia 1410 - B
Born 2 roll!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
lds_ok
post 24 Jul 2005, 21:31
Post #33


Membru incepator


Group: Members
Posts: 50
Joined: 19 April 05




QUOTE(tarzy @ 1 Apr 2004, 12:08)
sa mai completam si cu un templet ptr montare de deschidere portbagaj
*



Salut.tocmai mi am montat pe dacia mea(model 90) inchidere si vreau sa pun acuator si pe porbagaj.Ai spus ca nu merge decat pe incuietoare infundata.Eu nu am din aceea dar totusi dc nu se poate si pe asta?Nu poate motorasul sa invinga puterea arcului?Acelasi lucru am patit si cand am montat inchiderea prin usile din spate:am scos toate arcurile de la "clantzau"(oricum erau in plus).
Sau este vb de pozitionarea motorasului?este cumva prea dificila la incuietoarea mea?
Crezi ca se poate schimba usor una veche cu una noua?

Multumesc anticipat


--------------------
Fiat Punto 1.7 TD
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tarzy
post 25 Jul 2005, 12:30
Post #34


aroist


Group: Members
Posts: 2.108
Joined: 12 January 04
From: Bucuresti




QUOTE(lds_ok @ 24 Jul 2005, 21:31)
Salut.tocmai mi am montat pe dacia mea(model 90) inchidere si vreau sa pun  acuator si pe porbagaj.Ai spus ca nu merge decat pe incuietoare infundata.Eu nu am din aceea dar totusi dc nu se poate si pe asta?Nu poate motorasul sa invinga puterea arcului?Acelasi lucru am patit si cand am montat inchiderea prin usile din spate:am scos toate arcurile de la "clantzau"(oricum erau in plus).
Sau este vb de pozitionarea motorasului?este cumva prea dificila la incuietoarea mea?
Crezi ca se poate schimba usor una veche cu una noua?

Multumesc anticipat
*




habar nu am cum trebuie montat pe incuietoare cu buton, nu cred sa fie pbe dpdv tehnic decat ... nu prea merita deoarece portbagajul nu o sa sara, practic degabal descui ca nu se deschide.

schimbarea unei incuietori vechi cu una noua este foarte simpla, nu necesita modificari de nici un fel, dezavantajul ar fi ca ... o sa ai o chei in plus la set
eu la un moment dat aveam cate o cheie ptr fiecare incuietoare (portiera fata stanga + porbagaj + contact + benzina) zicea-i cas teminicier


--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tarzy
post 25 Jul 2005, 12:39
Post #35


aroist


Group: Members
Posts: 2.108
Joined: 12 January 04
From: Bucuresti




QUOTE(RollerMAN @ 23 Jul 2005, 01:13)
Alarma este adusa din america acum vreo 10 ani dak nu mai mult....se cheama AUDIOVOX si de la alarma nu ramane nici un fir pt conectarea la IC.....nu are asa cva prevazut (ma gandeam ca se poate adapta ceva tinand cont ca ar trebui trimis un impuls de la alarma catre IC). IC-ul se cheama dragon si este cumparat din carefour.....a mai zis cineva de el tot pe topicu asta. De fire sunt sigur ce fac toate si la alarma si la IC (mai putin cel alb ramas razlet de care nu scrie nimic in schema de instalare a IC-ului). Si mai mult am de ce sa fiu sigur pentru ca le-am montat p amandoua si merg (cel putin alarma merge de mai mult d 5 ani f bine si e montata tot de mine).
*




este posibil ca alarma ta sa stie sa dea comanda ptr IC vacumatice, adica ptr inchis da semnal de +12V iar ptr deschis da masa, totul pe acelasi fir. ptr asta iti trebuie o schema de conectare mai "deosebita",. daca o sa am timp o sa scxormonesc pe acasa dupa agenda in care aveam notata aceasta schema, sper sa-o mai gasesc, nu promit nimic.

