Fise Tesla, original & fake
![]() ![]() ![]() |
Fise Tesla, original & fake
thedragon |
![]()
|
||
![]() Sange de modovean aka GALATI Group: Members Posts: 583 Joined: 4 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1989
|
|||
unikat45 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 375 Joined: 4 May 06 ![]() |
salut..fise tesla am si eu...de peste un an si sunt multumit de ele...sunt ok, in sensul ca vei observa la ele calitatea mai buna a executiei, rezistenta masurata de mine este in jurul a 6-8 kohmi, cauciucul de pe partile cu contactele e mai de calitate... in principiu astea ar fi principalele indicii..pe langa pret..eu am dat pe ele undeva pe la 25 ron, cele de urziceni nu stiu cat sunt .. dar stiu sigur ca tesla erau cele mai scumpe din magazinul din care le-am luat (in iasi la autocenter)....
nu stiu inca daca as putea sa le folosesc in cazul in care as vrea sa pun o aprindere electronica.....parca imi zicea cineva ca nu dar trebuie sa mai am si alte pareri........ |
--------------------
Dacia 1310
Dacia 1310
1999
- IS 01882
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
alea de Rofep Urziceni sunt intrree 14-16 lei si cele de Tesla Blatna 20-24lei.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
tabek |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 23 June 05 From: Cluj Napoca ![]() |
@ unkikat45, poti folosi fisele Tesla cu succes cu aprinderea electronica. Si eu tot Tesla am si AT011 merg de minune.
![]() |
--------------------
Dacia/Peugeot
1310L/307
1996/2006
- MM05HVM
|
|
thedragon |
![]()
|
![]() Sange de modovean aka GALATI Group: Members Posts: 583 Joined: 4 February 07 ![]() |
ydaniel eu ma refer la ambalajule fiselor Tesla, cam cum ar trebui sa arate cele originale ?
|
--------------------
dacia
1310
1989
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
pai de cand au paratu cele siliconice au acelasi ambalaj.mare lucru nu s-a schimbat.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
mad toz |
![]()
|
![]() fan dacia-reno Group: Members Posts: 1.334 Joined: 26 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1998-Berlina Motor 1,6 8v ,72 HP , 125 Nm 2004 Renault 1.9 8v , 120 HP , 300 Nm
|
|
thedragon |
![]()
|
atunci totul este bine
![]() |
--------------------
dacia
1310
1989
|
|
dragos.a |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 9 November 04 ![]() |
Eu pt injectie am luat tot Tesla intr-o cutie albastra si am dat 45ron iar cele originale bosch erau 130ron.
|
--------------------
dacia 1310
berlina injectie
2000 4x4 dacia papuc injectie 2002
|
|
thedragon |
![]()
|
mda... azi am cumparat un aparat de masura, si am masurat si eu fisele mele si are 15-19 Kohmi :| deci o sa ma duc la o vanatoare de tesla. Si mai vream sa pun si aprindere electrica
|
--------------------
dacia
1310
1989
|
|
ydaniel |
![]()
|
ai cumparat fise?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
thedragon |
![]()
|
da am cumparat fisele. Ma costat 20 roni dar masinuta mea ma iubeste pe mine asa ca sa stricat mai exact nu imi mai merge electromotorul ( chestia aia protectoare care se sprijina axul bendixului sau ce mama lui a plesnit :| ) si saraca masina a mea a suferit si un accident- a intrat unu in ea of...
|
--------------------
dacia
1310
1989
|
|
ydaniel |
![]()
|
cum?
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
thedragon |
![]()
|
Un *** a facut cu mana la un vecin din fata blocului (il cunostea) si s-a trasi cu volan cu tot
![]() Asigurarea lui este de la unitra, cat de repede imi dau banii sa fac masina ? cam la ce ma astept ? This post has been edited by thedragon: 10 Feb 2008, 01:06 |
--------------------
dacia
1310
1989
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 20:39 |