DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

8 Pages « < 4 5 6 7 8 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Locurile de parcare in Bucuresti, ce se intimpla?

gibonu
post 31 Jan 2007, 13:55
Post #151

Membru autentic

Group: Members

QUOTE(vijelie @ 31 Jan 2007, 11:15)
Domnu' gibonu! Ce bun a distrus omul care a lipit o hartie pe un geam, fie si cu superglue?
*

Domnu' Vijelie, eu am zis "distrugere de bunuri (sau cum s-o numi chestia asta)", in caz ca nu ai citit atent.
Adica, am vrut sa zic ca nu e ceva in regula si legal sa te apuci sa lipesti hartii in geamurile masinilor, si pentru asta poti sa-ti iei amenda.
Exact la ce te incadreaza cand iti iei amenda respectiva nu stiu sa-ti zic, ca nu sunt nici politisit nici procuror.

--------------------
Mitsubishi Lancer Inform 1.5 - B 00 XXX
BMW F 800 GS
Trek 4300
I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
vijelie
post 31 Jan 2007, 13:59
Post #152

membru violet

From: Bucuresti

Acu, daca as fi rautacios, te-as intreba de ce te pronunti daca nu cunosti, da' nu sunt, ca e zi de leafa la mine... smile.gif

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
gibonu
post 31 Jan 2007, 14:45
Post #153

Membru autentic

Domnu' Vijelie, ca sa ma intelegi mai bine:
- am zis ca lipirea unei hartii in geam nu este normala si chestia asta se poate amenda; daca eu vin si iti lipesc tie o foaie in parbriz ai considera normal acest lucru?
- am zis ca nu stiu exact ce va scrie Politia in procesul verbal.
Ca sa nu mai vorbim aiurea:
art. 217 Cod penal:
Distrugerea, degradarea ori aducerea in stare de neintrebuintare a unui bun apartinand altuia ... se pedepsesc cu inchisoarea de la o luna la 3 ani sau cu amenda"
Acum, dupa mintea mea, un parbriz cu o foaie A4 lipita pe el mie imi aduce a degradare.
Sau, depinde unde este lipita foaia, pentru ca unii ar putea spune ca nu mai vad drumul din cauza ei si ar putea fi interpretat ca aducerea in stare de neintrebuintare a unui bun.
S-auzim de bine.

--------------------
BMW F 800 GS
Trek 4300
+
vijelie
post 31 Jan 2007, 14:52
Post #154

membru violet

Pai de ce nu spusesi de la inceput asa? Stiam o treaba... Da' nu e tarziu nici acum...

--------------------
+
gibonu
post 31 Jan 2007, 15:38
Post #155

Membru autentic

Ma bucur ca pana la urma ne-am inteles.

--------------------
BMW F 800 GS
Trek 4300
+
bulan
post 2 Feb 2007, 20:54
Post #156

Membru autentic

Pe soseaua Giurgiului de cand s-au construit blocurile a fost doua randuri de trotuare pe fiecare parte a soselei.Dupa ce au refacut soseaua,bordurile si trotuarele de la sosea anul trecut(lucrarea nefiind terminata nici acum) acum au desfiintat trotuarele de la sosea ca sa faca PARCARI.Investitia e minima,locuri de parcare vor fi cata frunza,cata iarba iar astfel vor ramane si libere cele doua benzi pe sens.Daca se vrea,se poate.

--------------------
a b c
+
gibonu
post 3 Feb 2007, 12:11
Post #157

Membru autentic

Deci se poate.
Giurgiului nu e singura artera din Buc. cu 2 randuri de trotuare, mai sunt o gramada altele. De exemplu, pe Colentina, sunt zone unde parchezi si TIR-ul daca te chinui putin.
Ca sa mai vorbim de maidanele dintre blocuri, pline de gunoaie. Si aici investitia ar fi minima.

