zgomot la motor, un suierat la anumite turatii
![]() ![]() ![]() |
zgomot la motor, un suierat la anumite turatii
noterran |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 28 June 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza Europa
- BR 03 CKL
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca eram rau te intrebam "face scirtz, scirtz sau pirtz, pirtz " ???;
Hai mai ce naiba, de unde vrei sa stim ce-ti scirtiie tie sub masina ! Chiar asa de buni n-am ajuns, sa punem dignostic la distanta ! Oricum, in afara de catalizator/scut si tubulatura de evacuare nu prea mai e mare lucru acolo. Stii cum se spune: pina la urmatoarea revizie, da cas-ul mai tare !!! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
pedrovl |
![]()
|
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
Cum adica era catalizatorul slabit? Unde? Cum?
|
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
noterran |
![]()
|
Eu am SLZ Europa cu o singura toba, iar prinderea catalizatorului e cu o brida si doua arcuri. Tot ce au facut cei de la service este sa stranga suruburile si sa umple arcurile cu vaselina
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Europa
- BR 03 CKL
|
|
sod |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 20 December 03 From: Iasi ![]() |
probabil slabit in prinderile din capete; doar nu vorbim ca era gras si a slabit de la alergat
|
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|
noterran |
![]()
|
ee..de alergat am alergat eu cu ea
![]() necazul e ca tot se mai aude..mult mai incet dar persista si e un zgomot care a aparut brusc, in mers Daca e numai catalizatorul, nu cred ca e asa o problema insa m-am gandit sa nu fie altceva, zgomot de rulment,( ex. alternator, pompa de apa) etc. Dar probabil un astfel de zgomot ar fi permanent. This post has been edited by noterran: 29 Jun 2005, 12:16 |
--------------------
Dacia
Solenza Europa
- BR 03 CKL
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
|
--------------------
x
x
- x
|
|
noterran |
![]()
|
nope!..doar o singura toba ..la capat..difera fata de echiparea standard
si prinderea catalizatorului difera cum am spus e SLZ Europa..probabil a fost mai ieftin asa o tubulatura asemanatoare am vazut pe un Logan( varianta de baza) |
--------------------
Dacia
Solenza Europa
- BR 03 CKL
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Mda..dura rau asta cu o singura toba.Ma mir ca nu i-au pus o singura centura de siguranta, un singur scaun, roata de rezerva optional..etc
Ontopic:s-ar putea sa fie de la scut.S-ar putea sa-l fi indoit si de aia suiera.Problema o aveau mai multi pe cand aparusera slz.Uita-te si tu pe trheaduri mai vechi. p.s:sper ca ai scut pe slz europa ![]() |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Astia care cred ca daca au o clima/scala au mult mai multa masina decat o europa se inseala amarnic. Porbabil masina lui noterran e printre ultimele slz produse unde au inceput sa foloseasca subansamble de logan. In afara de niste bari vopsite, proiectoare, eleroane, geamuri electrice, i.c.,etc, slz e numai una.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Dar eu nu inteleg de ce te ataci tu.. Eu nu i-am zis nimic omului ca are solenza europa.Pe mine ma enerveaza domnii de la Dacia care fac optionala pana si bricheta sau usa de la torpedou ca sa faca masina mai ieftina..
Sa ma ierti daca te-ai simtit ofensat de ironia mea..si chiar daca am slz scala nu ma simt mai cu mot. p.s.:ma scuzati pt offtopic |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
noterran |
![]()
|
nu-i problema de SLZ Europa..ca stiam ce cumpar
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Europa
- BR 03 CKL
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Zippy none offence taken. Noterran cand ti-a fost fabricata masina? Eu am tot o europa si in afara chestii de confort (i.c, bricheta) si look (bari vopsite, eleron,..) are toate piesele ca la celelalte, catalizatorul e prins cu racord elastic.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
noterran |
![]()
|
in ianuarie..si cred ca e euro 3, daca faptul ca mai are o sonda dupa catalizator asta inseamna.
Sincer as vrea sa stiu daca zgomotul e de la catalizator si daca merita sa imi bat capul. Mi-e frica sa nu fie altceva, pentru ca totusi e un zgomot metalic similar cu frecarea a doua piese in miscare..iar baietii de la service nu si-au dat seama. Totusi faptul ca nu se aude decat la anumite turatii pana in 2000 rot/min ( aprox pt ca fara turometru la mine turatia e dupa ureche si vitezometru ![]() Totusi m-am uitat ieri si catalizatorul e inca bine prins. Asa ca nu imi dau seama ce e. This post has been edited by noterran: 30 Jun 2005, 11:06 |
--------------------
Dacia
Solenza Europa
- BR 03 CKL
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
vezi ca SLZ mai are un zgomot gen "toba sparta" in jur de 2000 rpm care provine fie din catalizator spart sau rezonanta tubulaturii de evacuare.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
manasse |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 7 March 05 ![]() |
pt noterran
la tine zgomotul ala, ca doua piese in miscare ce se freaca, dispare cand scoti din viteza? eu am o pata pe creier cu un astfel de zgomot si inca nu am rezolvat chestiunea. |
--------------------
Dacia
Solenza - Confort
- 7767 Never buy a car you can't push.
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Va tot invartiti p-aici.... Probabil zgomotul in cauza este minunatul zgomot produs de catalizator/evacuare. S-a mai duscutat despre el si nu s-a ajuns la nici o concluzie (in afara de dat catalizatorul jos).
Daca intr-adevar e vorba de altceva, scuze. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 09:04 |