RCS mi-a stricat strada, Cui ma adresez ?
![]() ![]() ![]() |
RCS mi-a stricat strada, Cui ma adresez ?
andu911 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Salut.
Imi pare rau pt pivot. Evantual daca e cam scump poti sa-l repari pe casco urmand sa se judece ei cu administratia etc. Stiu cel putin un astfel de caz pe cand lucram la asirom. In al doilea rand banuiesc ca te referi la zona berceni. Eu merg pe aici la servici si am si eu o buba asemanatoare, de fapt mai multe. De fapt faza cu gropile de dupa frig/ninsoare am prins-o in mai multe locuri, inclusiv in partea cealalta a bucurestiului, pe podul grozavesti, dar si pe podul peste splai de langa autovit. Dupa ce ca e aglomeratie si nebunia naibii mai ales pe grozavesti (pe acolo macar dau f rar), mai incurca si gropile alea circulatia. Insa revenind la santuri sapate artificial : 1. pa sos. berceni in apropiere de imgb de fapt f aproape de bd metalurgiei sapasera un sant si il acoperisera cum ai sis si tu, in bataie de joc, astfel incat dupa nu multa vreme deja devenise nasol. Tot imi ziceam sa sun la primarie cand treceam pe acolo, dar pe urma uitam, si pana sa apuc sa le zic, s-au sesizat altii si au trimis oamenii sa-l faca ca lumea, cu armatura sau cum se numeste, dedesubt (am vazut fiindca treceam in timp ce lucrau), si pe urma a fost mult mai ok. 2. tot pe sos. berceni, dar undeva langa intersectia unde se afla service auto nesti (dacia), pe sensul spre oras, mai e un sant care a devenit din ce in ce mai nasol, acu e oribil. am inteles ca la primaria sect.4 cam joaca soarecii pe masa dar tot ar trebui sa faca ceva ca deja nu se mai poate. This post has been edited by Cornel001: 6 Feb 2008, 06:09 |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
oho...la mine apa nova si distrigaz.ce frumoasa era strada mea...si acuma e parca un circuit de autocross:)
andule ti-ai schimbat id de mess?ca nu te-am mai vazut de vreun an.... |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ti-a dat la stealth permanently offline
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
asa o fi nene andule?
![]() ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Chestia cu pivotul nu mi s-a intamplat si nu vreau sa mi se intample. Era un exemplu de ce mi s-ar putea intampla din cauza acelei gropi.
In fine, nu asta e important, important este ca vreau sa-i fac pe ei sa-si astupe groapa. Nu Primaria, nu Videanu, ci ei. Ei au stricat, ei sa repare. Edit: daniel, nu ti-am dat offline, te pacaleste argon ![]() This post has been edited by andu911: 6 Feb 2008, 09:25 |
--------------------
-
-
-
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Faci o scrisoare la primarie pe legea 544 privind liberul acces la informatiile de interes public si le ceri sa-ti comunice:
- cui i s-a acordat autorizatie pentru traversarea strazii - daca s-a facut receptia strazii reparate - cine din primarie raspunde de urmarirea realizarii obligatiilor din autorizatie - ce actiuni au intreprins in vederea respectarii autorizatiei. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
unde ne putem plange daca o strada din capilatala are o groapa imensa pe toata latimea ei si iti rupi masina in ea?
|
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 13:07 |