schimb auto, logan - opel
![]() ![]() ![]() |
schimb auto, logan - opel
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Vezi sa nu aiba Opelul vicii ascunse, ca e ciudata treaba..nustiu de ce ar vrea sa-si puna cenusa in cap si sa vanda Loganul in locul Opelului..parerea mea e ca se scapa mai repede de Opel. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Radian, stai potolit!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Eu cred ca ii place
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Sa dai masina noua pe una mai veche cu 6 ani ... peste 3 ani apare rugina pe opel , sa vezi atunci pumni in cap (ieri am vazt o skoda de-asta fabia cu o lovitura neingrijita, ruginea tabla frumos - in rest impecabila. Astea sunt sau nu galvanizate ?)
|
--------------------
-
-
-
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
De fapt diferenta intre ele este cam de 4 ani, iar de Logan, dupa 55k km, poti spune multe, dar sigur nu o mai poti numi masina noua...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Da' despre Opel ce poti spune ? E masina noua ? Intr-adevar, Loganul lasa de dorit la calitatea fabricatiei. Da' daca vrei sa faci schimbul, casca ochii mari, ca sa nu casti punga dup-aia.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
radian |
![]()
|
Opelul a fost al tatalui meu (2000 - 2005) iar apoi al cumnatului meu, care acum vrea o masina mai buna...
Singura rezerva ar fi legata de faptul ca pe logan mai am totusi un an jumate de garantie. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.285 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Ia mecanicul de mana , du-te in service si spune-i prprietarului opelului sa iti plateasca toate piesele care la opel dau semne de oboseala
![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT35 |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
tine loganul (pt garantie si casco mic)
la opel daca gaseste careva rugina sa se mai uite inca o data ca probabil a facut careva vre-o gluma. Astra-ul (G) are tabla galvanizata. Eu am pe astraul pe care ma dau o infundatura in plafon de vre-o 3 ani. Unde a sarit vopseaua tabla este curata (argintiu frumos). |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ambele masini fiind in familie eu ti-as recomanda sa o pastrezi pe cea care iti ofera confortul cel mai mare.
Avand cam aceiasi numar de km eu as zice ca sunt cam la fel. Diferenta o face putin garantia aia extinsa. |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Opelul ce motor are, ca sa-mi fac o imagine? Un CASCO la Opel e in jur de 600 euro, un cap de bara intre 40 si 100 RON, depinde de firma. Planetare nu cred ca ajungi sa schimbi, eu am 146k km si nu e nici o problema. La Dacia ai schimbat de 3 ori? Pune amandoua masinile una langa alta si compara-le, interior-exterior, motor.... Daca la Logan ai schimbat intr-un an atatea piese iar la Opel nimic, dupa ce iesi din garantie cum va fi?
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
Vinti |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 1 June 06 From: Bucuresti / Militari ![]() |
ia opelu' e mai fiabil decat loganu'.......acum depinde ce vrei...........ii intreb pe cei care sunt pro logan : mergi cu anu sau cu masina....adica alegi loganu ca e mai nou dar deja are probleme care la un opel [ in Km astia ] nu o sa vezi asa ceva, eu am vectra din '92 [ e fabricata in '92 eu o am de 1,5 ani
![]() |
--------------------
Opel
Vectra
c18nz
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Astra, fie el si model 2000, este ceva mai superior Loganului. INSA...acum depinde ce motor are, ce dotari are, pentru ca si Ambitionul e dotat binisor.
Intradevar, casco pentru un Astra din 2000-2001 este in jur de 600 si 650 euro (are un vecin). Intretinerea este mai scumpa. Masina este totusi Caravan (nu ca e un lucru rau, dar esti sigur ca ai nevoie de asa de mult spatiu?). Du-te la un drum lung cu ea si vezi cum te simti. Daca stii deja cum e, si iti place mai mult decat Loganul (probabil ca da), apasa tragaciul. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Ia Opelu. Fara discutie. Fiind masina din familie nu se pune problema tepelor.
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(AND @ 17 Jul 2006, 17:12) Astra, fie el si model 2000, este ceva mai superior Loganului. INSA...acum depinde ce motor are, ce dotari are, pentru ca si Ambitionul e dotat binisor. Asta ca să nu o zicem p'aia dreaptă: este cel mai superior fiind clar și mai mare-n grad și la un etaj mai sus! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Da-i warn! Sa se-nvete minte.
