MS-13, a ucide din placere?, Mara Salvatrucha 13
![]() ![]() ![]() |
MS-13, a ucide din placere?, Mara Salvatrucha 13
bz_26_zzz |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|||
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Nu cred ca o sa ma deranjez sa imi deplasez fizicul pana in State sa fac cunostiinta cu ei. Deci, neinteresant.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
am vazut si eu documentarul dar acum ceva vreme...
ceva ce doar prin america vezi....sa fie la ei acolo ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
si daca ajunge si pe la noi in cativa ani....???
![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Aia-s grupa la mica pe langa cioroii nostri plecati la produs in ue. Parerea mea
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
echosektor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
@ bz_26_zzz ....nu stii nimic despre bandele astea se pare....
citeste aici http://en.wikipedia.org/wiki/Mara_Salvatrucha nu omoara fara motiv.... desi e greu de crezut, dar ei chiar au legile lor. in principiu omoara pentru teritoriu, pe cei care au tradat banda....etc @adip....ba chiar cred ca cioroilor de la noi le-ar prinde bine o excursie acolo sa le iasa impresiile din cap. acolo aia chiar se omoara, nu stau la discutii. puscaria pentru ei cred ca e prima, nu a doua casa. uite aici documentar despre ei: cauta pe youtube "ms-13" alte bande mari in america mai sunt bloods si crips... This post has been edited by echosektor: 18 Jun 2008, 11:51 |
-------------------- null
|
|
docgeorge |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 11 August 08 ![]() |
Traiasca Mara Salvatrucha !!
Traiasca LowRiders!! Traiasca Latinii!! |
--------------------
Dacia
Break injectie
2002
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Io-te un loser!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Cine dracu' a inscris toti narozii pe aici?
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
og_13 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 26 May 10 ![]() |
e si la noi...
|
--------------------
vw
scirocco
1984
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
cine?
ca parca si Markos facea gang p-aci... cu batranii.. si cred ca sunt in stare sa casapeasca ptr. teritoriu... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 07:01 |