DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> RCS mi-a stricat strada, Cui ma adresez ?

andu911
post 6 Feb 2008, 04:45
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti - Berceni

Desteptii aia de la RCS si-au tras cablurile prin pamant si au spart strada din fata blocului meu.
Foarte frumos din partea lor pana aici.
Numai ca santul pe care l-au facut, l-au astupat la misto. 2-3 maini de pamant si un pic de ciment.
Iar acum, dupa trecerea zapezii, s-a lasat in jos si s-a facut un sant de vreo 10-15cm.

Asta ca sa nu zic, ca toate stradutele din Bucuresti sunt ciuruite de domniile lor.
Dar alea sa zicem ca nu sunt problema mea... asa ca eu vreau sa reclam doar ce e la mine pe strada, sa fie dati in judecata, amendati, etc... Si in primul rand sa repare din nou.

Asadar, care este institutia careia trebuie sa ma adresez ? Asta ca sa nu ajung singur sa dau in judecata RCS fiindca mi-am rupt un pivot in santul lor.

EDIT:
In eventualitatea unei reclamatii adresate Primariei Sector 4, cum pot sa solicit ca cel care a facut acel sant sa fie amendat ?
Este foarte probabil, ca domnii de la Primarie sa trimita o roaba cu asfalt in ultima instanta. Ceea ce nu este deloc corect. Acel sant nu s-a facut din cauze naturale, acel sant a fost facut de cineva. Si nu mi se pare normal ca reparatia sa fie platita din bugetul primariei.

This post has been edited by andu911: 6 Feb 2008, 04:55

--------------------
- - -
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Cornel001
post 6 Feb 2008, 06:07
Post #2

membru belit

From: Bucuresti

Salut.
Imi pare rau pt pivot. Evantual daca e cam scump poti sa-l repari pe casco urmand sa se judece ei cu administratia etc. Stiu cel putin un astfel de caz pe cand lucram la asirom.

In al doilea rand banuiesc ca te referi la zona berceni. Eu merg pe aici la servici si am si eu o buba asemanatoare, de fapt mai multe. De fapt faza cu gropile de dupa frig/ninsoare am prins-o in mai multe locuri, inclusiv in partea cealalta a bucurestiului, pe podul grozavesti, dar si pe podul peste splai de langa autovit. Dupa ce ca e aglomeratie si nebunia naibii mai ales pe grozavesti (pe acolo macar dau f rar), mai incurca si gropile alea circulatia.
Insa revenind la santuri sapate artificial :
1. pa sos. berceni in apropiere de imgb de fapt f aproape de bd metalurgiei sapasera un sant si il acoperisera cum ai sis si tu, in bataie de joc, astfel incat dupa nu multa vreme deja devenise nasol. Tot imi ziceam sa sun la primarie cand treceam pe acolo, dar pe urma uitam, si pana sa apuc sa le zic, s-au sesizat altii si au trimis oamenii sa-l faca ca lumea, cu armatura sau cum se numeste, dedesubt (am vazut fiindca treceam in timp ce lucrau), si pe urma a fost mult mai ok.
2. tot pe sos. berceni, dar undeva langa intersectia unde se afla service auto nesti (dacia), pe sensul spre oras, mai e un sant care a devenit din ce in ce mai nasol, acu e oribil. am inteles ca la primaria sect.4 cam joaca soarecii pe masa dar tot ar trebui sa faca ceva ca deja nu se mai poate.

This post has been edited by Cornel001: 6 Feb 2008, 06:09

--------------------
Lodgy 6.0 MPI 2035
It's now safe to turn off Romania
+
ydaniel
post 6 Feb 2008, 07:34
Post #3

Adrenaline junkie!

From: black sea

oho...la mine apa nova si distrigaz.ce frumoasa era strada mea...si acuma e parca un circuit de autocross:)
andule ti-ai schimbat id de mess?ca nu te-am mai vazut de vreun an....

--------------------
Oriunde, oricand... ARO!
Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita!
+
argon
post 6 Feb 2008, 07:35
Post #4

Mesaj semiautomat

ti-a dat la stealth permanently offline radmasa.gif

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
ydaniel
post 6 Feb 2008, 08:05
Post #5

Adrenaline junkie!

From: black sea

asa o fi nene andule? frustrat.gif plange.gif

--------------------
Oriunde, oricand... ARO!
Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita!
+
andu911
post 6 Feb 2008, 09:21
Post #6

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

Chestia cu pivotul nu mi s-a intamplat si nu vreau sa mi se intample. Era un exemplu de ce mi s-ar putea intampla din cauza acelei gropi.

In fine, nu asta e important, important este ca vreau sa-i fac pe ei sa-si astupe groapa. Nu Primaria, nu Videanu, ci ei. Ei au stricat, ei sa repare.

Edit: daniel, nu ti-am dat offline, te pacaleste argon biggrin.gif

This post has been edited by andu911: 6 Feb 2008, 09:25

--------------------
- - -
+
klaus
post 6 Feb 2008, 09:45
Post #7

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Faci o scrisoare la primarie pe legea 544 privind liberul acces la informatiile de interes public si le ceri sa-ti comunice:
- cui i s-a acordat autorizatie pentru traversarea strazii
- daca s-a facut receptia strazii reparate
- cine din primarie raspunde de urmarirea realizarii obligatiilor din autorizatie
- ce actiuni au intreprins in vederea respectarii autorizatiei.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
router
post 6 Feb 2008, 10:56
Post #8

Recalcitrant

unde ne putem plange daca o strada din capilatala are o groapa imensa pe toata latimea ei si iti rupi masina in ea?

--------------------
Fost Supernovist Actualmente fan Gillette Mach 3 2007 - B-81-XXX
Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 19th July 2025 - 13:07
Forum Renault