vopsire elemente interior
![]() ![]() ![]() |
vopsire elemente interior
uniculpau |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 28 June 03 From: Urziceni ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Super Nova Clima
- IL 84 PAU hmmm!!
|
|||
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
exista si vopsea speciala de plastic dar costa foarte mult, peste 500k la c&c. poti sa folosesti vopsea obisnuita dar e obligatoriu ca inainte sa dai cu un primer, o solutie care ajuta ca vopseaua sa se lipeasca de plastic. in bucuresti se gaseste in targ, dar trebuie sa gasesti si tu undeva. substanta asta vine in general la litru si e destul de scumpa de aceea la noi se cumpara in sticlute aduse de acasa.
merge si fara acest primer dar cel putin la clante garantat nu o sa reziste. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
uniculpau |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 28 June 03 From: Urziceni ![]() |
mersi mult pentru raspuns. maine o sa dau o raita prin targ
|
--------------------
Dacia
Super Nova Clima
- IL 84 PAU hmmm!!
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
o sa-ti bati copiii pana o sa desfaci gurile de aerisire. sa vezi distractie pana le demontezi pe ele propriuzis, ca scosul din bord e floare la ureche.
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Adytz@$$$ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 13 February 04 From: focsani ![]() |
Ma bate gandu sa-mi vopsesc chestiile astea,dar ma gandeam sa o fac cu un sprei din acela cu care se cromeaza jentile.Am auzit ca costa vreo 200k,dar nu stiu daca o sa mearga.Pana nu ma documentez mai bine nu ma apuc de treba,sa nu mi-o fac cu mana mea. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
|
-------------------- Supernova mea e tunata.................
......................Am tras cu tunul in ea!!! :) :D :) :D :) :D :) :D :) |
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca merge si cu spray din ala de jenti, dar numai sa dai cu primer ca altfel se cojeste vopseaua. Eu vroiam sa dau pe clante (dar numai pe partea e care tragi, ca la Vectra) insa nu am gasit un spray de culoarea aia misto la un pret rezonabil. Asta neincluzand primer-ul.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 06:17 |