--------------------
BMW F 800 GS
Trek 4300
+
bygy007
post 3 Feb 2007, 14:59
Post #158

Membru autentic

From: BUCURESTI

QUOTE(gibonu @ 31 Jan 2007, 15:45)
Domnu' Vijelie, ca sa ma intelegi mai bine:
- am zis ca lipirea unei hartii in geam nu este normala si chestia asta se poate amenda; daca eu vin si iti lipesc tie o foaie in parbriz ai considera normal acest lucru?
- am zis ca nu stiu exact ce va scrie Politia in procesul verbal.
Ca sa nu mai vorbim aiurea:
art. 217 Cod penal:
Distrugerea, degradarea ori aducerea in stare de neintrebuintare a unui bun apartinand altuia ... se pedepsesc cu inchisoarea de la o luna la 3 ani sau cu amenda"
Acum, dupa mintea mea, un parbriz cu o foaie A4 lipita pe el mie imi aduce a degradare.
Sau, depinde unde este lipita foaia, pentru ca unii ar putea spune ca nu mai vad drumul din cauza ei si ar putea fi interpretat ca aducerea in stare de neintrebuintare a unui bun.
S-auzim de bine.
*

dupa mine degradare ar fi in cadul in care ar fi zgiriata masina intepate rotile etc dupa ce respectivul da hirtia jos ce degradare mai este e ca si cum nu ar fi

astia care Pprcheaza pe locul altuia consider niste NESIMTITI si lipsa de respect fata de ceilalti eu nu am platit locul de parcare si parchez in acelasi loc pe strada de 7ani daca vine unul si parcheaza o data de doua oro il las dar daca vad ca e NESIMTIT fac in asa fel cind il prind parchez in asa fel incit sa se chinuie sa iasa de acolo si.... ce sa-mi faca sa-mi umple frigiderul de carne si atit ca daca o loveste atit ii trbuie

--------------------
RENAULT CAPTUR E-Tech full hybrid 145 2024 - B 07 BGY
din subteranele Bucurestiului
+
Codrin
post 3 Feb 2007, 20:01
Post #159

Membru autentic

Interesant respectul asta in functie de anii de bloc la activ. Neandertalian de-a dreptul. Educativ din nou cum poti deveni nesimtit pentru ca ai tupeul sa parchezi masina pe spatiul public. aplauze.gif

--------------------
Mazda . .
+
Sudsemnatu
post 3 Feb 2007, 20:17
Post #160

Membru Huligan

Episodul Q "Venirea Politiei"

Au venit si ei...mai mai...ce sa mai...i-am chemat ca nu mai suportam!!!
Am venit in seara asta de la cumparaturi , destul de incarcat, si binenteles ..locul ocupat ( masina e acolo de 2 saptamani..nemiscata) si ma duc la cucuieti din deal sa o parchez ..la 200 de metrii distanta de scara mea,undeva pe un teren neasfaltat ( intr-un cuvant..unde nu plateste nimeni nimic).Foarte frumos...scot cumparaturile ..si incarcat cum eram ...vine unul ( tigan gen) , tare in gura, ca in seara asta sa imi iau masina de acolo, ca locurile lor sunt platite, ca a venit politia ..bla ..bla ..tipul destul de amenintator!!
Duc cumparaturile sus...si cobor ( binenteles ca unul deja ma blocase...abia am reusit sa ies) iau masina de acolo si o duc fix in mijlocul strazii , la mine in fata blocului( dar am lasat loc cat sa treaca o masina).Nervos , urc sus si sun la politie.SUPER INTERESANT!!!!...in doar 3 MINUTE!!!! au venit ...si ce au facut???? MI-AU zis ca nu au ce sa ii faca!!! sa ma duc la adp sa discut cu ei.i-am dat copie dupa chitanta si l-am rugat sa stea si el de vorba cu ea ...sa ii explice ca e NESIMTITA ...! A plecat si s-a dus se pare, pentru ca abia dupa vreo 15-20 de minute s-au suit in masina lor de politie.Ce au vorbit cu ea , nu stiu...dar ideea e ca masina e inca acolo...
Suntem ...o tara cu un sistem handicapat...politic..administrativ..juridic...executiv..ce vreti voi...!! Ar trebui sa isi ia ...Certificat de handicapat gradul cel mai mare !

--------------------
Skoda Fabia 2005 Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova 2000/2007/2002
Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does
+
bygy007
post 3 Feb 2007, 21:52
Post #161

Membru autentic

QUOTE(Codrin @ 3 Feb 2007, 21:01)
Interesant respectul asta in functie de anii de bloc la activ. Neandertalian de-a dreptul. Educativ din nou cum poti deveni nesimtit pentru ca ai tupeul sa parchezi masina pe spatiul public.  aplauze.gif
*

atita timp cit daca vii dupa ora 17.30 si parchzi masinile prin copaci si nu ne rspectam unul pe celalalt vecini fiind atunci asta este parrea ta si ti-o respect iti doresc sa fii si tu in aceeasi situatie si eventual sa parchezi masina la 300-500 m de bloc naughty.gif

