DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> probleme statie tti-550

Riciu77
post 18 Feb 2015, 23:06
Post #1


Membru incepator


Group: Members
Posts: 64
Joined: 25 January 15




salutare am o statie tti-550 cu antena midland 70cm o statie zic eu exceptionala pentru nevoile mele acelea de a primii informatii despre drum de la colegii intalniti nu am avut niciodata pretentii sa bata peste munti biggrin.gif, insa dintr-o data s-a stricat in sensul ca se aprinde ok beep-urile pe taste functioneaza ok in functie de volum insa receptia functioneaza doar la volum maxim si se aude foarte incet doar daca pun urechea la difuzor se aude stie cineva ce poate avea si daca este rezolvabil
am desfacut-o si nu este nimic umflat,ars vizibil in ea, am vazut ceva integrate in ea daca s-a ars vreun final insa nu stiu care este pentru emisie-receptie o sa ii fac maine ceva poze si o sa specific exact integratele din ea

astept sfaturi daca se poate rezolva daca merita si cat de greu


--------------------
Laguna 2 1.6 16V 2003
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dan.gutu
post 19 Feb 2015, 09:18
Post #2


Membru autentic


Group: Members
Posts: 534
Joined: 26 February 07
From: Europa




Vezi sa nu fi comutat din greseala pe AM.


--------------------
TOYOTA COROLLA & AURIS HSD 2009 & 2012
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Riciu77
post 19 Feb 2015, 10:24
Post #3


Membru incepator


Group: Members
Posts: 64
Joined: 25 January 15




nu este pe AM am verificat-o i-am dat si reset si tot nimic

integratele din ea sunt:
-cel de langa alimentare TDA2003 iar celalalt de langa el A1658 y809
-cel din carcasa de la antena cel din colt C2078 E9M2 celalalt nu vad ce este

Am avut odata probleme cu antena s-a rupt bobina nu mai facea contact cu tija metalica dinspre magnet problema statiei nu a fost imediata chiar daca am inteles ca se arde foarte usor daca se da emisie fara antena- considerand ca de acolo este problema oare ce as putea schimba- ma gandesc ca integratul de emisie -receptie este in regula din moment ce ea functioneaza dar se aude foarte incet

Attached thumbnail(s)
2015_02_19_10.13.23.jpg ( Size: 1.81mb ) Number of downloads: 238
2015_02_19_10.13.41.jpg ( Size: 2.62mb ) Number of downloads: 246


--------------------
Laguna 2 1.6 16V 2003
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Seba
post 19 Feb 2015, 10:45
Post #4


Membru


Group: Members
Posts: 117
Joined: 27 April 05
From: Targu Mures




Daca emiti fara antena sau cu probleme mari la antena, risti sa arzi finalul. Ala are legatura cu emisia. Trebuia sa faci o proba sa vazi daca esti auzit ca sa scoti partea de emisie din ecuatie. La tine e ceva problema pe partea de receptie sau la partea audio. Zici ca bipurile pe taste le auzi, inseamna ca difuzorul e ok. Eu suspectez vreun contact slabit, lipitura rece... Pune mana pe piese, miscale putin, poate ai noroc....
Bafta
LE. Verifica si cablul de la mike. Unele statii nu au receptie fara sa cuplezi microfonul. Nu stiu daca este cazul la tine, dar merita o verificare.
Spor

This post has been edited by Seba: 19 Feb 2015, 10:49


--------------------
- - -
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Riciu77
post 19 Feb 2015, 10:54
Post #5


Membru incepator


Group: Members
Posts: 64
Joined: 25 January 15




da beep-urile se aud perfect in functie de volum, lipitura rece doar la piesele voluminoase sa verific ca de o fi vreun SMD am dat-o de gard smile.gif)) daca nu o sa ii dau de cap o sa fac un amplificator mic cativa watti si o sa il pun pe difuzor, da asa e fara microfon nu are receptie.... o sa iau toate posibilitatile in considerare biggrin.gif ms de sfaturi smile.gif


--------------------
Laguna 2 1.6 16V 2003
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Seba
post 19 Feb 2015, 11:04
Post #6


Membru


Group: Members
Posts: 117
Joined: 27 April 05
From: Targu Mures




Suspectul nr. 1 este cablul de mike, pe locul 2 ar fi o lipitura ceva.... vezi piesele voluminoase.
Spor. Sa ne spui ce a avut.


