DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> problema mp3player, se aude aiurea radioul

excellence
post 25 Jul 2005, 08:56
Post #1

Membru incepator

Group: Members

As ruga pe cei care se pricep mai bine sa ma ajute cu urmatoarea problema.Aseara prin oras am dat intr-o groapa nasoala rau ,de atunci a inceput sa mi se auda defazat si basul se sparge la mp3-ul meu NUMAI la radio .. ce s-o fi intamplat.. masa ceva.. numa pricep la electronica sau s-o fi stricat ceva in el? mufa antenei nu cred ca a iesit din el pt ca treaba asta mi se intampla numai pe fm, am observat ca pe am vazut ca totusi merge

This post has been edited by excellence: 25 Jul 2005, 09:00

--------------------
Solenza Rapsodie - DJ-06-SUL
De la Craiova multe salutari.....
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
crintea1949
post 21 Apr 2007, 14:43
Post #2

Membru incepator

MAI GRAV, ERA PE MP3, AM SCOS FATA.DUPA CIRCA 10 20 MIN PUN FATA INTRA PE RADIO SI NU MAI IA NICI O COMANDANICI RADIOA NICI CD PLAYER. E MARCA PANASONIC. DE FAPT CAND ERA PE CD, AM DAT CD INAPOI CU UN CANTEC, A MERS FARA NICI O PROBLEMA DAR LKA INTRODUCEREA FATEI NU MAI RASPUNDE LA COMENZI.
ASTEPT IDEI DACA A MAI PATIT CINEVA ASA CEVA SI MODUL DE REZOLVARE
SA AUZIM NUMAI DE BINE
RASPUNS POT PRIMI SI DIRECT LA crintea_stefan@yahoo.com

--------------------
dacia solenza - B33HRZ
+
dizie
post 21 Apr 2007, 14:57
Post #3

Membru

am postat o (posibila) solutie aici.

--------------------
Dacia Solenza 2003 - CT-07-PXI
+
bolidu
post 21 Apr 2007, 16:08
Post #4

Pai daca n-am ?!

From: Medgidalas

excellence daca dai fata jos la RCD vezi ca trebuie sa aiba un butonas micut, care sub el scrie "reset". Ia apasa tu pe el si vezi daca e vre-o schimbare.

Pentru cei care se pricep mai bine.... la RCD-ul meu (Sony Xplod GDX-200S) as vrea sa ii adaptez niste sateliti de la un "vechi" sistem audio. Problema e ca difurile sunt pe 8 Ohm si RCD-ul cum stiti e pe 4 Ohm. Daca ii leg (satelitii) in paralel cu boxele existente pe masina de 4 Ohm are ceva RCD-u` ?

P.S. Am vazut la cineva pe masina, la padure, o chestie dasta cu 5 sateliti dastia de casa cocotati pe masina si m-a fascinat si pe mine si doar de.. se apropie 1 mai ! Cele bune !

--------------------
Solenza Confort 2005 Opel Astra Coupe - CT-XX-CMF
Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
+
dizie
post 21 Apr 2007, 19:19
Post #5

Membru

daca ai o "cheste" cu sateliti mai veche, incearca sa demontezi partea care are alimentarea. este posibil sa se alimenteze printr-un alimentator cu transformator de la 220 la 12 v
scoti partea cu transformatorul si puntea redresoare si alimentezi toata instalatia de la bricheta.

semnal iei direct de la iesirea pentru statia a rcd-lui (n-am verificat pe site daca are ca trebuie sa plec acum).

si astfel ramai cu o solutie permanenta 3+1 sau 5+1 in masina

--------------------
+
B-53-SDP
post 22 Apr 2007, 10:26
Post #6

1.6 16v E5 + GPL

Asa cum a zis cineva mai sus da-i un RESET si daca tot asa face incearca sa il scoti de acolo si sa te uiti pe la fire. S-ar putea ca firul de antena sa fie inadit si de la groapa aceea sa se fi desfacut si atunci e normal sa nu se mai auda bine eu am patit asa.

--------------------
Dacia Logan Laureat
1.6 16v E5+ GPL On the street, drive safely and reponsibly and wear the seatbelt !
+
bolidu
post 24 Apr 2007, 14:36
Post #7

Pai daca n-am ?!

Pai toata alimentarea aia de care zici tu a avut-o in subwofer. Ala il am in casa pe treaba si mi-am luat alta linie audio pentru casa mult mai performanta si am ramas cu puiuti de la sistemul vechi. Ar merge si ideea ta dar nu cred ca merge la 12V oricum o sa incerc. Dar intrebarea arzatoare este: Merg difurile de 8 Ohm pe RCD de la masina ?

This post has been edited by bolidu: 24 Apr 2007, 14:38

--------------------
Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
+
dizie
post 26 Apr 2007, 02:52
Post #8

Membru

pai... da-i un test si zi-ne si nou in cat timp parlesti finalul (integratul) din RCD... icon_mrgreen.gif

--------------------
+
bolidu
post 26 Apr 2007, 17:21
Post #9

Pai daca n-am ?!

Hai ma nu mai faceti caterinca se strica ? In ce conditii ? Se apropie 1 mai !!!

--------------------
+
bolidu
post 28 Apr 2007, 12:31
Post #10

Pai daca n-am ?!

Nu stie nimeni ?

--------------------
+
psychoo
post 6 Sep 2007, 13:05
Post #11

Membru

From: Timisoara

finalii nu se vor arde daca pui difuzoare de 8 ohmi, ci se va arde daca pui diff`uri de 2 ohmi. la diff`uri de 8 ohmi o sa mai pierzi din putere pt ca ala este calculat 4x50W pt diff`uri de 4 ohmi, iar la 8 ohmi vei avea 4x25W, finalii vor lucra mai lejer si nu se vor incalzi la fel de repede ca si cu diff`urile de 4 ohmi

--------------------
Ford Focus Titanium, 2.0 TDCI, 2013
You deserve what you tolerate!
+
bolidu
post 6 Sep 2007, 18:56
Post #12

Pai daca n-am ?!

Cam tarziu dar e bine si acum ... Pai si colegu de mai sus ce zice ca se parleste intergratu` ala !?

--------------------
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th June 2025 - 22:23
Forum Renault