PS daca cumva in kit-ul IC aveai si schema de montaj ar trebui sa se aplice varianta ptr Chrisler sau cam asa ceva





--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
RollerMAN
post 26 Jul 2005, 19:26
Post #36


Membru


Group: Members
Posts: 167
Joined: 10 July 05
From: Bucuresti




Am atasat schemele de la inchiderea centralizata si alarma.
Cea de-a 2-a schema de la IC este cae adevarata pentru ca in realitate mai exista un fir alb (acela "razlet") care nu apare in schema in montare si desfacand modulul de IC am observat ca are legatura catre celalalt fir alb care il are IC.
Tarzy nu am inteles ce ai vrut sa spui cu varianta pt chrysler..este vreun montaj mai special?
Sper sa gasesti acea schema ca mor d ciuda ...am inchidere si nu am pe butonul de la alarma si parca sa imi cumpar alta alarma nu imi convine mai ales ca asta e pe radio si e mai misto decat astea noi ( nu ma refer la cele scumpe gen viper) care vrei sa iti deschizi masina ta si mai deschid inca una pe langa a ta.
Mersi!

Attached thumbnail(s)
schema.JPG ( Size: 90.57k ) Number of downloads: 7120
schema_editata.JPG ( Size: 74.27k ) Number of downloads: 7535
alarma.jpg ( Size: 589.1k ) Number of downloads: 7522


--------------------
Dacia 1410 - B
Born 2 roll!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tarzy
post 27 Jul 2005, 19:03
Post #37


aroist


Group: Members
Posts: 2.108
Joined: 12 January 04
From: Bucuresti




a ... pai alarma ta nu stie de IC, cel putin nu in sensul clasic de IC
din cate inteleg eu pe firul alb se da +12 V cand pui ... contactul nu are nici o treaba cu armatul si dezarmatul alarmei, probabil o fi comanda ptr antena electrica sau altceva care trebuie actionat cand tu pornesti motorul masinii.

imi pare sincer tare rau, dar ... se pare cu nu prea ai cum sa montezi IC pe aceasta alarma, vad ca nu ai nici macar comanda ptr blocare motor ca poate as fi reusit sa fac aici un mic montaj care sa ... dea comanda ptr IC


revenind la alarmele tip chrysler IC primeste comenzile pe un singur fir, ptr incuiat +12 C iar ptr descuiat masa (sau invers), oricum nu-i cazul tau (cred ca acelasi lucru il face si firul alb de la modulul tau de IC dar nu bag mana in foc)


jn cazul tau cred ca ar trebui sa studiemn un pic treaba cu firul orange ptr inhibarea ventilatorului, daca ai putea sa-mi spui ce semnal are atunci cand armezi si atunci cand dezarmezi si ... foarte important daca cumva are vre-un semnal temporizat, ceva de genulk timp de 20 s de la armare are +12 V apoi nimic, sau masa, sau ...



--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
RollerMAN
post 27 Jul 2005, 23:47
Post #38


Membru


Group: Members
Posts: 167
Joined: 10 July 05
From: Bucuresti




Firul alb de la alarma care primeste 12 v doar cand e pus contactul este o masura d siguranta suplimentara ca in cazul in care hotul gaseste butonul de over-ride ascuns sa nu il poata actiona decat daca este si contactul pus.
Firul portocaliu din ce scrie in instructiunile de la alarma dezarmeaza alarma pentru timpul cat simte ca ventilatorul cere curent ca sa functioneze dupa care o rearmeaza cand ventilatorul nu mai cere curent.
Eu ma gandeam la ceva dar nu stiu daca merge pana la capat. In momentul cand alarma se armeaza difuzorul scoate un beep.....si cand se dezarmeaza 2 beepuri. acum chiar daca s-ar putea adapta ceva imi e frica sa nu se intample ceva cand incepe sa sune alarma......sau dupa ce suna si o dezarmez in acel moment face 3 beepuri. A si in plus daca tin apasat 3 secunde pe butonul de la telecomanda incepe alarma sa urle (se cheama panic alarm care se poate declansa din telecomanda in caz de urgenta). Cam asta stiu eu despre alarma mea momentan. Of electronica asta ma omoara p mine. Daca nu merge pana la urma probabil o sa imi cumpar o alta alarma mai desteapta desi nu imi convine deloc ideea dar asta este. Mersi pt ajutor oricum!


