[BUCURESTI] Auto Nesti, Ap. Patriei, Berceni
![]() ![]() ![]() |
[BUCURESTI] Auto Nesti, Ap. Patriei, Berceni
dantes |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
|
||
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|||
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am fost multumit de acest service .
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
si eu am avut niste interventii la ei si nu prea sunt asa incantat de ei desi il cunosc pe patron si imi acorda o atentie mai mare
![]() This post has been edited by ady85btz: 4 Oct 2007, 11:08 |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
eu il prefer pe "Neamtul" putin mai sus de NESTI la tablarie
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
...ca tot veni vorba de nesti, numitul Gaban Costel, aka nea Costica....are o barbologie in el, ceva de speriat. Si cam atat, altceva, nu prea.
![]() ...in vederea justificarii afirmatiilor mele de mai sus (care NU sunt gratuite), se poate (re)citi topicul initiat de mine: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=65681&hl= ...drept urmare, recomand cu toata increderea...NU nesty! ![]() This post has been edited by Kojak: 4 Oct 2007, 22:38 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
stiu kojak stiu habar nu au cum se regleaza o berlina
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
...berlina, "ne-berlina", carburatie sau injectie...ideea e ca baietii de acolo ar fi mult mai priceputi la vandut lubenite pe marginea drumeagului decat sa practice mecanica "pe picior"!
![]() This post has been edited by Kojak: 4 Oct 2007, 23:15 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
nici cei din magazin nu sunt cine stie ce, am cumparat recent un cablu de frana de mana berlina cinca si ala imi dadea de break, la contact am cerut de 98 ala imi dadea de 2000, la mecanica am schimbat 2 pivoti si au uns discurile cu vasilina (adica au pus mana plina de vasilina pe ele)
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
razvy82 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 6 September 07 ![]() |
M-ar interesa sa ma duc si eu in acest service ptr revizia de 1 an la LGN. Ce imi recomandati? Nu a mai fost nimeni intre timp in acest service care sa poata sa ne relateze ce s-a intamplat?
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.4MPI
- B71---
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
am fost eu, stai in banca ta nu te duce la ei
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
razvy82 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 6 September 07 ![]() |
Poti fi putin mai detaliat? Eu m-as duce acolo pentru ca ar trebuii sa merg la cineva printr-o relatie , insa vreau sa aud si arerile voastre , asa ca daca se poate sa vi cu ceva mai multde detalii , ti-as fi recunoscator.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.4MPI
- B71---
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
inafara de faptul ca cei de la ,,NESTI" ,nu sunt ,,profi",mai practica si niste preturi,mama mama.
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
piesele cred ca au in pret si manopera, scumpe rau
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Salut cei de la AUTO NESTI mi-au distrus cutia de viteza la breck anu trecut
![]() Deci sunt tapari mi-au loat 8 milioane FIINDCA MI-AU DISTRUS CUTIA DE VITEZA ! Nu va recomand acest service de aceea uras eu servicurile de acest gen mai bine ma duceam la tipul de la Ira unde are servicul in aer liber si ma costa si mai ieftin si nu ateam ce am patit de omul cat traieste invata. |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
sebask |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 12 August 07 ![]() |
nesty...
![]() ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004confort
- b07hot
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
corect plus ca lucreaza multii cu pielea maronie. Deci e un service scos din functiune cine nu stie se parleste !
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.023 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Vineri am lasat DSN-ul la Nesty pentru inlocuirea usilor de pe partea stanga, infundate in urma unui accident. Am vorbit cu un tip de la receptie caroserie, pentru a repara si pasajul de deasupra rotii spate stanga, nelovit, dar afectat de rugina. Omul a fost sincer, am doua optiuni :
- reparat, sudat, chituit, revopsit tot reperul, costa 6,5 milioane, dar nu se ofera garantie si dupa doua luni, rugina e la loc, pentru ca rugina vine din interior spre exterior. - schimbata toata aripa, 13,5 milioane, pentru ca se pun 12 ore de manopera, ceea ce iar nu se merita pentru cat valoreaza masina. Cred ca voi alege a treia varianta : schimbat aripa, care in târg am auzit ca e in jur de 2 milioane, intr-un service mai ieftin. |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
si pe ce baza ti-a dat sfatul "mecanicul ala ?" utie ca eu am reparata dacia cu sudura chit si vopsea in mai multe locuri si inca se mentine
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.023 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Pe baza ca "la toate se intampla la fel", ca asa sunt Novele astea, ca rugina vine din interior si ca nu prea ai ce sa-i faci. Cu alte cuvinte "vinde-o cat mai iei ceva pe ea", cred ca asta era subintelesul explicatiei, ceea ce mi se pare ciudat, pentru ca practic a renuntat la niste bani. In fine, o sa o rezolv eu altfel.
