Tablou sigurante, am schimbat doua tablouri si...
![]() ![]() ![]() |
Tablou sigurante, am schimbat doua tablouri si...
Sharky_D |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 23 September 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
berlina
1995, 1410 .... CS-01-WSR, love of my life ....
|
|||
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
tablou cu sigurante papuc si leduri in vitan pentru dacia 1310 40 ron
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
tester |
![]()
|
![]() dacia tester ;) Group: Members Posts: 747 Joined: 22 August 07 From: iasi ![]() |
Poate ai tablou de sigurante din ala facatura a.k.a srl sau turcisme. Si eu am avut probleme cu tabloul de sigurante si lam schimbat tot cu unul normal numai sa fii atent cand il cumperi lamitele alea sa fie de culoare galben inchis nu variatii de culoare si chiar in magazin incearca sa indoi o urechiusa din tablou, daca se misca greu atunci e bun daca se indoaie usor atunci e facura din aia ieftina. Cu aproximatie un tablou de origine ar trebuie sa fie in jur de 17 ron sau cel putin atat am dat eu pe el. Si am vazut si din alea facatura la DOAR 11 ron.
|
--------------------
dacia
logan
2007
- is xx xxx
|
|
SGM.MYKE |
![]()
|
![]() Membru cu gargauni la cap Group: Members Posts: 584 Joined: 10 August 05 From: Stuttgart ![]() |
Oricat ar fi de bun ala de origine, cu timpul se duce si ala. Mai bine ia unul cu leduri, folosesti sigurante ca la Nova si scapi de grija.
![]() |
--------------------
Honda
Integra TypeR
1999_1.8 190CP Stiu putin, dar vreau mai mult.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
exista de calitate:50lei,si de srl-30.sau daca vrei model tip nou cu 40lei.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
SGM.MYKE |
![]()
|
![]() Membru cu gargauni la cap Group: Members Posts: 584 Joined: 10 August 05 From: Stuttgart ![]() |
Sa zicem ca tabloul este bun, daca iei unul de calitate, dar ce faci cu sigurantele ca nu isi vin nici sa le bati. Am patit-o cu masina veche, erau suportii de ceramic mai mici decat tabla si nu stateau cum trebuie. Pana nu am pus tipul nou nu m-am impacat.
|
--------------------
Honda
Integra TypeR
|
|
freddybb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 22 February 06 ![]() |
Cauta la dezmembrari masini straine tablou de sigurante cu siguarante din acelea de tip nou, care se pot manevra cu o penseta sau un cleste cioc de ratza, important e sa aiba cam aceleasi numar de circuite, una doua in plus nu strica, poti imparti circuitele, se vor alimenta independent, si daca mai vrei sa-l imbunatatesti atunci in dreptul fiecarei sig pui un led inseriat cu o rezistenta de vreo 1kohm, iar astea amandoua le inseriez cu sig respectiva, in momentul in care se va arde siguranta se va aprinde ledul semnalizand ca circuitul respectiv ai sig arsa sau circuitul este intrerupt.
Sucdces!!!!!!!! |
--------------------
dacia
1300
- AB 01 HXS
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
SGM.MYKE |
![]()
|
Da, fiecare isi stie problemele care le-a avut. Eu la fosta masina, care era de-o seama cu a ta a trebuit sa schimb tabloul si am luat tipul nou fara leduri, din cauza calitatii sigurantelor gasite pe piata. Si inca o chestie, tu crezi ca mai gasesti calitatea care o faceau atunci? Si a mai fost si pretul 25RON.
|
--------------------
Honda
Integra TypeR
|
|
dstdan |
![]()
|
![]() Damian Stefan Tolbariu-Dan dst Team Group: Members Posts: 343 Joined: 6 November 13 From: Mures autoservice Team DST Dan ![]() |
Puteti lua de la baiatul acesta :
http://olx.ro/oferta/vand-tablou-sigurante...html#34b31d6caf Eu zic cas f. bune. Ledul sta aprins cat un traseu e folosit/utilizat adica e functional electric....cand e stins s-a dus siguranta..circuit intrerupt./sig. arsa...s-au traseu electric neutilizat (ex. pozitii stinse ) Merge pus si al doilea..tablou sig. langa cel al masinii ptr. toate celelalte modernizari (alarma, inchidere, ventilator, propiectoare..etc.) care le-ati pus ulterior ptr. protectie..si nu mai umpleti toate zonele cu sigurante separate si diferite. ![]() This post has been edited by dstdan: 6 Mar 2015, 13:58 |
--------------------
Dacia,Renault,VW -
1310, Megan, Tiguan
1997, 2003, 2008
- TAM Mintile luminate discuta idei, mintile mediocre discuta evenimente, mintile reduse discuta oameni!
D.S.T.DAN Team |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:42 |