zgomot ciudat in usi dintr-o data, logan de nici o luna
![]() ![]() ![]() |
zgomot ciudat in usi dintr-o data, logan de nici o luna
adită |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Nu-i asa ca matale ai avut proasta inspiratie si ai dat cu silicon pe chedere ?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
no ....nici nu m-am atins de ele pana sa se auda zgomotul!!
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
IRONICK |
![]()
|
Atunci ti-a facut cineva la spalatorie un bine. Ori de la geamuri face, ori chederele. Faptul ca le-ai uns ai gresit. Si nu clanta trebuie unsa, ci cuiele. Desurubezi cuiele, se scoate bucsa pe plastic, se baga vaselina si se pune la loc.
EL. Sau mai poate sa fie de la centuri. Bilele ... dar este prea noua masina sa inceapa sa faca. This post has been edited by IRONICK: 7 Aug 2007, 10:58 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
adită |
![]()
|
apropo de spalat!! a doua zi dupa ce am spalat-o a aparut trosnitul asta...
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
IRONICK |
![]()
|
Atunci stii de unde este ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bloodem |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 699 Joined: 29 December 06 From: Brasov, Romania ![]() |
Si la mine se auzea de la usile din spate un clant - clant - clant metalic la orice denivelare oricat de mica. Zgomotul a aparut tot cam asa, la o luna-doua de la cumpararea masinii. Cand am facut prima revizie (la vreo 5-6 luni de la cumparare) am reclamat problema (daca se poate numi problema) si nu am idee ce i-a facut mecanicul de la Nalba Galati dar de atunci nu mai am absolut niciun greieras in masina.
|
--------------------
Renault
Megane 4 Estate - Intens, 1.5 DCi 110cp, Euro 6
Iulie 2018 Crickets! Crickets! They're everywhere!!! |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
IRONICK are dreptate ...cand incep greierasii eu scot joja de ulei si pun 2-3 picaturi de ulei pe cui si gata cu greierasii.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
LA mine se aude un greiere naspa cand iau [picioaru dupa acceleratie,cand intra in frana de motor,cum ating aceleratia tace
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
IRONICK |
![]()
|
Pune si tu un mass damper pe pedala si asa scapi si de vibratie. Poate chiar un dynamic damper ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
memyselfandI |
![]()
|
![]() m Group: Members Posts: 191 Joined: 8 March 05 From: Bucuresti ![]() |
"Desurubezi cuiele, se scoate bucsa pe plastic, se baga vaselina si se pune la loc.
" care cuie nenea ? ca si mie-mi fac toate usile la fel... multam |
--------------------
Logan
1.6
2006
- 7727 "la curse e simplu, totu' e sa faci ca drumul"
|
|
IRONICK |
![]()
|
Bre, pe stalpul dintre usi sunt niste cuie ... care intra in incuietoare.
This post has been edited by IRONICK: 7 Aug 2007, 15:09 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
memyselfandI |
![]()
|
deci da.
multam de informatie. eu credeam ca-mi " canta" tijele de la inchidere. |
--------------------
Logan
1.6
2006
|
|
memyselfandI |
![]()
|
Nea ironickule, sa traiesti o mie de ani.
am uns "cuiele" alea si am si eu in sfarsit liniste in frigider.. multam bafta |
--------------------
Logan
1.6
2006
|
|
dariusboom |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 18 October 04 ![]() |
salutare
al meu golan prestige a facut asa cum spui tu (initiatorul topicului) din prima zi... zdrangane usa soferului "in draci" ca si cand vreun surub n-ar fi prins bine...si usa din dreapta-fata face la fel, numai ca mai putin... problema e ca nu stiu cum se dau jos fetele de usi sa vad daca as putea face ceva. sper acum ca tot am ramas fara permis 1 luna sa am mai mult timp si sa reusesc cu respect, D.C. This post has been edited by dariusboom: 10 Aug 2007, 13:15 |
--------------------
dacia
logan prestige
2007
- B-60-NRW
|
|
b-45-pei |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 14 September 05 From: Iasi ![]() |
Vezi aici! greu cu postarea unui link...trebuie sa fac cursuri...
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ca%20usa&st=85# This post has been edited by b-45-pei: 10 Aug 2007, 19:52 |
--------------------
DACIA
LOGAN
2006 PREFERENCE 1.4 MPi 2005
LAUREATE 1.4 MPi 2006 |
|
marsel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 4 March 07 From: Cluj Napoca ![]() |
Stiti cum am eliminat eu tzacanelile din usi? Prima data am facut cum au zis si antevorbitorii mei, adica am gresat cuiul. Am dat cu un spay lubrifiant si au tacut. Dupa ceva vreme au inceput sa urle iarasi. Iar am dat si la fel s-a intamplat. Plus ca daca dai cu spay sau cu vaselina pe sub bucsa, se va scurge de la spalat, chiar daca stergeti bine dupa gresare. In cosecinta m-am enervat si am invelit bucsa de pe cui cu banda izolatoare panzata. E cea mai buna metoda. Nu mai troncane nimic pe-acolo si e si curat tot timpul, nu se mai scurge nimic.Inconvenientul e ca la cateva luni trebuie refacuta operatiunea pentru ca in timp se duce de la nenumaratele inchideri si deschideri de portiere. Faza cea mai misto e ca la inchiderea portierei nu mai e acel zgomot metalic, ci un sunet infundat, tare placut. Aplicati si voi si spuneti-mi parerea!!!
