Sugestii cadouri pentru sotii, Prietenii stiu de ce :)
![]() ![]() ![]() |
Sugestii cadouri pentru sotii, Prietenii stiu de ce :)
oliviub |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 14 October 04 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2005 1.6 16v
- xx "Banca este locul care te imprumuta cu bani, daca faci dovada ca nu ai nevoie de ei." - Bob Hope
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ia-i o sticla de whisky (sau whiskey). Nu stiu de ea, dar tu vei fi sigur multumit de cadou!
![]() Ai mai putea sa-i faci cadou un parfum sau un week-end la munte.... dupa imaginatie. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Depinde cum te intelegi cu respectiva.. Daca e genul de femeie care stie de gluma si se prinde repede poti sa ii iei ceva foarte ciudat: gen cratita, polonic, Fairy
![]() Iti dai seama ce fata face cand ii inmanezi o cratita? ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca esti in pozitia necesara atunci doua piese de lenjerie fac minuni. In plus, trebuie sa ceri sfaturi de la colegele de munca ceea ce aduce avantaje suplimentare
![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Da, si eventual sa gasesti o colega pe dimensiunile "impricinatei" si s-o cari dupa tine prin magazine, s-o pui sa probeze sutiene, furouri, chiloti, etc. Eventual sa te si prinda "impricinata" in timp ce admiri manechinu' ad-hoc si sa exerseze pe capu' tau polonicu' de la Adrian....
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Parfum. Lenjerie nu se da, pt. ca poate avea conotatii, si nu stim exact ce e bun si le place, elke e mofturoase la desuuri...
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Eu de exemplu imi iau prietena cu mine prin magazine si ce ii place ii cumpar. Punct.
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Ce lipsiti de imaginatie sunteti! Depinde de fiecare femeie, dar conteaza foarte multsa stiti ce o pasioneaza. Daca ii plac plantele, o floare exotica poate face minuni, dar nu duceti cu aceiasi planta la cineva care uita sa ude plantele si cate 6 luni ca s-ar putea sa o primiti inapoi in cap!
Sunt foarte la moda "nimicurile" de decorat casa, cu preturi de la 50.000 la 10.-15.000.000. Cu parfumurile, aveti grija ce fel de arome le plac. Nu va duceti cu un parfum dulce la cineva care prefera parfumurile fresh. Pentru a surprinde cat mai placut, ascultati si voi din cand in cand povestioarele de genul: am vazut azi in oras nu-stiu-ce -chestie. |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
noroc cu madalina
![]() sint curios ce "nimic" iei tu la 15 mil ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
De obicei isi manifesta dorintele. Trebuie doar sa fim putin atenti, asa cum sublinia si Madalina. Desigur ca nu putem achizitiona mereu ceea ce au vazut si si-au dorit!
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Am vrut sa iau pentru cineva un cadou saptamana asta si am ramas perplexa cand am vazut o narghilea la 4.500.000 lei si o lampa de camera la 12.000.000 lei. Tocmai pentru ca nu sunt cadouri deosebite, dar au niste preturi de pici, le-am spus "nimicuri". Sau un set pentru bar (shaker, 2 pahare de cristal, 2 suporturi pentru pahare) 4.000.000 lei. (ah, si nu era pentru uz profesional sa spui ca iti scoti banii pe el).
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Uneori, o floare, face minuni!
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
thea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 21 April 04 From: Brasov ![]() |
Mache are dreptate.Daca mai adaugi si o cutie de bomboane de ciocolata,succesul e garantat.
|
--------------------
Dacia
1300 Dacia 1300 fabr.1974
|
|
madalina |
![]()
|
Corect cu floarea si cutia de bomboane, dar nu pentru cineva ce tine cura de slabire.
![]() |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
thea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 21 April 04 From: Brasov ![]() |
La cura de slabire nici nu ma gandisem........eu vorbeam din punctul meu de vedere.N-as putea sa refuz ciocolata niciodata.
![]() |
--------------------
Dacia
|
|
Mache |
![]()
|
Pai, intai te informezi! Ca altfel te alearga prin tot cartieru' ca "o iei peste rotula", cu a ta cutie de bomboane!
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
thea |
![]()
|
Pai eu n-am de ce sa ma informez........ca eu sunt aia care primeste cutia de bomboane
![]() |
--------------------
Dacia
|
|
Mache |
![]()
|
Eu ziceam de noi, cei care dam cutia de bomboane! Ca daca nu o facem...