--------------------
+
bulan
post 3 Feb 2007, 22:54
Post #162

Membru autentic

QUOTE(Codrin @ 3 Feb 2007, 20:01)
Interesant respectul asta in functie de anii de bloc la activ. Neandertalian de-a dreptul. Educativ din nou cum poti deveni nesimtit pentru ca ai tupeul sa parchezi masina pe spatiul public.  aplauze.gif
*

Domnule bygy007!Comunistii ne indoctrinuau cu multe chestiuni.Una dintre ele era:continuitatea poporului nostru pe aceste meleaguri de peste 2000 de ani.Deci conform acestui principiu doctrinar inaintasii mei au detinut in proprietate privata 100 metri patrati timp de 2000 de ani dupa care a venit un guvern nici mai rau nici mai bun ca altele care a spus:pentru binele societatii va expropriem si luati un pumn de arginti pentru ce ati avut.
EXPROPRIEREA S-A FACUT PENTRU BINELE SOCIETATII!!!Nu ca sa parcati exclusiv Dumneavoastra pe spatiul public!!!
Ca ADP va oferit o hartie contra unui pumn de arginti asta e altceva.

--------------------
a b c
+
Fratzica
post 3 Feb 2007, 23:03
Post #163

Zen

Group: Moderatori

bygy007 nu ai idee cati ca tine au ramas cu masina pe burta din cauza unor manifestari de genu`. Vorba lui Codrin, chiar suntem nesimtiti daca parcam pe domeniul public. Ar fi si mai ok daca am lua masina in casa, nu? O facem pachet si hop cu ea in sufragerie. Daca as parca pe un loc public si m-as trezi cu biletele lipite de masina, urmatoarea masina parcata va ramane fara cauciucuri garantat. Sau ti-as lipi si eu biletele, sa vezi ce ok e sa racai dup-aia sa dai lipiciul jos.

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
"The happier we are, the less we see." - some japanese guy
+
bygy007
post 3 Feb 2007, 23:25
Post #164

Membru autentic

cred ca nu ati inteles ideea si faptul ca am spus doua lucruri extrem de diferite oricum in sectorul 2 si in zona care stau sint masini care nu sint miscate de luni si chiar ani de zile ale unor vecini care au una doua masini si o rabla care ocupa locuri aiurea si cind vii acasa nu au unde sa pui masina

asa ca va doresc numai bine si sa nu va gasiti locurile ocupate de altii coolspeak.gif smile.gif

This post has been edited by bygy007: 4 Feb 2007, 00:04

--------------------
+
Codrin
post 4 Feb 2007, 10:49
Post #165

Membru autentic

Poate n-oi mai fi eu la curent cu legile. Esti amabil sa mi-o spui pe cea unde sunt stipulate numarul maxim de masini/apartament, sau numarul minim de km/zi?
iti doresc sa fii si tu in aceeasi situatie si eventual sa parchezi masina la 300-500 m de bloc

Multumesc, sunt in situatia asta de cand sunt in Bucuresti. Incredibil, dupa ce plec in oras la 7-8-9, cand ma intorc, niciodata nu-mi gasesc 'locul' liber. Imi spune si mie cineva va rog cam cati metri sunt de la Dristor 1/2 pana la Ramnicu Valcea cu Ramnicu Sarat? Nu de alta, da' ca sa stiu si eu din ce-mi mentin conditia fizica in fiecare seara. blink.gif

This post has been edited by Codrin: 4 Feb 2007, 10:51

--------------------
Mazda . .
+
gibonu
post 4 Feb 2007, 14:14
Post #166

Membru autentic

@ bygy007
Te apropii in gandire de mosii aia comunisti, adusi cu japca in Bucuresti prin anii '50, care spun: "am dreptul sa parchez pe gratis, ca stau de 30 de ani in blocul asta".
Daca nu ai locul platit nu ai nici un drept asupra respectivului loc, indiferent de cati ani parchezi tu acolo. Ce-i asa de greu de inteles.
In plus, de ce e ala nesimiti ca parcheaza intr-un loc de pe domeniul public?
Cat priveste degradarea si distrugerea, eu ti-am pus art. din Codul penal care reglementeaza materia. Cum interpreteaza Politia sau Parchetul lipirea unei hartii in parbrizul masinii, ramane de vazut.
Cat priveste rablele ai vazut ca in sect 2 au inceput sa le ridice.