--------------------
Dacia 1410 - B
Born 2 roll!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tarzy
post 28 Jul 2005, 08:34
Post #39


aroist


Group: Members
Posts: 2.108
Joined: 12 January 04
From: Bucuresti




nu ma ajuti deloc, in nici un caz FIRUL orange nu-i ala de dezarmeaza alarma ci doar primeste sau transmite 1 comanda, dar ... din cate vad eu el primeste +12 V asa ca nu se poate face nimic.

asa e, nu ai noroc, alarma ta nu stie de IC

cel mai bine ar fi sa o dai jos si sa-o adaptezi ca alarma ptr locuinta, garaj sau alta masina la care nu ai nevoie de IC


--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
RollerMAN
post 28 Jul 2005, 11:00
Post #40


Membru


Group: Members
Posts: 167
Joined: 10 July 05
From: Bucuresti




Firul portocaliu de la alarma se conecteaza la ventilator si in instructiuni scrie ca in momentul in care ventilatorul este pornit si eu armez alarma din telecomanda.......si firul ala simte k ventilatoru e pornit si cere curent.......el dezarmeaza alarma si cand se opreste ventilatorul si nu mai cere curent o rearmeaza la loc automat.
In fine m-am potolit se pare cu IC din butonul alarmei...voi vedea pe viitor cu o alta alarma daca o sa ma apuce vreodata chefu ca momentan numai sa dau jos alarma asta si sa pun alta nu am chef si sincer nici $
Oricum cel mai fericit sunt de butonul din interior care imi deschide portbagajul biggrin.gif


--------------------
Dacia 1410 - B
Born 2 roll!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tarzy
post 28 Jul 2005, 11:09
Post #41


aroist


Group: Members
Posts: 2.108
Joined: 12 January 04
From: Bucuresti




daca vrei alarma ieftina si ... buna cel putin pana acum inceraca Eagle5100 de la spot.ro, eu am monta asa ceva pe logan acum 3 luni, pe oltena acum 1 luna si nu au fost nici un fel de pbe



--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Iulianx
post 14 Aug 2005, 12:15
Post #42


Membru incepator


Group: Members
Posts: 13
Joined: 7 May 05




salut Am si eu o prb cu alarma la masina.Imi porneste aiurea mai ales cand ploua si cum in vara asta a plouat non stop a trebuit sa ai scot mufa si am anulat-o de tot.Partea proasta este ca am lut masina cu tot cu alarma si habar nu am ce marca este.Alarma nu m-a intereseaza asa de mult dar am si inchiderea pe aceeiasi mufa.Pot sa pastrez doar inchiderea si cum fac sa o gasesc in toate "matele" alea.


--------------------
Dacia 1310 Break - B 10 UEA
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tarzy
post 15 Aug 2005, 08:55
Post #43


aroist


Group: Members
Posts: 2.108
Joined: 12 January 04
From: Bucuresti




QUOTE(Iulianx @ 14 Aug 2005, 12:15)
salut Am si eu o prb cu alarma la masina.Imi porneste aiurea mai ales cand ploua si cum in vara asta a plouat non stop a trebuit sa  ai scot mufa si am anulat-o de tot.Partea proasta este ca am lut masina cu tot cu alarma si habar nu am ce marca este.Alarma nu m-a intereseaza asa de mult dar am si inchiderea pe aceeiasi mufa.Pot sa pastrez doar inchiderea si cum fac sa o gasesc in toate "matele" alea.
*





inainte sa iei o astfel de decizie drastica eu te-as sfatui sa verifici intrerupatorul alarmei de la capota.