Oricum, e bine ca darurile, indiferent de marime si valoare, sa fie date, cum se zice, din inima, cu suflet. Ca altfel riscati sa va zambeasca amabil si... cam atat. Am observat ca atunci cand cadourile sunt facute asa cum am amintit anterior, sunt altfel primite, le utilizeaza, le poarta cu placere. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
oliviub |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 14 October 04 ![]() |
Merci mult de sugestii. Chiar m-au ajutat in decizie. Unele sint bestiale (gen alea cu polonicu') numai ca n-am tupeul s-o fac fiind vorba de sotia mea. Dar cine stie....pina pe 5 dec. mai este
![]() Deci am sa-i iau o pereche de papuci de casa la vreo 500.000(mi-am adus aminte ca acu 3 saptamini s-a uitat mult la ei ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2005 1.6 16v
- xx "Banca este locul care te imprumuta cu bani, daca faci dovada ca nu ai nevoie de ei." - Bob Hope
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
fetele ! dar bijuterii nu va plac?
sint unele de Ag. pina-n 2 mil, super; |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Un gest ce sigur va avea urmari:
Trimite-tii la locul de munca un maaaaaare buchet de flori prin curier, eventual cu un biletel "sexi". Imposibil sa nu aibe cateva colege care au boala pe ea si atungi unghiile acestora vor fi bagate direct in gatul propriu ( ![]() ![]() Idei de cadouri sunt multe avand in vedere ca femeilor le plac atatea pe lumea asta, cel mai potrivit este ceea ce-i place (prietena) sau ceea ce-i trebuie (sotie). offTopic: cuvantul "cadouri" din titlu |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
madalina |
![]()
|
carei femei nu ii plac bijuteriile?!? Chair merita cele de argint adevarat. Mai ales ca foarte multe bijuterii de argint foarte dragute sunt la acelasi pret ca prostioarele din plastic vandute de magazine gen Meli Melo.
De cate ori am vrut sa fac un cadou unei femei si am vrut sa dau ceva care sa ramana si sa fie apreciat, am apelat la bijuterii de argint. Bine daca era vorba de cineva care avea dubii sa poarte rubine sau safire la un anumt eveniment, m-am abtinut de a darui argint. |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
thea |
![]()
|
Super ideea cu buchetul de flori............
Dar la faza cu ce-i place prietenei si ce-i trebuie sotiei nu sunt de acord.Adica daca e sotie nu poti sa-i cumperi ceva ce-i place ,chiar daca e un moft si nu ceva de care are nevoie? |
--------------------
Dacia
|
|
costi |
![]()
|
@ madalina.
Ce bine, ca asta luasem; bine la mine stiu sigur ca-i place asa ca m-am scos; mai greu stau la capitolul fiica/17 ani/rockeritza. Naspa.... Are dreptate Thea. Sa le luam macar o data/an si nevestelor, ce le place. Oricum in restul anului le luam ce le trebuie: detergent sa spele, alea/alea sa gateasca, aspirator sa faca curat si alte asemenea "cadouri". This post has been edited by costi: 3 Dec 2004, 10:16 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
thea |
![]()
|
Pai fiicei poti sa-i cumperi foarte bine un tricou cu formatia favorita,de exemplu.........
|
--------------------
Dacia
|
|
costi |
![]()
|
Bravo thea; o sa dau prin IDM sa iau unu' cu Nirvana (al naibii Kurt Cobain asta cum isi gasi el sa moara sa ma bage la cheltuieli...)
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
ckristi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 4 June 04 From: botosani ![]() |
Pentru a face un cadou unei persoane, trebuie mai intai sa o cunosti relativ bine.
Sa stii ce i-ar place (in general):lenjerie, cosmetice, bijuterii, flori (cam astea sunt optiunile, in general) Dupa care, intri in detalii: fel de lenjerie , ce culoare. Ce fel de flori (taiate sau la ghiveci), ce tip de parfumuri, etc. Dupa toate astea, te uiti la portofel, si cauti sa te incadrezi in bugetul alocat. Si cauti, si cauti, si cauti.... Pana cand, obosit, irascibil,nervos,plictisit de atata cautare ... cumperi ce-ti iese in cale. Chestii care la mine au mers (in sensul ca au fost primite foarte bine): Lenjerie (deh, eram mai tineri...) Flori taiate (dar buchete adevarate, nu 3 garoafe) Parfumuri. |
--------------------
Laureate 1.4 Nu-i masina ca Loganul decat, poate, doar Mertanul. Sau ..invers ??
|
|
Mache |
![]()
|
Costi, cred ca pentru fata ar trebui sa faci o vizita "de lucru" si sa observi ce muzica asculta (formatii + albume). Apoi, dai fuga la un magazin de specialitate si achizitionezi un/niste album/e original/e (si mai scump/e). Daca vrea geaca de piele si bocanci...
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
thea |
![]()
|
Costi,crezi ca daca traia Cobain nu era acelasi lucru? Ca si tricourile cu personaje vii sunt la acelasi pret,nu?
|
--------------------
Dacia
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Bravo thea; o sa dau prin IDM sa iau unu' cu Nirvana Costi tine cont de parera Thea-ei ca a avut o idee bestiala pentru fiica ta , geniala as putea spune, daca e rockerita nu o sa te uite niciodata cum tu tatal ei ai cautat sa-i fi pe plac. Bravo thea , misto idee. |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 01:04 |