--------------------
- - -
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bygy007
post 19 Feb 2015, 12:02
Post #7


Membru autentic


Group: Members
Posts: 8.057
Joined: 12 May 06
From: BUCURESTI




la o cautare rapida cu gogu am gasit asta poate te ajuta

daca zici ca beep-ul se aude normal problema poate fi din partea de preamplificare , si anume inainte de potentiometrul de volum

This post has been edited by bygy007: 19 Feb 2015, 12:11


--------------------
LOGAN LAUREATE 1,6 GPL 2009 - B 07 BGY
din subteranele Bucurestiului
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Riciu77
post 19 Feb 2015, 12:27
Post #8


Membru incepator


Group: Members
Posts: 64
Joined: 25 January 15




nici o lipitura rece...sad.gif microfonul este ok fizic nimic defect

am filmat sa fie mai clara problema

acum o sa ma uit si pe acel manual multumees ce e drept se vede si cam slab pe ecran doar din lateral se vede clar e putin mai complicat de desfacut acolo dar ii dau de cap biggrin.gif

filmare statie


--------------------
Laguna 2 1.6 16V 2003
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bygy007
post 19 Feb 2015, 12:44
Post #9


Membru autentic


Group: Members
Posts: 8.057
Joined: 12 May 06
From: BUCURESTI




verifica in special condesatorii electrolitici , cedeaza usor , si in geleral prin inlocuire , posibil sa mearga daca pui in paralel altul dar nu intodeauna
mai verifica tensiunile de alimentare

This post has been edited by bygy007: 19 Feb 2015, 12:44

Attached thumbnail(s)
Untitleda.jpg ( Size: 293.95k ) Number of downloads: 188
Untitled.jpg ( Size: 199k ) Number of downloads: 180


--------------------
LOGAN LAUREATE 1,6 GPL 2009 - B 07 BGY
din subteranele Bucurestiului
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Seba
post 4 Mar 2015, 07:15
Post #10


Membru


Group: Members
Posts: 117
Joined: 27 April 05
From: Targu Mures




Ai rezolvat-o?


--------------------
- - -
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Riciu77
post 3 Jun 2015, 13:27
Post #11


Membru incepator


Group: Members
Posts: 64
Joined: 25 January 15




scuze ca raspund asa tarziu... am mai cercetat pe la unu-altu si mi s-a spus ca finalul audoi s-a dus, sau ca trebuie dusa la resoftat, o sa ii schimb si finalul audio poate poate isi revine


--------------------
Laguna 2 1.6 16V 2003
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
corbex
post 3 Jun 2015, 18:38
Post #12


Desi nu pare, ma plimb cu Dacia


Group: Members
Posts: 9.161
Joined: 11 July 06
From: bucuresti




Dati intretinerii atentia necesara, altfel patiti ca Riciu.


--------------------
dacia solenza 2005, cheala
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bygy007
post 3 Jun 2015, 23:33
Post #13


Membru autentic


Group: Members
Posts: 8.057
Joined: 12 May 06
From: BUCURESTI




io zic ca finalul audio sint sanse mici sa fie defect

This post has been edited by bygy007: 3 Jun 2015, 23:34


--------------------
LOGAN LAUREATE 1,6 GPL 2009 - B 07 BGY
din subteranele Bucurestiului
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
psihoursu
post 21 Dec 2015, 10:32
Post #14


posesor de Bugatti 1310


Group: Members
Posts: 145
Joined: 15 August 07




Salut!
Ai reparat statia? Poti sa imi spui si mie ce a fost defect?
Am si eu o statie acelasi model ca a ta si are aceleasi simtptome.


--------------------
dacia 1310/ 1997 - B 04 MOC
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+

Reply to this topicTopic OptionsStart new topic


1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 20th September 2018 - 22:34
Forum Renault Server hosting