--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bogdan_o
post 15 Aug 2005, 19:49
Post #44


om ca, din pacate, din ce in ce mai putini


Group: Members
Posts: 3.995
Joined: 23 May 03
From: Bucuresti




sau senzorul de perimetru, ca de obieci daca e reglat prea senzibil asa face. Nu ar fi rau sa te uiti si pe la contacele de la usi/capota/hayon ca daca intra apa in ele se va face scurt si e ca si cum ai deschide usa/capota/hayonul.


--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Iulianx
post 15 Aug 2005, 20:20
Post #45


Membru incepator


Group: Members
Posts: 13
Joined: 7 May 05




este inca acolo daca la asta te referi wink.gif Ce anume sa-i fac??


--------------------
Dacia 1310 Break - B 10 UEA
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bogdan_o
post 15 Aug 2005, 21:25
Post #46


om ca, din pacate, din ce in ce mai putini


Group: Members
Posts: 3.995
Joined: 23 May 03
From: Bucuresti




Fie sa-l reglezi la o sensibilitate mai mica, adica sa nu mai piuie chiar la orice miscare, fie, cel mai bine, il scoti de tot si scapi de belea. Alarma merge si fara el si fiind conectat printr-o mufa la modulul alarmei se scoate in 2 timpi si 3 miscari. Ai grija insa sa nu scoti senzorul de soc care seama ca aspect cu ala de perimetru, ca atunci daca iti va lovi cineva masina alarma nu va mai suna.


--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
laca820
post 15 Aug 2005, 22:18
Post #47


Membru incepator


Group: Members
Posts: 57
Joined: 15 August 05
From: de undeva




am o intrebare deci pot si sa-mi pun si eu inchidere centralizata pe dacie


--------------------
dacia 1310 Opel Astra G dacia '97 si opel '02 - BC 04 UKR BC 11 LAC
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tarzy
post 16 Aug 2005, 10:41
Post #48


aroist


Group: Members
Posts: 2.108
Joined: 12 January 04
From: Bucuresti




QUOTE(laca820 @ 15 Aug 2005, 22:18)
am o intrebare deci pot si sa-mi pun si eu inchidere centralizata pe dacie
*




pai ... daca ai fi citit topicul de la incepun nu ai mai fi pus aceasta intrebare

se poate si nici macar nu-i prea greu


--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Iulianx
post 16 Aug 2005, 18:10
Post #49


Membru incepator


Group: Members
Posts: 13
Joined: 7 May 05




Nu e problema cu senzorul de perimetru,nici macar cel de soc nu e prea sensibil,am miscat eu de ea de a luat-o si masa' lu dracu,cred ca e de la apa poate facea contact.Am vazut ca firul de la capota nu e bine izolt poate e de la ala.Sper eu sa fie asa dar fe ce sa fie simplu cand poate fi complicat.O sa vad ce pot sa-i fac smile.gif Va tin la curent smile.gif


--------------------
Dacia 1310 Break - B 10 UEA
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
lds_ok
post 17 Aug 2005, 22:14
Post #50


Membru incepator


Group: Members
Posts: 50
Joined: 19 April 05




tarzy vezi ca ti am trimis mail....C am tarziu dar am fost plecat in vacantza.Astept o parere.Sa nu razi dar totul l am facut singur si nu am avut nici un model. biggrin.gif


Multumesc anticipat


--------------------
Fiat Punto 1.7 TD
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
klaus
post 17 Aug 2005, 22:39
Post #51


步步


Group: Moderatori
Posts: 20.437
Joined: 4 August 02
From: Bucuresti




Pentru discutii personale se va folosi PM. Posturile care nu se incadreaza on topic vor fi sterse!