Nu era "mecanic", era ceva relatii cu clientii la departamentul caroserie. Si eu am avut berlina carpita in "n" locuri si a tinut ok, si era facuta intr-o curte nu in service din reteaua Dacia. Oricum cred ca sunt cei mai trogloditi din retea, dar macar sunt in cartierul meu, adica in Berceni. |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
treaba asta nu trebuie neaparat sa schimbi ala, asta a spus ca sa iti ia banul, eu am fost cu un carburator la reglat, nu ii dadea de cap si imi baga pe gat ceva la 300 ron, m-am dus ca baiatul in magazin am luat un set de jigloare, am combinat jigloarele vechi cu cele noi si se uitau ca prostii ca mergea masina perfect....
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
djasu82 |
![]()
|
deci nesti inca odata se dovedeste a fi un service de 2 bani si care iti ia pielea dupa tine pentru o chestie de 3 lei. Spaga nu o mai punem la socoteala.
This post has been edited by djasu82: 17 Dec 2008, 13:31 |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
un conteac amarat de 1310 care nici macar nu se pupa cu blocajul de la volan cateva cam 100 ron, asta-i pretul cu manopera sau ce ?
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
mad_voly |
![]()
|
![]() Daca Ai Cap Ia-ti Alta Group: Members Posts: 547 Joined: 8 October 05 ![]() |
Eu am cu loganul 60 de mii de km. Toate reviziile le-am facut la ei, inclusiv distributia. Am schimbat fara probleme pe garantie un cap de bara si o bieleta+ bascula. Niciodata nu au comentat la nimic. Deci din punctul asta de vedere,al mecanicii, sunt multumit. Preturile nu mi s-au parut deloc mari la piesele de care am avut nevoie in comparatie cu alte serviceuri
Sunt total nemultumit insa de "vopsitorie". mi-am vopsit usa din dreapta fata pe casco pt o lovitura si au vopsit-o ca dracu. Dupa ce am luat masina am vazut ca nici macar nu dezlipisera colantul acela de pe stalp. Mi-au zis ca o sa o mai vopseasca inca o data pe banii lor. Asa a fost insa rezultatul dupa a doua vopsire a fost catastrofal: diferenta de culoare se vede si noaptea. Ca sa nu mai spun ca la innoirea politei casco am vazut ca "lucrarea" costase si 600 ron... |
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
- b 01 ccc "Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. "
|
|
Diac |
![]()
|
Am recuperat masina de la Nesty. Pare ok, usile sunt aliniate aproape perfect. Oricum nu s-au aliniat niciodata. Diferenta de culoare nu-mi pot da seama daca este pentru ca masina oricum era destul de murdara in rest. In rest, merg clantele, interior-exterior, se incuie. PS. nu mai am aptibilt "Confort" pe usa, probabil ca nu se mai gasesc. |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
djasu82 |
![]()
|
vezi sa nu-ti lipseasca din pise suruburi
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
am fost si eu la ei si am cerut sa mi se faca o completare cu lichid la spalatorul de parbriz
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Club12TRS |
![]()
|
![]() Coupe Maniac Group: Members Posts: 300 Joined: 14 February 09 From: Bucuresti ![]() |
NESTI? =)) Hahahah! Ma baieti, voi stiti cine e acest Nesti? =))
Lazarescu Ernest, a copilarit in fosta mahala din Vitan, a terminat 8 clase si canta pe la nunti cu acordeonul. Cu ajutorul lui Sorin Satmari (DIRECTOR IMAGINE-COMUNICARE LPF ), merge la Pitesti si face scoala de mecanici auto, specializare Skoda. Dupa scoala, revine in Bucuresti si lucreaza ca mecanic la service Salajan. Dupa catva timp, tot Sorin Satmari il baga la scoala de maistri. Revine la Service Salajan ca maistru. Dupa '90, impreuna cu acelasi Satmari, cumpara un teren si deschide un Service (cel pe care il stiti). Deasemenea, cumpara si 2 Opel Frontera Sport pt tractari. Nu-mi sariti in cap, tatal meu a copilarit cu acest Lazarescu - Nesti ![]() Alt service de care, zic eu, e bine sa va feriti, este Meridian. Am vazut niste chestii acolo de mi-a picat freza... Sincer, cred ca cel mai bine ar fi sa faceti ca cei din comunitatea Oltcit: va adunati in grupuri pe orase si va ajutati intre voi. Sunt destui forumisti care stiu cu ce se mananca o frana, o transmisie sau un set motor. |
--------------------
Alfa 145T.Spark /
Citroen Saxo /
Fiat Punto2B / Ex Oltcit 12TRS
- B xx xxx
|
|
Diac |
![]()
|
Am revenit la Nesty cu Meganu' de data asta pt ITP. A durat uimitor de putin, cat m-am dus sa platesc operatiunea, omul facuse luminile si frana si deja tragea de roti. L-am luat din prima.
This post has been edited by Diac: 22 Jun 2009, 13:28 |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
sorindsy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 18 December 08 ![]() |
pentru CRISTI68 vezi ca au si astia de la dacia programul rabla ce naiba mai stai cu tomberonul ala si spui de unu de altu ca nu stie sa regeleze o platina altii se roaga sa scape de cazane si tu le repari ????? mai ne modernizam noi cand o zbura porcu
|
--------------------
logan 1.6-16 v
logan
2007
- b-45-dsi
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
te-ai trezit ?
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:21 |