Drumuri bune! 10 Aug 2007, 22:38: Suze, SPAY-ul e de fapt SPRAY, dar cred ca v-ati prins deja! This post has been edited by marsel: 10 Aug 2007, 22:38 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
1,9 dci, Privilege, 2008, Tuning by TCM
- CJ xx XXX
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Pana la urma care este sursa zgomotului? Joaca bucsa pe cui si odata cu ea usa sau joaca bucsa in mecanisnul de inchidere?
This post has been edited by vi_escu: 13 Aug 2007, 17:50 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(marsel @ 10 Aug 2007, 23:37) am invelit bucsa de pe cui cu banda izolatoare panzata Vaselina bagata dupa ce desfaci cuiul tine mai mult la mine decat banda de izolier. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Se adună jocul în balamale cu flexibilitatea ușii și a caroseriei.
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Jocul in balamale?
Cu flexibilitatea usii? Cu flexibilitatea caroseriei? Eu cred ca ati ridicat pe cric vreun cielo, vreo DSN, nu un logan ... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Jocurile astea cred că există la toate mașinile. La fel și flexibilitatea caroseriei. Mai mult sau mai puțin, dar există la toate.
Altfel, de unde ar fi zgomotul? |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
vi_escu |
![]()
|
Am amestecat, "din ochi", vaselina pentru rulmenti cu aditiv ptr. ulei cu teflon (imprumutat din garajul unui vecin
![]() ![]() QUOTE(lulu_tanase @ 23 Aug 2007, 08:03) Jocurile astea cred că există la toate mașinile. La fel și flexibilitatea caroseriei. Mai mult sau mai puțin, dar există la toate. Altfel, de unde ar fi zgomotul? Cum, ungand cuiele cu pricina, pot disparea chestiile enumerate mai sus? |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
LuluMOB |
![]()
|
Cum să dispară? Doar nu se mai aud.
Deschide puțin ușa și trage de ea sus/jos; sau trage de rama geamului; sau uită-te atent la linia portierelor și la alinierea față de caroserie în timp ce o torsionezi (ridici pe un cric, mergi pe un drum foarte accidentat, etc.). Repet întrebarea: dacă nu de la flexibilitatea pieselor, atunci de la ce ar fi zgomotul? |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
TheStorm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 1 November 06 ![]() |
QUOTE(marsel @ 10 Aug 2007, 22:37) In cosecinta m-am enervat si am invelit bucsa de pe cui cu banda izolatoare panzata. E cea mai buna metoda. Nu mai troncane nimic pe-acolo si e si curat tot timpul, nu se mai scurge nimic.Inconvenientul e ca la cateva luni trebuie refacuta operatiunea pentru ca in timp se duce de la nenumaratele inchideri si deschideri de portiere. Faza cea mai misto e ca la inchiderea portierei nu mai e acel zgomot metalic, ci un sunet infundat, tare placut. Aplicati si voi si spuneti-mi parerea!!! Drumuri bune! <span class='edit'>10 Aug 2007, 22:38:</span> Suze, SPAY-ul e de fapt SPRAY, dar cred ca v-ati prins deja! Asa am patit si eu. Troncanea. Cand m-am dus la revizie , i-am spus la cel la care am predat masina ca am trancaneli in usi. La ridicare, nu mai aveam trancaneli. Multumit. Totusi, cand m-am uitat sa vad ce i-a facut, am vazut pe cuiurile de la usi , la toate usile, banda izolatoare. Se pare ca asa rezolva, cei de la service autorizat Dacia, problema. ![]() This post has been edited by TheStorm: 23 Aug 2007, 12:47 |
--------------------
Dacia Logan
1.5 dCI
2006
- provizoriu
|
|
vi_escu |
![]()
|
Ma refeream la faptul ca a disparut zgomotul.
Pe mine ma interesa sursa zgomotului: ungerea cuiului presupune eliminarea batailor dintre cui si bucse. Altii (v. topiciul) "In cosecinta m-am enervat si am invelit bucsa de pe cui cu banda izolatoare panzata" ceea ce presupune joc in macanizmul de inchidere a usii. Nu contesta nimeni jocurile cumulate ale tuturor elementelor sau flexibilitatea acestora. Oricum, bine ca este rezolvata problema ![]() |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
TheStorm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 1 November 06 ![]() |
QUOTE(vi_escu @ 23 Aug 2007, 12:52) Ma refeream la faptul ca a disparut zgomotul. Pe mine ma interesa sursa zgomotului: ungerea cuiului presupune eliminarea batailor dintre cui si bucse. Altii (v. topiciul) "In cosecinta m-am enervat si am invelit bucsa de pe cui cu banda izolatoare panzata" ceea ce presupune joc in macanizmul de inchidere a usii. Nu contesta nimeni jocurile cumulate ale tuturor elementelor sau flexibilitatea acestora. Oricum, bine ca este rezolvata problema ![]() Eu cred ca acel cui, are un plastic, care s-a "mancat" de la atatea inchideri si deschideri. Parca tin minte ca era ceva mai negru pe cui cand era masina noua. Cineva care nu are facuta aceasta carpeala, ar putea sa confirme. |
--------------------
Dacia Logan
1.5 dCI
2006
- provizoriu
|
|
vi_escu |
![]()
|
Ce carpeala, ce mancat plastice, masina are 3 luni si nu fac taximetrie. Nu stiu daca am deschis usa stanga spate de 10 ori (deh, familie si remuneratie mica, dupa buget
![]() |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 06:24 |