--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
B31AYZ
post 18 Aug 2005, 13:20
Post #52


Membru autentic


Group: Members
Posts: 669
Joined: 1 April 04




QUOTE(driverx @ 5 Apr 2004, 11:38)
Noah oameni buni, trebuie sa ma laud si eu. Mi-am pus inchidere centralizata pe Dacia 1300. Merge super. Din pacate, pentru usile fata este nevoie de o cu totul alta abordare a problemei fata de cea descrisa frumos de tarzy in acel document.
Daca aveam mai mult noroc, aveam si aparat digital pentru a imortaliza etapele. Dar nu a fost sa fie.....
Cand o sa am timp/chef, poate voi incerca sa descriu prin cuvinte cum se face...daca sunt oameni interesati. Tot ce trebuie este un kit IC EagleMaster, suruburi de 4 diferite lungimi, si placute de soc pe post de material si pentru prindere in usa
Nah....m-am laudat  tongue.gif  laugh.gif
:shock:
*



Inchiderea centralizata pe care ai montat-o , ai facut-o pe usi standard D1300 ? .Am inteles ca inchiderea si deschideea din telecomanda se face numai pe incuietori tip nou .


--------------------
DACIA 1300 din 1980 - B31AYZ
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
hash
post 18 Aug 2005, 16:55
Post #53


calculatorist


Group: Members
Posts: 1.456
Joined: 13 September 04




QUOTE(B31AYZ @ 18 Aug 2005, 14:20)
Inchiderea centralizata pe care ai montat-o , ai facut-o pe usi standard D1300 ? .Am inteles ca inchiderea si deschideea din telecomanda se face numai pe incuietori tip nou .
*



Si eu am tot pe D1300, tip vechi. A trebuit sa sudez si sa modific ce exista deja. S-a dat jos tot mecanismul. Chinuiala.


--------------------
- - -
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
B31AYZ
post 19 Aug 2005, 10:35
Post #54


Membru autentic


Group: Members
Posts: 669
Joined: 1 April 04




QUOTE(hash @ 18 Aug 2005, 18:55)
Si eu am tot pe D1300, tip vechi. A trebuit sa sudez si sa modific ce exista deja. S-a dat jos tot mecanismul. Chinuiala.
*



Exista firme care fac asa ceva pe D1300 ? Si la ce pret ?


--------------------
DACIA 1300 din 1980 - B31AYZ
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Iulianx
post 20 Aug 2005, 19:02
Post #55


Membru incepator


Group: Members
Posts: 13
Joined: 7 May 05




E belea mare cu scarba aia a mea.Am conectat-o si statea 20 de sec incepea sa tipe o oprea iar incepea cred ca am carne pentru inca 10 vieti ca eram in fata blocului si era si vre-o 3 ceasu.Nu se potolea pana la urma am scos-o.M-am uitat la EA,Ea la mine si a ramas tot asa.Habar nu am ce sa-i mai fac.Cred ca miroase a service smile.gif O sa vad


--------------------
Dacia 1310 Break - B 10 UEA
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tarzy
post 22 Aug 2005, 08:49
Post #56


aroist


Group: Members
Posts: 2.108
Joined: 12 January 04
From: Bucuresti




QUOTE(Iulianx @ 20 Aug 2005, 19:02)
E belea mare cu scarba aia a mea.Am conectat-o si statea 20 de sec incepea sa tipe o oprea iar incepea cred ca am carne pentru inca 10 vieti ca eram in fata blocului si era si vre-o 3 ceasu.Nu se potolea pana la urma am scos-o.M-am uitat la EA,Ea la mine si a ramas tot asa.Habar nu am ce sa-i mai fac.Cred ca miroase a service smile.gif O sa vad
*




mai mult ca sigur mai ai inca un intrerupator cu pbe.

inainte de a o duce in service pune mana pe surubelnita si verifica fiecare intrerupator de usi - portiere + capota + portbagaj

ca sa nu mai chinuiesti vecinii cu sirena poti face verificarea si cu .... plafoniera

adica pui plafoniera pe pozitia in care lumineaza la usa deschisa si verificii, trebuie ca la toate usile inchise plafoniera sa fier inchisa.