@Sudsemnatu
Fara sa crezi ca fac eu pe desteptul: ma ducem cu echipajul de politie la vaca aia la usa si daca vedem ca politia nu ia nici o masura, sunam la 112 cu ei de fata sa vad ce zic si aia, si le spuneam, cat se poate de civilizat, ca o sa fac si un memoriu la politia capitalei, in care sa le zic ca echipajul cutare nu m-a ajutat cu nimic si sa le cer si lor parerea, in calitatea lor de superiori ai politistilor de la sectie.

@Codrin
La ADP sect 2 este foarte clar: un apartament = un singur loc de parcare, indiferent cate masini au cei care stau in respectivul apartament.

--------------------
BMW F 800 GS
Trek 4300
+
Codrin
post 4 Feb 2007, 17:00
Post #167

Membru autentic

gibonu, domnul nu se referea deloc la locurile cu plata.

--------------------
Mazda . .
+
Sudsemnatu
post 4 Feb 2007, 19:10
Post #168

Membru Huligan

@gibonu
crede-ma ca nu vreau sa fac scandal in bloc ..tam-tam astea! nu sunt genul pur si simplu si sincer m-am gandit ca daca vorbesc ei cu ea o sa se rezolve si o i se subtieze obrazul dar degeaba.
plus de asta ..eu nu inteleg ceva..!! Daca politistii care i-am chemat aseara nu ar fi vrut sa ma ajute, nu cred ca le era greu sa scrie o amenda.mai ales ca s-au dus la usa ei ..sunt sigur de asta , pt ca masina lor a stat parcata 15-20 min dupa ce au plecat de la mine .
Sunt sigur ca daca sunam la 112 tot asa imi ziceau ca nu au ce sa ii faca.Oamenii m-au indrumat sa apelez la Adp ...
De fapt e destul de logic...! Daca eu inchiriez o garsoniera cuiva ..si omul cand se duce acolo , e ocupata...ce fac atunci? ma duc inapoi la propietar si ii zic ca nu e goala casa ..si sa rezolve problema.! poate comparatia e deplasata dar e destul de logica
mersi oricum pentru sfaturi
sper sa rezolv frate ca deja ma dispera situatia!!!

This post has been edited by Sudsemnatu: 4 Feb 2007, 19:11

--------------------
+
neumann
post 4 Feb 2007, 20:55
Post #169

Membru autentic

From: Spermezeu

E de o imbecilitate crasa faza cu primu venit, ridicat piciorul, marcat locul de parcare si e pe veci al lui. Solutie de parcat in tari bananiere, cu locuitori maimute (nu ma refer la gibonu).
Solutia de UE e urmatoarea: un loc de parcare e un lux, in conditiile numarului actual de masini, al suprafetelor de teren existente in centrul bizantin (cu aspect de bazar turcesc) al orasului. Daca e lux, se taxeaza ca atare, minim 100-150 eur pe luna. Din banii stransi se fac parcari supraetajate, care apoi se inchiriaza. In timp, se poate reduce taxa. Sau, licitatie la fiecare 6 luni.

--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
+
gibonu
post 5 Feb 2007, 09:59
Post #170

Membru autentic

@ Sudsemnatu
Stai linistit ca nu i se subtiaza obrazul. Daca nu a avut bunul simt sa-si plateasca locul, chiar nu ai la ce sa te astepti de la ea.
Mi se pare foarte ciudat ca Politia zice ca nu are ce sa-i faca, dar ei stiu mai bine.
Spuneai ca ai contract cu ADP-ul. Ce scrie in contract la obligatiile proprietarului (adica al ADP-ului)?
Poate ne zici si noua ce ti-a zis ADP-ul.
Bafta.

@ cristianco2002
Tu vrei parcari supraetajate. Cine sa le faca?
Autoritatile locale nu sunt in stare sa amenajeze maidanele dintre blocuri, adica sa betoneze niste suprafete si sa traga cu apoi pe beton niste linii cu vopsea.

--------------------
BMW F 800 GS
Trek 4300
+
vijelie
post 5 Feb 2007, 10:01
Post #171

membru violet

QUOTE(gibonu @ 5 Feb 2007, 09:59)
...Ce scrie in contract la obligatiile proprietarului (adica al ADP-ului)?...
*

Ca se obliga sa marcheze locul. Atat! 04.gif

--------------------
+
tribunul
post 5 Feb 2007, 14:54
Post #172

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

Ii da 2 dungi verticale si-un numar. 04.gif

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
Sudsemnatu
post 5 Feb 2007, 17:13
Post #173

Membru Huligan

Pai contractul asta NOU e la ei. Pentru ca ei l-au reinnoit IAR acum la 15 ianuarie idiotii!!!
si nu cred ca aveti nici unul dintre voi contractele astea noi care cica au clauze noi acum .se poate sa apara si faza cu orele de parcare etc.
cand mi-l da o sa il citesc!!!
dar chiar asa scrie in el la obligatiile lor? ca ei doar sa traseze dungile ? pt ca daca e asa...eu o sa pun si eu pe locul altuia si ma pish pe ea de smecherie !

