topic sters, fumat, distrus...
![]() ![]() ![]() |
topic sters, fumat, distrus...
Bogdan_RD |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 19 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004, Confort
- PH 55 CDM
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Filmuletul tau? Eu l-am sters, adica tot topicul, dar uitasem. Acuma m-am uitat in cosul de gunoi si mi-am amintit.
Motivele ar fi: 1. Ai deschis topicul la Imbunatatiri SLZ, iar topicul se numea "0-100 cu solenza stock". Deci nu era vorba de nici o imbunatatire. 2. Nu ai folosit o metoda cat de cat precisa de masurare a vitezei. 3. Topicul degenerase in caterinca, targetul fiind evident initiatorul. Apoi te-ai apucat sa intrebi unde ti-e filmuletul intr-un topic unde se vorbea de filtre sport K&N. Ti-am dat warn 10% pentru off-topic, de topicul tau cu filmuletul uitasem complet. |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
@ bogdan_RD poti sa pui filmulete aici
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
cred ca omul a primit raspunsul, asa ca va rog nu mai continuati..
|
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 21:23 |