This post has been edited by tarzy: 22 Aug 2005, 08:50


--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
hash
post 22 Aug 2005, 11:00
Post #57


calculatorist


Group: Members
Posts: 1.456
Joined: 13 September 04




QUOTE(B31AYZ @ 19 Aug 2005, 11:35)
Exista firme care fac asa ceva pe D1300 ? Si la ce pret ?
*



Am facut-o la service-ul unei cunostinte. S-a uitat patrat la mine, dar mi-a facut-o. 2 zile s-a chinuit. Alarma am luat-o cu 1 mil, inchiderea cu 1.5. Manopera m-a costat vreo 7.. Am bagat aproape 10 mil. intr-o masina care-o vand cu maxim 30 smile.gif


--------------------
- - -
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Iulianx
post 27 Aug 2005, 08:41
Post #58


Membru incepator


Group: Members
Posts: 13
Joined: 7 May 05




O sa incerc si asa Nu stiam treaba cu plafoniera o sa incerc asa cu toate ca am o rezerva de "carne " serioasa de la precedentele incercari smile.gif Thanks


--------------------
Dacia 1310 Break - B 10 UEA
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
B31AYZ
post 29 Sep 2005, 11:40
Post #59


Membru autentic


Group: Members
Posts: 669
Joined: 1 April 04




QUOTE(driverx @ 5 Apr 2004, 11:38)
Noah oameni buni, trebuie sa ma laud si eu. Mi-am pus inchidere centralizata pe Dacia 1300. Merge super. Din pacate, pentru usile fata este nevoie de o cu totul alta abordare a problemei fata de cea descrisa frumos de tarzy in acel document.
Daca aveam mai mult noroc, aveam si aparat digital pentru a imortaliza etapele. Dar nu a fost sa fie.....
Cand o sa am timp/chef, poate voi incerca sa descriu prin cuvinte cum se face...daca sunt oameni interesati. Tot ce trebuie este un kit IC EagleMaster, suruburi de 4 diferite lungimi, si placute de soc pe post de material si pentru prindere in usa
Nah....m-am laudat  tongue.gif  laugh.gif
:shock:
*



Pe mine ma intereseaza .Am inchiderea si nu gasesc pe nimeni care sa ma ajute .Am usi standard 1300.Tu ai la fel ? Nimeni in Bucuresti nu se baga .


--------------------
DACIA 1300 din 1980 - B31AYZ
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Dragon25
post 10 Oct 2005, 13:29
Post #60


Membru incepator


Group: Members
Posts: 3
Joined: 10 October 05
From: Baia Mare




Am cumparat o alarma dragon si Ic dragon, am instalat eu singur, dar ceva nu am conectat bine... Nu stiu care fir trebuie conectat la contact de la alarma.. , si cum se conecteaza alarma cu inchiderea.. Momentan am reusit sa fac fara modul Ic. Daca puneam modulul imi ardeau sigurantele. Cred ca nici releul nu e legat bine...

Atasez ambele desene. si de la alarma si de la IC. Va rog ajutatima...
Deci problema mea este cum se conecteaza releul, si pe care fir sa-l pun la contact.. Si cum fac sa functioneaza inchiderea si de la alarma si cu cheie... Am pus acuatoare cu 5 fire la ambele usi.

Attached thumbnail(s)
schema.JPG ( Size: 90.57k ) Number of downloads: 6321
Schema_instalare_alarma.jpg ( Size: 439.43k ) Number of downloads: 6940


--------------------
Wolsvagen Golf I - MM 04 CZG
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+

24 Pages < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic


1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 24th September 2018 - 11:41
Forum Renault Server hosting