o noua expozie la cernobal?!
![]() ![]() ![]() |
o noua expozie la cernobal?!
nyll007 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 199 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
preferance 2006
- OT-00-xyz
|
|||
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
nyll007 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 199 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
fiecare crede ce vrea, eu am primit informatia de la un rector de la o universitate din bucuresti care isi atentiona apropiatii sa nu-si mai lase copii afara, si tot el spunea ca se incearca o musamalizare a cazului
|
--------------------
dacia
logan
preferance 2006
- OT-00-xyz
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
LOL
![]() Ma duc sa imi iau niste conserve si sa imi pun niste burete intre usa si toc ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Si cum sa explodeze un reactor distrus si inchis de 20 de ani?
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Taci ma, n-auzi ca stie de la un rector si nuj ce femeie de servici de la universitate, el cred ca deja s-a izolat in frigider si a tras bine usa.
Ce-mi plac mie astia care pun boticul la stiri de astea bomba (atomica ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Prima data am citit "reactor de la o universitate din bucuresti".
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 23 May 2007, 18:14) STOP! Daca e asa, atunci e nasol! Reactorul ala care a bubuit in 1986 a fost inchis intr-un sarcofag de beton care s-a estimat ca va etansa emisiile radioactive timp de 30 de ani. Dupa 20 de ani s-a constatat ca au aparut scurgeri radioactive si autoritatile ucrainene au anuntat ca nu dispun de fonduri pentru construirea unui nou sarcofag care sa garanteze pt. inca 50 de ani etansarea emisiilor. Acolo exista combustibil nuclear capabil sa distruga o jumatate din europa si sa emane radiatii timp de cateva sute de ani. Asa ca, daca intr-adevar s-a fisurat sarcofagul, si nivelul radiatiilor a fost declarat mai mare decat in mod normal, tind sa cred ca avem o problema! ![]() |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Poa sa crape sarcofagu cat vrea, ca n-are ce exploda acolo. Doar ca ne iradiaza...that's all.
DAAAR....problema e alta..muuuuuuuuuult mai periculoasa..materialul radioactiv poate sa ajunga la panza freatica. De fapt....era sa ajunga in 86. Idea a fost sa construiasca o camera imensa sub el (30 metri pe nu stiu cat) din beton in care sa bage niste "frigidere" care sa mai raceasca putin materialul. Au fost sacrificati foarte multi mineri pentru treaba asta, si a si fost abandonata (nu exista acele "frigidere" pana la urma). Pericolul nu a trecut. Daca materialul radioactiv ajunge totusi la panza freatica then......Huston...we have a problem. Putem spune adio la Europa, dar nu numai...... Deci ca sa explodeze, e nevoie de apa pe acolo. O simpla crapatura nu face nici un boom. Boom face in capul celor care pun botul la tot felul de mesaje conspirationiste trimise din surse si surse dubioase. Acolo face boom. Si face des boom, nu numai cand vine vorba de Chernobyl. Si cand vine vorba de global warming, si cand vine vorba de Logan, etc, etc. Acolo face boom. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Doamne Fereste! Nu-i de gluma fratilor cu asta!
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
StefanT |
![]()
|
Pe mine nu ma intereseaza, deja am fost la supermarket si am luat conservele alea, diverse sortimente, iar la usa am bagat chedere de Logan tratate cu silicon de Logan care nu permite sa treaca nimic p-acolo
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
Qubs |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 16 May 07 ![]() |
daca era o explozie la cernobal se afla repede stati linistiti bu avea ce face unu si o dat duma cu cernobalul
|
--------------------
VW
Jetta
2007
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Bai acum eu ce sa zic... eu m-am uitat intamplator pe geam spre nord-est si am vazut ceva ciudat, ca niste luminite... Ma rog ar putea sa fie vecinii de peste strada care au luminile aprinse, dar mai stii? :-o
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
Bogdan_F |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 30 June 03 ![]() |
Hai ma ce naiba - zicea ceva CNN-ul, zicea ceva satelitu america, mossadul, m6-ele, etc....ne-am gasit noi sa comentam zvonurile..
|
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Una dintre solutii ar fii pardesiul de plumb. Pacat ca e greu de gasit.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Dar daca ne infasuram in staniol ce are? si ala e eficient si se gaseste peste tot
![]() |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
nicu022003 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 537 Joined: 27 February 07 ![]() |
Daca era ceva cred ca aratau astia pe toate posturile de stiri ca sa mai aibe si ei de lucru
![]() |
--------------------
Volkswagen
Golf
2010
- B184PAN
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() L.E: Stirea despre "explozie" This post has been edited by ady85btz: 23 May 2007, 23:53 |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am primit pe mess ca ar fi pe undeva in Cecenia
![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca nu e nimic de ras.
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca se intampla sa dea de apa materialul radioactiv din sarcofag atunci putem sa ne invelim intr-un cearceaf si sa o luam cu totii spre cimitir.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ba e de ras, ca romanu pune botul una doua la toate prostiile.
Cam greu de musamalizat asa ceva. Foarte greu. Au incercat rusii in 86, dar tarile vecine repede s-au prins ca ceva s-a intamplat cand au inceput sa masoare nivele de radiatii mult peste limitele normale in propriile lor tari. Tarile nordice parca au fost primele care s-au prins, desi oficialitatile ruse negau la inceput. So.....e de ras....desi ar fi mai degraba de plans, dar de ce sa nu ma distrez si eu de poporu asta idiot? Cum zice 2dor. Daca materialul radioativ ajunge la apa, nu mai conteaza ce primiti pe mail, mess sau va suna pretenu X care a auzit ceva de la nu stiu ce profesor universitar, ca tot cimitirul este al vostru. This post has been edited by driverx: 24 May 2007, 08:36 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
madendre |
![]()
|
![]() posesor scooter KTM Group: Members Posts: 188 Joined: 30 January 07 ![]() |
Daca ar fi inca o explozie DOAMNE FERESTE ca Europa ar fi ca orasul acela de langa Cernobil.
|
--------------------
DACIA
NOVA
2000 GTI
- SB-19- nam gagica ma parasit viata merge inainte [B][COLOR=blue]
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 21:56 |