spoiler fata, jumate dsn jumate logan
![]() ![]() ![]() |
spoiler fata, jumate dsn jumate logan
BLACK SPIDER |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 29 June 06 ![]() |
|
||
--------------------
PEUGEOT
307 RC unicat
2007 FULL OPTION
|
|||
pit-bull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.182 Joined: 9 October 05 From: Banat ![]() |
Mie nu`mi place cum arata...daca chear ai vrut sa faci ceva original trebuia sa`i dai o alta forma... Mi`am spus parerea sper sa nu te supere, oricum bafta in continuare !
|
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Confort Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris |
|
Stefan_B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 390 Joined: 16 July 02 ![]() |
Si eu cred ca arata cam rau... daca ar fi dupa mine i-as scate si "pleoapele"... e SN, n-ai ce-i face ca sa arate a bolid. Eu zic ca arata mai bine in stare originala.
Sper sa nu te superi. |
-------------------- |
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
arata nasol, poate daca vopsesti va arata mai bine dar nu cred
|
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
ionut17 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 18 August 05 From: Roman ![]() |
incearca sa-l faci asemanator cu Proiectul AM (am incercat ceva asemanator in primele doua poza).iar la imbinare incearca sa faci ca sa nu se vada, sa para ca e dintr-o bucata.Si sterge si linia aia de pe spoiler( vezi pe poza care)
Attached thumbnail(s) 1.jpg ( Size: 47.32k ) Number of downloads: 387 2.jpg ( Size: 47.3k ) Number of downloads: 276 3.jpg ( Size: 45.73k ) Number of downloads: 253 |
--------------------
Dacia
1310
VW Bora
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Mie unu nu-mi place....
Tu ai vrea ceva ieftin si frumos, ceea ce nu se poate, du-te mai bine la unii care lucreaza in fibra si le zici lor ce sa-ti faca, daca vrei ceva unicat te costa... ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 17:23 |