Masina zgariata in parcare sfaturi va rog!
![]() ![]() ![]() |
Masina zgariata in parcare sfaturi va rog!
Garett |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|||
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Un proces nu se castiga cu banuieli, ci cu dovezi si/sau martori. Ai?
|
--------------------
-
-
-
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
Cred ca e cam complicat asa... E nevoie de expertiza si nu stiu in Ro cine face asa ceva pentru cazul tau...
PS. E zgariata rau? |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
Garett |
![]()
|
Ambele usi si aripa spate. Stiu ca e greu, cred ca o sa o fac pe CASCO pana la urma dar as fi vrut sa-l vad la inghesuiala. Vise, in tara asta mori cu dreptatea in brate. Alergatura si bataie de cap, procese si alte prostii. Cred ca o sa-l las in plata Domnului, o sa-i urez sa aiba nevoie de banii aia de reparatie in scopuri medicale si duca-se pe pustii,da' ma oftic de mor!
![]() Cred ca o sa-mi schimb masina ca se pare ca-i un adevarat magnet pentru zgarieturi, imi iau argintie macar nu se mai vad asa de rau! This post has been edited by Garett: 6 Feb 2008, 12:52 |
--------------------
No
Reno
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.193 Joined: 29 May 06 ![]() |
Atata timp cat nu ai cum sa dovesti clar ca X sau Y ti-a zgariat masina, du-te si fa-o pe CASCO.
Declari si la Politie si la CASCO ca asa ai gasit-o in parcare si sanatate. Si in final: de ce ai CASCO daca nu vrei sa-l folosesti? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa te lauzi.
Ma scuzati, nu m-am putut abtine |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
mmgmarius |
![]()
|
![]() Invisible to everyone Group: Members Posts: 418 Joined: 21 December 07 ![]() |
Uite asa am gasit si eu masina zgariata in dimineata asta. vecinii mei nu au ce face, am sa ma rog sa isi cumpere tamaie si lumanari cat de curand. sper ca Dumnezeu nu doarme. iar referitor la politie si la calea legala, uita de ea. eu am vazut exact tipul care mi-a intepat roata si am si martori si tot nu au rezolvat nimic.
|
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
dec 2007 Numai cei ce ies din tipar intra in istorie.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 01:25 |