Radian, parca ai cam lua Astra, nu? Cunosti masina, oamenii care au condus-o, ce probleme a avut, ce vrei mai mult? Daca vrei un SH e situatia ideala in care poti cumpara una, cunosti toata "istoria" masinii. P.S: ce motor are? |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Schimbul merita, ca amandoua masinile stau in aceeasi bani in targ. Nici nu castigi, nici nu pierzi.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Mai e si problema valorii de revinzare. Sa zicem ca peste 4 ani va vrea sa le vinda.
Opelino va fi o masina veche de 10 ani in timp ce Loganator va fi doar de 5.5 ani. Nu imi dau seama care masina se va vinde mai scump (chiar nu cunosc piata SH), da' e un factor de luat in calcul. |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Radian, te rog eu frumos, ramai la Logan! Dumnezeu mi-e martor ca nu pot suferi masina asta, da' mai are 18 luni de garantie, de unde rezulta un cost minim de exploatare.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Mintea-mi odihnita imi zice ca n-as da o masina in garantie pe una destul de veche, mai ales ca a avut si baia sparta.
Sunt fan opel dar n-as face schimbul asta... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
radian |
![]()
|
Dupa o matura chibzuinta... si o noapte lunga... cred ca o sa raman la Logan. Multumesc celor care au postat, mi-au fost utile opiniile voastre.
Se poate inchide. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Se poate inchide , dar spune-mi si mie Radian in ce stil iti conduci Loganul de ai schimbat atatea piese la directie si 3 planetare ?
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
radian |
![]()
|
Nici nu sunt si nici nu ma cred pilot de incercare... Te asigur ca sunt un sofer moderat. Nu ma dau in vant dupa senzatii tari. Ca fapt divers, conduc de vreo 12 ani, si am depasit binisor 150k km, fara niciun incident major. Tu cati km ai facut cu loganul? Si ce probleme ai avut cu el?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Daca tot nu s-a inchis topicul am si eu o curiozitate: daca Opelul e chiar asa de tare precum vad ca s-au grabit multi sa il laude aici, de ce posesorul lui vrea sa il dea la schimb pt un Logan ?
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
fiindca nu te crede nimeni ca un opel din 2000 are 60.000 km
|
--------------------
-
-
-
|
|
kostake |
![]()
|
![]() Membru relaxat Group: Members Posts: 187 Joined: 1 February 06 ![]() |
Radian, daca nu opresti Opelul si bineinteles e de vanzare, ma intereseaza.
kostake_murgu@yahoo.com Multumesc. |
--------------------
dacia
logan 1,4
2005 laureat
- B 10 xxx
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(radian @ 17 Jul 2006, 08:39) Opelul este in familie de nou. Proprietarul vrea sa-si schimbe masina, si ar exista posiblitatea sa facem schimbul de masini, si in loc de Opel sa scoata la vanzare Loganul. Merita schimbul? QUOTE(SYL @ 19 Jul 2006, 12:40) Daca tot nu s-a inchis topicul am si eu o curiozitate: daca Opelul e chiar asa de tare precum vad ca s-au grabit multi sa il laude aici, de ce posesorul lui vrea sa il dea la schimb pt un Logan ? ![]() Din ciclul hai sa comentam fara sa citim:P |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(andu911 @ 19 Jul 2006, 12:43) Este in regula, nici n-am cerut nimanui asta. Nu ma ocup eu de vanzarea acelei masini, si anuntul nu a fost publicat la Bursa. Eu stiu, fiindca, asa cum am precizat, masina este in familie de noua. Am optat sa-mi pastrez loganul din motive de intretinere, si anume: CASCO logan: 700 RON / opel 2000 RON => diferenta 1300 RON anual Revizii la 15k km ambele: in medie doua revizii pe an, adica: logan, aproximativ 350 RON / revizie x 2 = 700 RON anual opel, aproximativ 800 RON / revizie x 2 = 1600 RON anual opelul are un consum mediu mai mare cu aproximativ 0,5l / 100 km, la 30-35k km anual => cca. 600 RON diferenta anuala Total: 1300 (diferenta CASCO) + 900 (diferenta revizii) + 600 (diferenta consum) = 2800 RON anual. Mai am garantie pe logan un an si jumatate, deci, in ideea ca nicio piesa la opel nu ar fi cedat in aceasta perioada, rezulta ca in urmatoarele 18 luni as fi cheltuit in plus cca. 3200 RON... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Dar aveai masina
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 20:05 |