solenza sau dsn ?
![]() ![]() ![]() |
solenza sau dsn ?
toaderflorin |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 26 March 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2007
|
|||
Alberto |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 26 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Personal nu as face aceasta mutare ca nu prea ma incanta, dar asta depinde de fiecare persoana.
La prima vede sincer nu chiar arata rau dar diferenta privind inbunatatirile aduse Solenzei fata de DSN nu sunt mari si in plus sunt cam destui bani in plus. O zi buna tuturor DSN Confort |
-------------------- |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Eu unul zic sa mai astepti macar juma' de an .. sa vezi si tu cum merge masina aia .. sa vezi ce probleme noi apar sau ce probleme vechi au disparut
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
va zic eu. dsn cu aeroterma de solenza. sper sa fie buna.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
djtzeava |
![]()
|
![]() membru bosorog :D Group: Members Posts: 349 Joined: 23 October 02 From: beler ![]() |
dsn nu se mai farbrica
|
--------------------
dacia /bmw/vw
supernova europa/318/passat 2.0tdi
11-01, 06-98, 04-07 b27upz,b28wpz,b280wpz
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
dsn a mea cu aeroterma de solenza a lor. :-)
abea astept sa pun mana pe una, ca poate e proasta si aia ca imi pun de bmw chiar daca nu mai am loc de pasager in dreapta. ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
daciaclub-george |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 24 March 03 ![]() |
Nu cred ca merita. Acum doua luni mi-am luat un DSN Confort, ca atatia bani am avut. Eram, pana astazi, 9 aprilie, foarte multumit de ea. De astazi sunt super multumit. Stii de ce? Pentru ca am condus, astazi, Solenza si am cam ramas dezamagit. Normal drive testele incep maine, insa sunt ziarist si ne-au permis sa o incercam cu o zi mai devreme, ca se le facem publicitate. Intr-adevar, are aspect mai placut, suspensii mai fine (asadar, probabil si mai slabe, deci, nerecomandabile pentru drumurile noastre), interior mai modern. Mi s-a parut, insa, mai lenesa, mai zgomotoasa si mult mai instabila pe sosea (are spatele mai ridicat decat DSN-rile clasice), decat DSN-ul meu. Te sfatuiesc sa ramai cu masina pe care o ai!
|
-------------------- |
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
Intotdeauna depinde ce compari ... he ... he ...
Altfel spus sa nu comparam la pret un DSN Confort - 3800 EUR (cu reducere) cu o Solentza Scala - 6350 EUR (fara reducere + multe chestii suplimentare si utile) Ca la diferenta asta solutia nu poate fi decat una PASTREAZA-TI NENE DSN-ul Istoria se repeta: Daca ai fost printre ultimii care ai cumparat o Dacie berlina cu putin timp inainte sa apara DSN-ul merita sa nu te grabesti si sa completezi pana la un DSN, Si daca ai fost printre ultimii care ai cumparat un DSN cu putin timp inainte sa apara SLZ-a merita sa nu te grabesti si sa completezi pana la o Solentza, Din punctul meu de vedere sa vinzi o Dacie aproape noua sa cumperi alta ... doamne fereste sa oa spun ... ca se supara Alex si dragOn daca imi spun parerea ... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Am vorbit cu un dealer Solenza si m-au surprins doua afirmatii. Prima, clima este exact acceasi. M-am uitat la mine si pare acelasi compresor. La mine hartiutele cu coduri / nume nu mai exista, dar par identice. A doua afirmatie este ca aeroterma este exact aceeasi, dar este repozitionata mai in fata pentru diminuarea zgomotului. Deoarece citisem in forum ca ar fi alta clima nu stiu ce sa mai cred. S-au grabit meseriasii de la Pitesti si au facut modificarile doar pe jumatate ?
In ceea ce priveste vandut DSN si luat DS parerea mea este ca nu merita acum. DS nu este cu nimic mai scumpa decat DSN aparenta diferenta de pret fiind justificata de dotari. Pierderea este data de pretul de vanzare mai mic decit cel de achizitie. Ce te faci insa daca Dacia ramane pe drumul cel bun si peste un an mai scoate un face-lift, un motor mai bun, dotari superioare. Iar vinzi si cumperi? Ei au promis ca tin Solenza in fabricatie pana in 2007, dar se tin de cuvant? La cat sunt de seriosi o pot scoate din gabricatie la anul sau pot scoate un nou face-lift (Solenza II sau Majorca), dupa ce lumea se lamureste ca nu este chiar ce au promis si au nevoie de o noua campanie de inselare a cumparatorilor. |
-------------------- Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male. |
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
compresorul este acelasi, difera aeroterma care este una noua .
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
gonty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 23 March 03 From: Iasi ![]() |
Am citit si eu cam tot ce ati scris de Sole si de comparatia cu DSN. A mea am luat-o de la cineva grabit sa o vanda acum 1an jumate' Clima cu toate optiunile din fabrica, 6luni si 6500Km cu 4400$
![]() |
--------------------
Citroen
C4 2.0 HDI
2007, SX Pack
- IS96DEA
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Nu cred ca piesele vor fi o problema in urmatorii ani. Din cate stiu eu, legea ii obliga sa produca piese timp de 10 ani de la retragerea modelului respectiv de pe piata.
Oricum, cred ca sunteti cu totii de acord ca zilele alea in care asteptai ani de zile sa-ti iei masina si aceasta era luata "pe viata" au apus de mult. O masina, in speta DSN, eu zic ca mai mult de 3 ani (hai 5 pt. aia indragostiti de ea) nu merita tinuta. De fapt, in momentul in care incepe sa manance si alti bani in afara de aia de pe benzina si ulei trebuie data. |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
Wolfmark |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
QUOTE Ce te faci insa daca Dacia ramane pe drumul cel bun si peste un an mai scoate un face-lift, un motor mai bun, dotari superioare. Iar vinzi si cumperi? Ei au promis ca tin Solenza in fabricatie pana in 2007, dar se tin de cuvant? La cat sunt de seriosi o pot scoate din gabricatie la anul sau pot scoate un nou face-lift (Solenza II sau Majorca), dupa ce lumea se lamureste ca nu este chiar ce au promis si au nevoie de o noua campanie de inselare a cumparatorilor. Pai ar fi chiar culmea ca Solenza in varianta actuala sa se produca/vanda 4 ani de zile! Sigur vor scoate un facelift + probabil va mai fi modificata oferta pe parcurs (diesel, ABS, airbag-uri). |
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 21:34 |