--------------------
+
bulan
post 5 Feb 2007, 20:12
Post #174

Membru autentic

QUOTE(cristianco2002 @ 4 Feb 2007, 20:55)
Solutia de UE e urmatoarea:
*

Vorbim,postam,comentam,discutam si nimic.
Solutia de UE e urmatoarea:Ori unde nu este indicatorul oprirea interzisa am voie sa las masina acolo pana expira ITP.Am ITP inseamna ca sunt cu toate darile la zi catre STAT(cea mai malefica inventie a omului).Daca STAT-ul mi-a inmatriculat masina si mi-a luat banii pe toate taxele macar cu un loc sub soare imi este dator acest STAT.

--------------------
a b c
+
vijelie
post 6 Feb 2007, 07:32
Post #175

membru violet

QUOTE(Sudsemnatu @ 5 Feb 2007, 17:13)
...dar chiar asa scrie in el la obligatiile lor? ca ei doar sa traseze dungile ?...

La contractul cu ADP sector 1 asa scrie, am vazut unul incheiat vineri.

--------------------
+
gibonu
post 6 Feb 2007, 14:16
Post #176

Membru autentic

@ Sudsemnatu
Inseamana ca ADP-ul doar iti ia banii pe loc si atat. Tot e bine ca exista un contract. La mine in sect 2, iti da doar un carton (pe care dai 1,5 lei), in care iti pus stampila in fiecare an cand platesti. Atat.
Ceea ce-ti face tie vaca aia dupa mintea mea ar fi tulburare de posesie
Art. 220 Cod penal
(1) Ocuparea, in intregime sau in parte, fara drept, a unui imobil aflat in posesia altuia, fara consimtamantul acestuia sau fara aprobare prealabila primita in conditiile legii, ori refuzul de a elibera imobilul astfel ocupat se pedepseste cu inchisoarea de la 1 la 5 ani"
Asadar (daca politia nu te poate ajuta), fa-i o plangere penala ca merita.
In plus, intra pe site-ul baroului Bucuresti si consulta acolo tabloul avocatilor, ca sa vezi daca intr-adevar e avocata. Nici n-ai idee cati fraeri se dau avocati in ziua de azi.
Bafta.

--------------------
BMW F 800 GS
Trek 4300
+
tribunul
post 6 Feb 2007, 14:31
Post #177

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

Mai bine invit-o la o cafea, si sa vezi cum se rezolva problema.

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
andreip
post 6 Feb 2007, 16:59
Post #178

spiderman

Am avut si eu problema asta cu un vecin nebun care nu vroia sa elibereze locul pe care il platesc de doi de zile. Nu am rezolvat nimic nici cu ADP-ul, nici cu echipajele chemate. A trebuit sa alerg dupa politistul de proximitate care este obligat sa intervina cand apar probleme intre locatari. La administratia blocului (la avizier) este o hartie cu datele politistului si care sunt obligatiile lui. M-am dus dimineata la sectie (cand mi-a spus ca are el program) sa depun o plangere. In urma acesteia, politistul a venit a vorbit cu vecinul meu si a reusit sa il convinga sa elibereze locul.

--------------------
Dacia Logan 2005
+
Sudsemnatu
post 7 Feb 2007, 19:07
Post #179

Membru Huligan

nu stiu ce diferenta e intre politistul de proximitate si politistul de la sectie! Asemanare e: nici unul nu are ce sa ii faca!!
pm..din ce mi-au zis aia de la sectie..ziceau ca pot sa o dau in judecata pe cale civila..nicidecum plangere penala unsure.gif

--------------------
+
Cornel001
post 7 Feb 2007, 21:16
Post #180

membru belit

io zic sa dai in judecata adp-ul, nu pe ea.

--------------------
Lodgy 6.0 MPI 2035
It's now safe to turn off Romania
+
8 Pages « < 4 5 6 7 8 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 5th May 2025 - 06:25
Forum Renault