Scartait de rument in zona Alternatorului
![]() ![]() ![]() |
Scartait de rument in zona Alternatorului
voss_alexandru |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 10 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan 1.4
2007 Abs+
- cj85vos
|
|||
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Daca cureaua sta prea intinsa forteaza in rulmenti. Asta e rezultatul.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
voss_alexandru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 10 October 07 ![]() |
incerc so las putin..revin
|
--------------------
dacia
logan 1.4
2007 Abs+
- cj85vos
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
eu cred ca e vorba tot de curea si nu de rulment... face asa cand temperatura externa este coborata si este umezeala excesiva... deci nu mereu...
in legatura cu intinsul curelei, sper ca ai avut informatii despre cum si cat se intinde si nu ai facut-o "dupa ureche"! |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Informatii o fi avut, dar nu cred c-a avut instrumentul ala care masoara frecventa la intindere..
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
poe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 7 June 06 From: Constanta ![]() |
Din cauza ca ai intins prea tare cureaua se poate sa fi stricat rulmentul de la alternator, solutia era sa schimbi cureaua nu sa o intinzi de 3 ori. Acum vei ajunge sa schimbi si alternatorul din pacate.
|
--------------------
Dacia
Logan Kiss FM, 1.5 dci 85CP
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:47 |